FACEBOOK

Varga Dani megteszi, amit csak lehet

Varga Dani megteszi, amit csak lehet
hozzászólás, 2013.06.28.

Varga Dániel még nem mondott le arról, hogy nemrég elvégzett ujjműtétje ellenére ott legyen a világbajnokságon, s mindent megtesz a reméltnél is gyorsabb gyógyulás érdekében. A válogatott csapatkapitánya a Reggeli startban Szombathy Pál vendége volt.

Ahogy már a műtét után szó volt róla, Varga Dániel hétfőn olyan gipszet kap megműtött ujjára, amellyel - óvatosan persze - vízbe is mehet.

Dani hapi hat-hét órát jár különböző terápiás kezelésekre, hogy meggyorsítsa gyógyulását. Mégérti, hogy Benedek Tibornak szakmai döntést kell hoznia, ő a maga részéről amit csak tud, megtesz azért, hogy "előidézze a csodát", a számítottnál gyorsabb gyógyulást.

Dani elmesélte újra a sérülés történetét, s elmondta azt is, hogy dr. Tóth ferenc, az operáló professzor igazi kihívásnak tekintette a feladatot, őt is inspirálta, hogy Danit a vb-re sikerüljön összedrótozni, sajnos ezúttal a szó szoros értelmében.

Elhangzott a beszélgetésben, hogy Danbi szerdán beszélt Benedek Tiborral, de még várnak, az orvosok éleménye is sokat fog nyomni a latban. Mint a vlv-nek Benedek Tibor elmondta, Varga Dániel esetleges vb-szereplésének ügyében a görögországi felkészülési tornát követően hozza meg döntését.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg.