FACEBOOK

Bombaerős lesz a Fradi - sajtótájékoztató a sztárigazolásokról

Bombaerős lesz a Fradi - sajtótájékoztató a sztárigazolásokról
hozzászólás, 2016.06.06.

Hétfőn hivatalosan bejelentették, hogy ősztől a Ferencvárosban folytatja játékos-pályafutását Madaras Norbert, Stefan Mitrovics, Szirányi Balázs és Varga Dániel. Tudósítás a sajtótájékoztatóról.

A Fradi labdarúgó Arénájának egyik tanácstermében, elegáns környezetben rendezett sajtótájékoztatón a négy új szerzemény közül a három magyar játékos jelen volt, Stefan Mitrovics már csatlakozott a szerb válogatotthoz ezért magyar nyelvű videóüzenetben köszöntötte az újságírókat, bizonyítva, hogy elég jó kiejtéssel tudja már kimondani, hogy "Hajrá Fradi!".

Az FTC operatív igazgatója, Nyíri Zoltán jelentette be a csapat elé hivatalosan kitűzött új célt: a három versenysorozat (magyar bajnokság, Magyar Kupa, Eurokupa) legalább egyikében döntőt kell játszania a Ferencvárosnak. Ennél szigorúbb a nem hivatalos elvárás: Eurokupa-győztest szeretnének ünnepelni jövő tavasz végén.

Az újonnan érkezők közül Madaras Norbert egy évre szerződött, Stefan Mitrovics és Szirányi Balázs két évet írt alá, Varga Dániel pedig három évig(!) a Fradi játékosa lesz.

VLV-INTERJÚ SZIRÁNYI BALÁZZSAL

VLV-INTERJÚ MADARAS NORBERTTEL

VLV-INTERJÚ VARGA DÁNIELLEL




VLV-VIDEÓK:


Nyíri Zoltán operatív igazgató az FTC-sajtótájékoztatón


Gerendás György az FTC-sajtótájékoztatón


Varga Zsolt az FTC-sajtótájékoztatón


Az FTC-PQS Waterpolo 2016/17-es kerete:

Kapusok: Gárdonyi András, Vogel Soma
Mezőnyjátékosok:  Marko Avramovic, Marko Cuk, Dőry Farkas, Jansik Szilárd, Katonás Gergő, Madaras Norbert, Stefan Mitrovic, Nyéki Balázs, Pohl Zoltán, Szirányi Balázs, Tóth Márton, Varga Dániel, Vogel Simon.

Szakmai stáb:
Varga Zsolt, vezetőedző
Gerendás György, szakmai igazgató
Katona Norbert, technikai vezető

Távozók: Marnitz Gergő, Kolozsi Marcell, Aidan Roach, Joel Swift