FACEBOOK

Szentes-Szeged 8:14

Szentes-Szeged 8:14
hozzászólás, 2015.11.26.

Sima szegedi győzelem a Csongrád megyei rangadón. Edzői nyilatkozatok és a meccs góljai az M4 jóvoltából.

A 8. forduló utolsó meccsén:

Szentes-Szeged 8:14 (4:5, 1:2, 1:4, 2:3)

G.: Nagy M., Vörös, Pellei K. 2-2, Hegedűs B., Somogyi, ill. Manhercz K. 4, Manhercz Á. 3, Kiss Cs., Seman 2-2, Pellei F., Palotás, Chilkó

VLV-VIDEÓK (M4):

0:1 - Manhercz Krisztián első gólja, ötmétres

1:1 - Somogyi gólja

1:2 - Manhercz Ádám első gólja

2:2 - Hegedűs gólja

2:3 - Manhercz Ádám második gólja

3:3 - Nagy Márton első gólja

3:4 - Manhercz Krisztián második gólja, ötméteres

3:5 - Manhercz Krisztián harmadik gólja, ötméteres

4:5 - Vörös első gólja

4:6 - Palotás gólja

5:6 - Nagy Márton második gólja

Bent volt vagy nem volt bent?

5:7 - Manhercz Krisztián negyedik gólja

5:8 - Kiss Csaba első gólja

6:8 - Vörös második gólja

6:9 - Seman első gólja


6:10 - Seman második gólja

6:11 - Kiss Csaba második gólja

6:12 - Manhercz Ádám harmadik gólja

6:13 - Pellei Frank gólja

7:13 - Pellei Kristóf első gólja

7:14 - Chilkó ötmétresgója

8:14 - Pellei Kristóf második gólja



Lukács Dénes az M4-nek


- Horkai György említette, hogy hazai oldalon a legnagyobb tüzet Lukács Dénesben látta, pedig jól kezdett a Szentes és elsősorban amiatt tudta tartani a lépést a szentesi csapat, hogy kreatívan támadott és ez az ötletes támadójáték tűnt el először. Mi történt?

- Hát, az történt, hogy szerintem pszichésen felőrölt bennünket a különbség vagy a megítélésbeli különbség, ami a két csapat között volt. Én nem akarok ezzel foglalkozni, az elmúlt hetekben jó néhány kollégám hangosan szóvá tette, ami van. Én azt gondolom, hogy rendet kell tenni a magyar vízilabdában.

- Az ötméteresekre gondol?

- Nem akarok, még egyszer mondom, a továbbiakban ezzel foglalkozni, de nagy volt a különbség, mi meg rosszul játszottunk onnantól kezdve, elfáradtunk ebbe.

- Nem tudom, hogy ilyenkor van-e elvárás mondjuk a rutinosabb játékosok felé, hogy próbálják meg ők átlendíteni a csapatot.

- Ezért mondom, hogy nagyon gyenge egyéni teljesítmények voltak, úgyhogy elsődlegesen magunkban keressük a hibát. Ettől függetlenül, amit láttunk, becsapása volt a közönségnek.

- Viszont gyorsan kell majd rendezni a sorokat hiszen a BVSC ellen nagyon fontos rangadó következik.

- Én úgy érzem, hogy rendezve voltunk, tehát úgy érkeztünk erre a mérkőzésre, hogy rendezve vagyunk. A Szegedet jobb csapatnak tartom.  Erősebb játékosállománya van, mint nekünk, úgy gondolom, hogy képesek lettünk volna vagy lehettünk volna egy jó mérkőzésre ez volt a célunk, aztán ha abból pont vagy pontok lesznek az egy öröm. Természetesen a BVSC az egy más kategória, bár megverte a Szegedet, ma nekünk ez nem sikerült és azt gondolom, hogy ennél több volt ebben a mérkőzésben előtte.

- Köszönöm szépen Lukács Dénesnek és további jó felkészülést kívánok.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)



Varga Péter az M4-nek


- Érkezik Varga Péter a szegediek mestere, akinek gratulálok a mai győzelemhez. Ha már hiányolta a pontosságot korábban, elsősorban a mentális fáradtság miatt, most akkor ez döntött, hogy pontosabb volt a csapat?

- Nem, én azt gondolom, hogy nem ez döntött. Nem voltunk pontosak, főleg védekezésben az első negyedben, két meghatározó játékosunk nem játszott akik a védekezésnek az alapemberei. Az első negyedben ezt nem tudtuk még megoldani. Négy gólt kaptunk, utána az egész mérkőzés alatt kaptunk azt hiszem, még négyet. Utána tudtuk rendezni a sorokat, viszont továbbra is azt mondom, hogy rendkívüli pontatlanul játszottunk. Azt gondolom, hogy fizikálisan jobban bírtuk a mérkőzést.

- És akkor mit lehet tenni a jövőre nézve, hiszen Szolnok elleni két mérkőzés következik, a bajnokságban, aztán pedig a kupában?

- Szerencsére van két teljes hetünk, hogy készüljünk, hiszen csak december 9-én játsszuk a Szolnokkal a bajnokit, igazából az másfél hét. Én úgy gondolom, hogy ez most jól fog jönni, ez a pár nap pihenő vagy ez a pár nap "mérkőzésmentesség". Nagyon látszik a csapaton, hogy koncentrálásban illetve technikai dolgokban közel sem azt nyújtjuk amit három vagy négy héttel ezelőtt, azt gondolom, hogy ez a fáradtság számlájára írható, még egyszer mondom nem fizikális fáradtságról beszélek.

- Köszönöm szépen Varga Péternek és további jó felkészülést kívánok.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)

A FORDULÓ TOVÁBBI TÖRTÉNÉSEI