FACEBOOK

Újabb súlyos Eger-vereség - további BL-eredmények

Újabb súlyos Eger-vereség - további BL-eredmények
hozzászólás, 2014.03.15.

Nyolcgólos vereséggel jönnek haza az egriek Athénból. Egyelőre nincs kilábalás. A Barceloneta nyert Dubrovnikban, a Pro Recco kikapott Rijekában.

Bajnokok Ligája, főtábla, 7. forduló (időpontok helyi idő szerint)

A csoport

Jug Dubrovnik-CNA Barceloneta 8:9 (4:3, 2:2, 1:2, 1:2)
Dubrovnik, v.: Sztavridisz (görög), Bianchi (olasz)
Jug Dubrovnik:
 Bijac, Vranjes, Boskovics 1, Janovics 2, Sutalo 1, Benics, Markovics, Buslje, Viskovics 3, Dobud 1, Marelja, Macan, Nizsics. Vezetőedző: Veszelin Gyuho
CNA Barceloneta: Lopez, Szirányi 1, Fernandez, Munarriz 1, Espanol 1, Minguell 2, Roca, Echenique, Ubovics 2, Perrone 1, De Lera, Petkovics, Lloret. Vezetőedző: Jesus Martin
Gólé - emberelőnyből: 3/15, ill. 3/6
Gól - ötméteresből: 1/1, ill. -


SZIRÁNYI BALÁZS (CNA Barceloneta) a vlv-nek:

- Iszonyú kemény meccs volt, a hazai csapaton kívül a játékvezetéssel is meg kellett küzdenünk. Nagyon nagy eredmény ez nekünk, emberemlékezet óta nem nyert itt spanyol csapat, de nagyon ritkán hoz el innen egyáltalán három pontot bárki. (Daniék is csak egy kicsit előztek meg minket a legutóbbi győzelmükkel...) Örülünk nagyon, de nincs időnk ünnepelni, edzünk tovább.

VLV-VIDEÓ:


Szirányi gólja




Olimpiakosz-Eger 13:5 (4:1, 3:1, 3:1, 3:2)
Pireusz, v.: Matache (román), Colombo (olasz)
Olympiakosz: Deligiannisz, Delakasz 1, Gunasz, Kapocisz, Funtulisz 6, Vlahopulosz 5, Pontikeasz, Ntoszkasz, Murikisz, Kolomvosz 1, Mallarach, Szgizasz. Vezetőedző: T. Vlahosz.
Eger: Bisztritsányi, Zalánki, Bátori 1, Graham, Salamon, Kovács G., 1, Bedő, Varga II. Zs. 1, Lőrincz 1, Biros 1, Bundschuh, Hárai. Vezetőedző: Dabrowski Norbert.


A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

VLV-VIDEÓK (DIGIsport):

1:0 - Funtulisz első gólja

1:1 - Biros gólja

2:1 - Vlahopulosz első gólja

3:1 - Vlahopulosz második gólja

4:1 - Vlahopulosz harmadik gólja

5:1 - Funtulisz második gólja, ötméteres

6:1 - Funtulisz harmadik gólja

6:2 - Kovács Gábor gólja

7:2 - Delakasz gólja

8:2 - Vlahopulosz negyedik gólja

8:3 - Lőrincz Bálint gólja

9:3 - Funtulisz negyedik gólja

10:3 - Funtulisz ötödik gólja

10:4 - Varga II. Zsolt gólja

11:4 - Kolomvosz gólja

12:4 - Vlahopulosz ötödik gólja

12:5 - Bátori gólja

13:5 - Funtulisz hatodik gólja


DABROWSKI NORBERT (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Azt gondolom, hogy ez a realitás most. Amíg fejben nem lépünk előre, addig teljesen felesleges szakmai dolgokról beszélni. Abszolút látszik, hogy amilyen magabiztosak az ellenfeleink, ha nekünk nem sikerül jól az eleje, még abból is kiesünk, ahol már tartunk, márpedig az sem elég, ahol tartunk, erre a szintre.

- Hogy fog ez változni?

- Munka, munka, munka...

- De hát, ami fejben nem stimmel, azon hogy fog segíteni a munka?

- Segíteni fog. Van pszichológusunk is, és persze mindenkinek magának is a sarkára kell állnia és el kell döntenie a dolgokat fejben, utána jöhet a többi. Sajnos ez nem rövid és nem könnyű folyamat.

BISZTRITSÁNYI DÁVID (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Nem játszottunk jól, ezen nincs mit ragozni. Nehéz mit mondani, nyilvánvalóan nem ilyen eredmény miatt jöttünk ki, és nem ezért edzünk napról napra. Azt gondolom, azt sem kell ecsetelnem, hogy nekünk sem élvezet kikapni, főleg így, mondhatni most már rendszeresen. Viszont nem szabad, hogy sokáig ezen rágódjunk. Nem azt mondom, hogy el kell felejteni és úgy tenni, mintha minden hibátlanul működne, mert az sem jó. A lényeg, hogy innentől minden bajnoki meccset meg kell nyerni.

Az este során megmutatjuk a meccs góljait a DIGIsport jóvoltából.


Primorje Rijeka-Pro Recco 11:8 (3:2, 4:2, 3:1, 1:3)
Rijeka, Kantrida uszoda, v.: Koryzna (lengyel), Spiegel (német)
Primorje Rijeka: Vican, Radu 1, Buljubasics, Krapics 2, Varga Dénes 1, Mudrazija, Muslim, Petrovica, Varga Dániel 2, Obradovics 2, Setka 1, X. Garcia 2, Jelovina. Vezetőedző: Ivan Asics
Pro Recco: Tempesti, Lapenna, Madaras 1, Figlioli 2, Giorgetti 2, Felugo, Janovics, Aicardi 2, Figari, Jokovics, Ivovics, Giacoppo 1, Pastorino. Vezetőedző: Giuseppe Porzio
Gól - emberelőnyből: 5/12, ill. 7/15
Gól - ötméteresből: 1/1, ill. -

VARGA DÁNIEL (Primorje Rijeka) a vlv-nek:

- Először is nagyon örülök a három pontnak. Sok minden történt a meccsen, rengeteg kontra, rengeteg kiállítás volt, de a lényeg, hogy végig domináltunk, végig két-három góllal vezettünk, azt gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

- Átvettétek a csoportban a vezetést. Mit szólsz a Barceloneta dubrovniki győzelméhez?

- Ha tippmixelnék, biztos, hogy nem nyertem volna, mert engem ez az eredmény meglepett, mint ahogy góltotót se nyertem volna az Olympiakosz-Eger meccsen, mert hát az egy váratlanul nagy arányú vereség sajnos. Örülök, hogy csoportelsők vagyunk, ragaszkodni fogunk ahhoz, hogy ez így is maradjon, mert nincsenek kisebb céljaink, mint hogy a győzelmet is megszerezzük a bajnokok ligájában. Igaz, ehhez még nagyon nehéz meccsek várnak ránk, de most úgy érzem, hogy annyira magabiztosak, annyira erősek vagyunk, hogy nem nagyképűség ilyen elvárást támasztani magunkkal szemben.

- Volt-e valami érdekesség, különlegesség, gól a mai meccsen?

- Kimondottan érdekes gól nem volt, viszont Frano Vican elképesztően jól védett. Azt gondolom, hogy az, amit másfél éve, mióta csapattársam, mutat, az a legmagasabb szint amit egy kapus produkálhat. Nagy része van az összes győzelmünkben.

MADARAS NORBERT (Pro Recco) nyilatkozata:

- Fájó hogy sima volt! Három-négy perc alatt elmentek 3:0-ra és onnantól kapkodtunk, nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Idegeskedtünk sokat játékvezetői ítéletek miatt, aminek mindig rossz vége van, függetlenül attól hogy igazunk van-e vagy nincs. Ők játszották, amit tudnak, amit várni lehetett. Remélem, még találkozunk ebben az évben! Nekünk mostantól mindhárom meccsünket meg kell nyerni!

- De a Barceloneta dubrovniki győzelme jól jött nektek, nem?

- De!

- Meglepett?

- Biztos voltam abban, hogy a Jug még pontokat fog veszíteni, de nem gondoltam, hogy otthon, a Barceloneta ellen.

- Nálatok Porzio mégsem hozott most csodát?

- Minden jobb szerintem. A mai játék mondjuk nem. Bízom benne, hogy ki fog jönni, ha bejutunk a Final Sixbe. Ott minden elölről kezdődik.

A csoport állása

1. Primorje Rijeka 16,
2. Barceloneta 13,
3. Pro Recco 10,
4. Jug Dubrovnik 10,
5. Olympiakosz 9,
6. Eger 3 pont


B csoport

Partizan Belgrád-Galatasaray 14:7 (2:2, 3:1, 5:1, 4:2) (Az egyik játékvezető Kun György volt)

Nagyvárad-Radnicski Kragujevác
6:16 (2:6, 1:4, 1:3, 2:3)

Brescia-Spandau Berlin 13:10 (2:1, 3:3, 5:2, 3:4)

A csoport állása

1. Radnicski Kragujevác 21,
2. Brescia 15,
3. Partizan Belgrád 12,
4. Spandau Berlin 7,
5. Galatasaray 5,
6. Nagyvárad 1 pont