FACEBOOK

Bane Mitrovics: Ilyen a világon nincs!

Bane Mitrovics: Ilyen a világon nincs!
hozzászólás, 2016.02.18.

Nagyon meghatódott a szerb válogatott és az Eger kapusa, amikor egri szurkolók különleges tortával köszöntötték a születésnapján.

Ráadásul Braniszlav Mitrovicsot nem a Bitskeyben, hanem a Szeged ellen (sikerrel) megvívott idegenbeli rangadó után lepték meg a szurkolók, aznapra esett ugyanis Bane 31. születésnapja.

A klub honlapján olvasható interjúban a szimpatikus kapus így nyilatkozik:

- Amikor már idősebb vagy, vannak fontosabb dolgok is az életedben, mint a születésnapod. Azon a napon is úgy ébredtem, hogy nekem a meccs mindennél fontosabb volt. A kislányom köszöntése elérzékenyített ugyan, de tovább nem foglalkoztam azzal, hogy már megint idősebb lettem egy évvel. Néhány nappal korábban nyertük meg az Európa-bajnokságot, győztünk Szegeden, boldogan jöttem ki az öltözőből. Aztán a meglepetéstől leesett az állam! Ott vártak az egri szurkolók egy Báne feliratú, vízilabda-sapkát formáló tortával, hogy felköszöntsenek. Megvallom őszintén elérzékenyültem. Ez az ötödik csapat, ahol játszom, huszonkét éve vízilabdázom, de ilyen még nem volt. Még azt is megkockáztatom, hogy erre még a világon is aligha akad példa. Alig tudtam megszólalni. Ezúton is üzenem nekik, hogy nagyon köszönöm, nagyon jólesett. Ez a szeretet, ez a megbecsülés, amit a szurkolóktól kaptam, mindennél többet ér, s arra ösztönöz, hogy soha ne okozzak csalódást nekik. Nem fogom elfelejteni, míg élek! Sokáig nézegettem a buszon hazafelé, aztán végül megettük a csapattársakkal.

A BANE MITROVICCSAL KÉSZÍTETT EGRI INTERJÚ