FACEBOOK

Mezei: részemről nincs harag...

Mezei: részemről nincs harag...
hozzászólás, 2013.04.21.

Még újabb vizsgálaton esik át Mezei Tamás, a ZF-Eger 22 éves centere, aki ijesztő körülmények között kényszerült orvosi kezelésre szombaton, az Eger-BVSC bajnoki negyeddöntőben. A visszavágót valószínűleg kihagyja, de az elődöntőben már játszani akar.

Az Egerben rendezett negyeddöntő vége felé, kevesebb mint három perccel a befejezés előtt, 14:4-es állásnál harcolt ki emberelőnyt Mezei Tamás, Szabó Bendegúzt állították ki róla. Ekkor történt meg az a bizonyos rúgás, minden kétséget kizáróan Györke Zsolt, a BVSC kapusa részéről.

MEZEI TAMÁS (Eger) a vlv-nek:

- Már jól vagyok, köszönöm szépen az érdeklődést!

- Kérlek, mondd el, mi történt pontosan!

- Kaptam egy kiállítást, vagyis emberelőnybe kerültünk, amikor érkezett ez a rúgás, egy vagy kettő, nem is tudom pontosan, de abban biztos vagyok, nem a szándékos sérülésokozás volt a cél. Kellemetlen, nagy fájdalmat éreztem, erős nyomást, el is zsibbadt a lábam, deréktől lefelé az egész jobboldalam. Később azt mondták, hogy egy ideg kaphatott ütést, s emiatt egyfajta sokk ért, a fájdalom kisugárzott a lábra és a derékra. Nehezen tudtam kimenni a vízből, segítség kellett, aztán a parton elkezdtek ápolni. Furcsán éreztem magam, sokan vettek körül és bár nem nyitottam ki a szemem, a hangokból hallottam, hogy elég nagy volt a pánik. Ennek inkább az volt az oka, hogy senki nem tudta, mi történt pontosan. Aztán elég gyorsan kiderült, hogy "megmaradok".

- A helyszíni tudósítások szerint azután, hogy bekötötték az infúziót és vákuumágyon kivittek a mentőhöz, az addig síri csendben lévő közönség tapsolni kezdett és te már kiintegettél nekik...

- Így volt. Aranyosak voltak, jólesett, hogy megtapsoltak...

- Mi történt azután veled, hogy már nem láthatott a közönség?

- A kórházban megröntgeneztek, ultrahangos vizsgálat is volt, kaptam erős fájdalomcsillapítót, s az eredmények szerint minden rendben van, nincs komoly sérülés, elváltozás vagy elmozdulás. A vasárnapot kihagytam, valószínűleg a hétfőt is, Gerendás Gyurival úgy beszéltük meg, hogy az állapotomtól függően kapok majd esetleg könnyített edzésprogramot. Várhatóan a Vasas ellen játsszuk majd az elődöntőt, arra szeretnék már teljes erőben visszatérni. Hétfőn megnéz Tóni bácsi is (Dr. Gábor Antal, a válogatott orvosa - a szerk.). Az eset után sokan kerestek, üzentek, hívott Györke Zsolt is és bocsánatot kért, mondtam, hogy részemről nincs harag...

- Köszönöm a tájékoztatást, mielőbb térj vissza, Tamás!


Frissítés!

MEZEI TAMÁS a hétfői vizsgálat után:

- Ma reggel voltam kontrollon. Kaptam fájdalomcsillapítókat. Edzeni edzhetek. Az elején laza úszás van kiadva, lőni nem lehet még.  Utána lehet szép lassan tovább terhelni. A Vasas ellen már száz százalékos leszek.


Az Eger Televíziótól megkaptuk a meccs ominózus jelenetének felvételét. Jól látható, hogy Mezei Tamást gyors egymásutánban két rúgás is érte a kapus részéről:






10 régi hozzászólás

mondom hozzászólása
mondom39107
2013.04.27. 21:53

gyáva szemét dolog.. hátulról, teljesen indokolatlanul... ezért kb 8 meccsre kéne eltiltani... Nem akart sérülést okozni? Valakit megrugdosok gerinc esetleg vese tájékon annak mi a célja??? undorító, gyáva dolog volt ez

apropo hozzászólása
apropo39105
2013.04.26. 00:55

Még, hogy véletlen!!!! györke ne röhögtesd a közvéleményt!!!! Az általunk sokszor szidott labdarúgásban simán eltiltanák utólag a tv alapján......... Na akkor most mi van??????

raketa hozzászólása
raketa39097
2013.04.24. 13:17

Az, hogy a \"modern\" vízilabda ilyen, az szomorú dolog. Pont ezt az aljas játékstílust kellene valahogy kiiktatni. Szerintem nem tette volna bárki ugyanezt. Teljesen felesleges durváskodás volt csak.

szamóca hozzászólása
2013.04.23. 22:37

a rúgás nem véletlen volt, a sérülés okozása volt véletlen, nem ezzel a céllal rúgott. felesleges álszenteskedni, Györke helyében bárki ezt tette volna. hál\'isten nem lett az egri srácnak komoly baja.

APREAND hozzászólása
APREAND39087
2013.04.22. 21:33

Egyszerűen gusztustalan!!!,nem sportoló az ilyen.Egy évre eltiltanám.Ez nem férfias bunyó,hanem alattomos szemét hátbatámadás.Aki azon filozik hogy akarattal vagy véletlenül volt az nem lát tisztán vagy nem akar. Debrowskit(mivel már a válogatottnál is szerepel)azért elvárnám megszólalni az ügyben .Egy két baráti hátraveregetést a bátor tanítványának.

éjfél hozzászólása
éjfél39085
2013.04.22. 16:00

Csatlakozom az előttem levőkhöz! Egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy csak véletlen rúgás volt! Kérdem Én, hogy akkor ez nem brutalitás? Nem tudom ki vezette a meccset, mert sajna nem láttam, de kedves játékvezetők, ha már annyira osztogatjátok a Brutalitás-os kiállításokat, akkor itt is kellett volna! Más még azért is kap, amit nem követett el! Hozzáteszem, ha a Mezeinek nagyobb baja esett volna, és tényleg úgy talált volna el egy ideget, a fiú lebénulhatott volna! Kicsit felelőtlenségnek érzem, hogy nem történt retorzió! Ja, és a játékvezetők ezek után, még 85,71%-ot kaptak! Erre már tényleg no comment......

szamárhegy hozzászólása
2013.04.22. 15:17

Hát, ezt nem lehet \'a játék hevében történt egy rossz mozdulatként\' értékelni... , ez egy sportszerűtlen, alattomos, játék nélküli időszakban elkövetett megmozdulás volt a kapus részéről.

Gábor hozzászólása
Gábor39083
2013.04.22. 14:12

Szerintem ez szándékos volt, ha ezért Szécsi \"kiosztotta\" Györkét, igaza volt. A lényeg az, hogy Mezei Tamás teljesen meggyógyuljon. Ja és ha már írok, egyúttal jobbulást kívánok a honvédos Kovács Péternek is, aki hasonló eset \"áldozata\" lett.

Tomute hozzászólása
Tomute39082
2013.04.22. 09:32

Szecska rendesen kiosztotta meccs után a vízben lubickoló-úszkáló Györkét, aki a lehető legtávolabb koordinálta magát az ápolt Mezeitől...

B (régi) hozzászólása
2013.04.22. 09:13

Szerencsétlen eset. Kár érte. Györke Zsolt majd megkérdezheti Szecskát, hogyan kell az ilyet profi módon, látványos sérülés okozása nélkül csinálni.