FACEBOOK

Bővül a Varga család - Hajrá Milán!

Bővül a Varga család - Hajrá Milán!
hozzászólás, 2014.01.02.

"A pillanattól kezdve, hogy meglátta a bébizokniba dugott pozitív terhességi tesztet, a világbajnok vízilabda-válogatott csapatkapitánya a legboldogabb ember a világon." A Hot Magazin exkluzív riportjából tudta meg csütörtökön az ország, hogy Varga Dániel és Varga-Dobár Éva kisfiút vár.

A csütörtökön utcára került bulvármagazin adja hírül elsőként a tényt: Varga-Dobár Éva terhességének huszonegyedik hetében jár.

Szinte biztos, hogy a házaspár első gyermeke kisfiú lesz, így Éva adhat neki nevet. A családi megállapodás ugyanis úgy szól, hogy ha lány születik, akkor Dani választ nevet, ha fiú, akkor Éva. A választott név Milán Dániel és a leendő apuka nagyon bízik abban, hogy ő is lehet még majd névadó, vagyis kislányuk is lesz majd.

A magazinnak elmesélték megismerkedésük történetét is.


Évekig egy helyen edzettek, a Komjádi uszodában. Éva a Jövő SC-ben úszott, de még túl fiatal volt, hogy Dani észrevegye.

– Azt láttam, hogy nagyon szép lány, de nem úgy néztem rá, mint egy nőre – meséli Dani.

– Mindig a vízilabdások előtt volt az úszóedzésünk – veszi át a szót Éva. – Sokáig csak látásból ismertük egymást. Először Pekingben, a 2008-as olimpián beszélgettünk néhányszor, több nem történt. Csak jóval később hívott el randizni, éppen április elsején. El sem akartam menni, azt hittem, csak tréfa. De nem az volt. Már az első randin is elmondta: nem érdekli a köztünk lévő korkülönbség, nőként tekint rám. És én azóta komolyan veszem őt. Már a második héten megkérdezte: szeretnék-e fiatalon anyuka lenni? Miért ne? A szüleim is fiatalon vállaltak gyereket, és soha nem bánták meg.

– Nem csak tréfából kérdeztem – magyarázza Dani. – Pont olyan komoly választ kaptam, mint amilyen komolyan kérdeztem. Úgy láttam, nagyon sok minden van ebben a lányban. Mindig is úgy kezeltem, mint egy felnőtt nőt, aki egyszer majd a feleségem lesz.
Amikor Danit 2010-ben a Primorje Rijekába hívták játszani, már közösen döntöttek arról, hogy menjen-e.

– Fontos volt Évi véleménye is. Még volt egy éve a gimiben, nem tudott velem jönni. Végül azt mondta: úgy lesz a legjobb, ahogy döntök. Végül elfogadtam a rijekai csapat ajánlatát.

– Elutaztam hozzá, amikor csak tudtam. A szüleim végig nagyon rugalmasak voltak. Apukám féltett jobban; anyukám bízott abban, hogy jó döntéseket hozok, és nem fogok csalódni – mondja Évi, majd elmagyarázza, hogy egy felnőtt férfi miért tudott komolyan venni egy gimis lányt. – Az úszás miatt is hamarabb fel kellett nőnöm. Sok nehéz helyzetben kellett egyedül megállnom a helyem. Tizenkét éves voltam, amikor Tiszaújvárosból az egész család felköltözött Budapestre miattam, hogy jobb körülmények közt úszhassak. Már az sem volt könnyű, hogy egy kisvárosból ide jöttem. Amikor végeztem a suliban, nem volt kérdés, hogy megyek Dani után. Így a szüleimnek is volt egy évük, hogy felkészüljenek: tizennyolc évesen „elveszítik” a lányukat. Szerencsére tisztában vannak vele, hogy idővel kirepülnek a gyerekek; ez az élet rendje. Amikor elindultam Rijekába, csak arra gondoltam, hogy végre együtt lehetünk Danival. Ez volt a legfontosabb.


Dani 2011 szentestéjén kérte meg Évi kezét - meglehetősen romantikus körülmények között. Ennek részletei szintén olvashatók a Hot Magazin riportjában.




Milán-portré február közepén...