FACEBOOK

Szivós Márton megérti Benedek Tibort és mostantól az olimpiára koncentrál

Szivós Márton megérti Benedek Tibort és mostantól az olimpiára koncentrál
hozzászólás, 2015.06.01.

Hatalmas visszhangja volt Benedek Tibor szövetségi kapitány hétfő reggeli vb-keret-hirdetésének, elsősorban annak, hogy nem szerepel a meghívottak között Szivós Márton. A világbajnok vízilabdázó a vlv-nek nyilatkozott.

SZIVÓS MÁRTON a vlv-nek:

- Nem ért váratlanul a hír, mert Tibivel erről már korábban beszéltünk. Azt gondolom, hogy egy szövetségi kapitánynak nem csak a jelenre, hanem a jövőre is gondolnia kell, s ez egy jó alkalom, hogy olyan játékosokat is ki tudjon próbálni világversenyen, akik még nem szerepeltek ilyen megmérettetésen. De ahogy ő is fogalmazott, ez egy vb-keret, amely már az olimpia szempontjait is figyelembe veszi, amitől szerintem csak még erősebbek lehetünk.

Nekem nincs más feladatom jelen pillanatban, mint hogy hosszú idő után először, kihasználva ezt a "lehetőséget", kipihenjem magam, szurkoljak a magyar válogatottnak, szeptembertől pedig olyan teljesítményt nyújtsak, amelynek eredményeként nemcsak hogy részvevője lehetek a riói olimpiának, hanem a magyar csapattal a dobogó legmagasabb fokára is felállhatok. Bízom benne, hogy sikerül.

KERETHIRDETÉS A VLV-N