FACEBOOK

Itt vannak az Eger-Honvéd góljai!

Itt vannak az Eger-Honvéd góljai!
hozzászólás, 2015.04.14.

Egyelőre keresik az okokat Egerben: a Brescia elleni szerdai euforikus siker után három nappal hogy kaphatott ki a bajnok a sokkal esélytelenebb Honvédtól. Dabrowski Norbert nyilatkozott a klub honlapjának, mi pedig megmutatjuk a bajnoki negyeddöntő góljait és a meccset döntően befolyásoló Hárai-kiállítást.

Mint ismeretes, a szombati, 9:7-es vendéggyőzelemmel végződött bajnoki negyeddöntőt nem közvetítette országos televízió. A TV Eger saját szokásainak megfelelően felvette az egész találkozót és két nappal később, hétfőn este adta le.

VLV-VIDEÓK (TV Eger):

1:0 - Erdélyi gólja

1:1 - Illés első gólja, ötméteres

2:1 - Cuckovics gólja

3:1 - Bedő első gólja

4:1 - Hosnyánszky gólja

5:1 - Biros gólja

5:2 - Kiss Bálint gólja

6:2 - Bedő második gólja

6:3 - Fazekas első gólja

6:4 - Illés ejtésgólja

Hárai végleges kiállítása

6:5 - Illés harmadik gólja, ötméteres

6:6 - Fazekas második gólja

6:7 - Steinmetz Barnabás gólja

6:8 - Fazekas harmadik gólja

6:9 - Kiss Gergely gólja

7:9 - Szivós gólja


Dabrowski Norbert, az egriek vezetőedzője közvetlenül a mérkőzés után csak szűszavú nyilatkozatot adott, a történtek értékelésére nem vállalkozott. Hétfőn este a klub honlapján megjelent vele egy interjú, amelyben részletesen kifejti érzéseit.

Dabrowski a játékvezetők ténykedésével viszonylag keveset foglalkozik, de azért megállapítja, hogy a bírók olyan szabálytalanságokat "engedtek el", amilyenekért a szerdai nemzetközi meccsen labda nélküli kiállítást ítéltek.

"Könnyű lenne most a bírókra fogni a történteket, bár kétségtelenül benne voltak. Viszont azt kell, hogy mondjam, igazán akkor leszünk erősek, ha bármi történik, azt le tudjuk reagálni" - tette hozzá.

A vezetőedző kifejezetten mérges, ugyanis egyszer már jártak hasonló cipőben, "léptek ugyanilyen pocsolyába", amikor azt hitték, minden rendben és pofont kaptak az UVSE csapatától. (Az akkor elvesztett pontok nagyon hiányoztak az alapszakasz végén...) A szombati meccs pedig azt jelentette, hogy a csapat már másodszor is olyankor hibázott, amikor ez nem lehetséges.

Kiderül az interjúból, hogy Hárai csere nélküli, négyperces kiállítása büntetést von maga után. Az esetet nem kellett most külön szankcionálni, mert minden játékos szerződése tartalmazza, hogy mivel jár, ha valaki elveszti a fejét meccs közben.

Az egriek gondjait növeli, hogy Lőrincz könyöksérüléssel bajlódik, Biros Péternek a combja húzódott meg a Honvéd elleni meccsen, ráadásul a BL-ben rendkívül fárasztó, hosszú utazás vár a csapatra: szombatot Soriban "lépnek fel", a Pro Recco otthonában.

KIS SZABÓ ERVIN DABROWSKI-INTERJÚJA