FACEBOOK

Madaras mostantól csak a Pro Recco nemzetközi meccsein játszik

Madaras mostantól csak a Pro Recco nemzetközi meccsein játszik
hozzászólás, 2014.01.04.

Félidőben cserélt a Pro Recco vezetése: Madaras Norbert a 2013-14-es szezon második felében csak a Recco nemzetközi meccsein szerepel, az olasz bajnokságban nem.

A magyar válogatott kétszeres olimpiai bajnok és kétszeres világbajnok balkezese úgy tért vissza ősszel klubjába, hogy még nem tudta, milyen szerződése lesz. Eredetileg az újra nagy sztárokat vásárolt Pro Recco nemzetközi csapatába "szánták", de nem sokkal a bajnokság kezdete előtt úgy alakult, hogy a bajnokságra is nevezték. A másik balkezes, Maro Jokovics kézműtétje egyre húzódott, végül az év utolsó klubmeccseire esett ki a műtét miatt, jelenleg is lábadozik. (Így még körülbelül egy hónapig nem lesz balkezese a bajnokságban szereplő csapatnak.)

Norbinak jól ment a bajnokságban, rengeteg gólpasszt adott és fontos gólokat lőtt, klubjának legeredményesebb játékosaként a bajnokság félidejében holtversenyben harmadik helyen áll a góllövőlistán.

Az olasz bajnokságban félidőben lehetőség van változtatni a nevezési listán, s a Recco ezzel most élt, Madaras helyére Jokovics került, Norbi így a szezon hátralévő részében a Pro Recco nemzetközi csapatában, a Bajnokok Ligájában szerepel.

MADARAS NORBERT a vlv-nek:

- Megkérdeztek a döntés előtt, sőt, kicsit úgy éreztem  a véleményemet is kérik. Vagyunk egyébként olyan viszonyban, hogy őszintén beszéljünk ilyen kérdésekről is. Azt mondtam, amit most neked is: számomra mindkét változatnak vannak előnyei és hátrányai. Nem bánom, hogy így alakult, ez kicsit talán még a válogatottnak is hasznára válik. A vártnál nyugodtabb hat hónapom lesz most, kevesebb országon belüli utazgatással és ez a nyár fontos eseményei miatt jó is így.


Madaras Norbert 2004 óta folyamatosan a Pro Recco játékosa. Egy bronzérem mellett ötször nyert olasz bajnokságot a klubbal. Ötszörös olaszkupa-győztes, négyszer nyert Bajnokok Ligáját a Pro Reccóval. Ötszörös európai Szuperkupa-győztes és Jadranska Liga-aranyérmet is őriz a vitrinjében.