FACEBOOK

Tóni bácsi 75 éves!

Tóni bácsi 75 éves!
hozzászólás, 2013.10.06.

Dr. Gábor Antal, a válogatott csapatorvosa ma ünnepli 75. születésnapját. Amellett, hogy olvasóink, a magyar vízilabda-szurkolók nevében szívből gratuláltunk, mi kértünk tőle ajándékot, egy kis videónyilatkozatot.


- Tóni bácsi! Engedd meg, hogy a vlv olvasói, a magyar vízilabda-szurkolók nevében gratuláljak, nagyon sok boldogságot kívánjak 75. születésnapod alkalmából. És arra kérlek, hogy te ajándékozd meg az olvasóinkat, hosszú pályafutásodból egy történetet mesélj el légy szíves!

- Nagyon szépen köszönöm! Hát, valóban hosszú pályafutás, mert több mint 35 éve itt vagyok a vízilabda mellett. Igazi nagy sztori nem volt azz életemben, volt sok sérült, akit elláttunk szépen. Talán a legnagyobb élményemet mondanám el, mert ugyan lányokkal többször voltam világversenyen első, de a mostani felnőtt férfi vízilabda-válogatottal most voltam először. Hát az élmény az volt, hogy megnyerték, utána pedig az, hogy ki tudtam jönni a vízből... Utána még két játékossal doppingra kellett menni, ezért beugrás előtt, még időben lehúztam a nagrágomat, úgyhogy maradt az alsógatya, ahogy Mezei Dani mondta is a tévében!

- Ez volt talán a legnagyobb élményed?

- Igen. Igen-igen.

- Voltál olimpiákon is...

- Voltam négy olimpián, világbajnokságokon, szép volt, jó volt, remélem, még lesz...

- Azt kívánom neked, Tóni bácsi, hogy nagyon sok évig legyél még a medence partán és  jövőre mondjuk a margitszigeti uszoda vizét is próbáld ki!

- Nem veszem le a nadrágomat!