FACEBOOK

MVLSZ: a Teamforce a marketing- és kommunikációs partner

MVLSZ: a Teamforce a marketing- és kommunikációs partner
hozzászólás, 2013.03.07.

A következő négy évben a Teamforce Kft. lesz az MVLSZ marketing- és kommunikációs partnere. Erről a szövetség tájékoztatta a vlv-t. Az MVLSZ közleményét az alábbiakban változtatás nélkül ismertetjük.

"Budapest, 2013. március 7. – Dr. Kemény Dénes a Teamforce Kft.-t bízta meg a szövetség marketing és kommunikációs feladatainak koordinálásával. A szerződés aláírására, amely 4 évre szól, a mai napon került sor.

A Magyar Vízilabda Szövetség a sportág magas szintű kommunikációjának elősegítése, valamint a szövetség marketingtevékenységének összehangolása érdekében olyan partner felkutatása mellett döntött, amely a következő esztendők sportfejlesztési terveinek megvalósításában vállalhat vezető szerepet.

A szövetség célja, hogy partnere segítségével a sportágat, a válogatott csapatokat és sportolókat a modern kommunikáció eszközeivel és marketingmunka segítségével még népszerűbbé tegye, valamint támogatóit maradéktalanul kiszolgálja.

A Teamforce stábja 15 év sportpiacon eltöltött tapasztalatával, olimpiai bajnokok szakmai védnökségével alakult. A szövetség és a Teamforce csapata már a 2001-es budapesti vízilabda Európa-bajnokság kapcsán is dolgozott együtt, majd számos vízilabda témájú reklámkampánnyal és sportrendezvénnyel bővített szponzoráció gyakorlati megvalósítását szervezte a Magyar Vízilabda Szövetség számára.

A Teamforce feladatai között szerepel a külső és belső kommunikáció, a válogatottak PR-jának szakmai irányítása, valamint a szponzorokkal és a sajtóval történő stratégiai együttműködések koordinálása.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Szövetséggel folytatott egyezetések eredményeként olyan megállapodást sikerült tető alá hoznunk, amelynek segítségével az elvárt, megbízható, magas színvonalú szolgáltatást nyújthatjuk. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a kilenc olimpiai aranyéremmel büszkélkedő, a legsikeresebb csapatsportág képviselőivel dolgozhatunk együtt a jövőben” – mondta Veréb Evelin a Teamforce projektigazgatója.

„A sport világában, már nemcsak az elért eredmények, hanem azok gondozása is kiemelten fontos feladat. Éppen ezért nagy öröm számunkra, hogy a korábbi sikeres együttműködés után ismét együtt dolgozhatunk a Teamforce csapatával. Bízom benne, hogy rövid időn belül a férfiakkal egyformán ütőképes női csapat népszerűsége is a megérdemelt szintre kerül” – mondta Dr. Kemény Dénes Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

M A G Y A R  V Í Z I L A B D A  S Z Ö V E T S É G"

9 régi hozzászólás

látó hozzászólása
látó38774
2013.03.08. 19:33

Hmmm! Ebből a hírből ítélve messze nem lehetnek olyan komoly gondok az Új(?) Szövetség költségvetésében! Ha egy ilyen, a sportvilágban közismerten szakmailag gyenge, amatőr, dilettáns, valójában kizárólag a pénzleszívásban profi társaság, általában végtelenül gyenge teljesítményére van busás fedezet! Az igazi kérdés most is: \"Cui prodest\"?!

qrumplivirag hozzászólása
2013.03.08. 16:12

hölgyeim! . kezd végre kinyílni néhányuknak a szeme? kezd a csipa leperegni, s kezdenek végre látni? ha ebben az esetben igazak a ki nem mondott gyanúk, s vádak, akkor vajon amiket én állítok, s IGAZOLNI TUDOK, miért okoznak olyan hatalmas háborgást? . kéne kicsit normálisan gondolkodni, s lám kezdenek jönni az eredmények! akik megbízták - hol a lé? hol a lé? - e valakik által fontosnak tartott izét, nem céget, ezzel a lehetőséggel, azok akarják most megmenteni a magyar vízilabdát! ja, hogy előtte ők verték szét, züllesztették le, rothasztották meg, az természetesen nem fontos! olyan ez, mint tegnap az a fideszes szóvivői kijelentés, hogy a demokrácia nem arról szól, hogy berúgjuk az ajtót. ugyanaz a metódus, ugyanolyan stílusú alakok, gyilkosokkal, szervezett bűnözői körök embereivel védik magukat, . DE MIT VÁRUNK? HASONLÓ, A HASONLÓT VONZZA! . na ezért van tele a mai magyar vízilabda ilyen minőség nélküli fickókkal, kik ráadásul teljhatalommal bírnak, mint egy helyi kétharmad.

Oftyun hozzászólása
Oftyun38769
2013.03.07. 12:08

Ugyan!

B (régi) hozzászólása
2013.03.07. 11:59

Valahonnan szóltak valakinek, hogy kit kell választani a feladatra?

WreckitRalph hozzászólása
2013.03.07. 11:29

Ez a sajtóközlemény egy szégyen. Nem tudom, hogy az MVLSZ a felelős-e érte, vagy az ügynökség, de egymást érik az értelmetlen, stilisztikailag nevetséges mondatok. Gondolom ezért lett változtatás nélkül közölve. Adni kellene egy kicsit a megjelenésre, mert ez így kezdésnek egy rossz vicc. Aztán rátévedtem a weboldalukra és hát ahogy már előttem is írták - ez egy szégyen. Kinek a kicsodája ez a cég vajon, hogy ezzel a publikus megjelenéssel el tudják nyerni egy látványsport teljes kommunikációját? Nulla érdemi referencia, egy 16 éves gyerek technikai képességeit tükröző weboldal, erőltett \"MI CSAPAT VAGYUNK\" jellegű fotók... Teljesen komolytalan. Remélem az átlátszó.hu ennek a szerződésnek a részleteit is kipereli a szövetségből, mert úgy érzem, kezdenek nagyon rossz irányba menni itt a dolgok..

Oftyun hozzászólása
Oftyun38766
2013.03.07. 11:09

Megnézve a honlapjukon a Rólunk rovatot, egy képet látunk 5 mókusról és ha az emberekre huzzúk a kurzort, akkor kiírja hogy Kemény Dénes, Vincze Otto, stb. Ezt én nem értem. Magyarázzátok el :)

Oftyun hozzászólása
Oftyun38765
2013.03.07. 11:03

Török szultán Ez a tevékenység évekkel korábban kezdődött... csak nem vettük észre... \"számos vízilabda témájú reklámkampánnyal és sportrendezvénnyel bővített szponzoráció gyakorlati megvalósítását szervezte a Magyar Vízilabda Szövetség számára.\"

Daret hozzászólása
Daret38764
2013.03.07. 10:12

1. Ez mennyiben érinti a vlv.hu-t (új munkatárs, új struktúra...stb)? 2. A cég honlapjának főoldalán Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánnak az odalátogatóknak. Ez vajon még tavalyról maradt ott? (Ez nem fest túl jó képet a cégről...) Vagy már a következő karácsonyra készülnek? (Akkor itt tényleg profik dolgoznak!)

Török Szultán hozzászólása
2013.03.07. 10:06

Na végre! Most már csak az a kérdés, hogy ez a tevékenység miért nem évekkel korábban kezdődött.