FACEBOOK

Madaras Reccóban marad

Madaras Reccóban marad
hozzászólás, 2013.06.06.

Következő szezonját is az olasz bajnok Pro Reccónál tölti Madaras Norbert, a magyar válogatott kétszeres olimpiai bajnok játékosa. Erről a Digi Sport reggeli magazinműsorában beszélt, Szombathy Pál vendégeként.

Madaras Norbert a londoni olimpia utáni kisebb szünetet követően az európai csoportselejtezők utolsó két meccsére tért vissza - hosszú gondolkodás, vívódás után. E vívódásra is kitértek a beszélgetésben a felek, de már inkább a jelenről és a jövőről volt szó.

Norbi elismerte, joggal várnak el meghatározó teljesítményt azoktól, akik már tíz éve a csapatban vannak. Úgy ítélte meg, hogy jó irányba haladnak a dolgok, a fiatalok is alkalmasak lesznek a megnövekedett terhek cipelésére, azonban kiderült szavaiból, hogy számára még nem egyértelmű, képes-e ez az új csapat folyamatos terhelés alatt is a legjobbak elleni győzelemhez szükséges kimagasló teljesítményt nyújtani.

Ilyen szempontból nagyon jó tapasztalatszerzés lesz a jövő hét elején kezdődő Világliga-szuperdöntő Cseljabinszkban.

A játékos most már egyéves szerződéseket köt, de egyáltalán nem tartotta valószínűtlennek, hogy a Riói olimpián is ott legyen.

A teljes beszélgetés: