FACEBOOK

vlv-köszönet

vlv-köszönet
hozzászólás, 2015.09.14.

Néhány napja tettük közzé "legújabb" segélykérő felhívásunkat, amelyben közvetlenül olvasóinkhoz fordultunk. Jeleztük, hogy a vlv működéséhez szükséges források "hiányos volta" miatt támogatói vlv-pólókat nyomattunk, hogy megteremtsük a feltételeket a szerkesztőség egyedi támogatásához.

Természetesen továbbra is lázasan keresünk olyan partnert, aki bármilyen okból szívesen hozzájárulna működési feltételeink folyamatos biztosításához.

Történetünk során első alkalommal jelentünk meg nyilvános rendezvényen önálló "szereplőként": a szombati budaörsi vízilabda expóról nem csak tudósítottunk, hanem saját standdal voltunk jelen, s a rendezvény egész időtartama alatt fogadtuk az érdeklődőket. Az öt méretben kínált póló mellett jelentős kedvezménnyel értékesítettük a Barcelona kulisszatitkai című könyvet, amely a 2013-as világbajnoki cím megszerzésének történetét dolgozza fel.


vlv-képek


A vlv szerkesztője ezúton köszöni meg a hétköznapokban is sokat segítő vlv-önkéntesek munkáját, az expón standunkat felkereső vízilabda-kedvelők biztató, együttérző szavait, a vízilabdavilág aktív szereplőinek érdeklődését és (többek között játékosok és azok családtagjainak) vásárlását.

Néhány ígéretes bejelentkezés is történt, ezek ügyében folyamatosan tárgyalunk, s nagyon reméljük, hogy sikerül olyan partneri kapcsolat(ok)ra szert tenni, amelyek segítségével elkerülhetjük a számunkra még most is csak nehezen elképzelhető lépést, a vlv bezárását.

Sok jelzés érkezett olyanoktól, akik nem tudtak eljönni az expóra, de szeretnének 5 ezer forintos támogatói pólót vásárolni.

Ígérjük, hogy egyenként felvesszük velük a kapcsolatot, s hamarosan magán  vlv-n is megteremtjük a támogatás, vásárlás technikai lehetőségét.

KÖSZÖNJÜK, OLVASÓK, TOVÁBBRA IS SZÁMÍTUNK ÖNÖKRE!


Büszkék vagyunk arra, hogy a Varga testvérek szülei is szeretik a vlv-t

Címkék:
vlv vízilabda expó