FACEBOOK

Eurokupa-sorsolás

Eurokupa-sorsolás
hozzászólás, 2012.09.19.

Szerdán elkészítették az Eurokupa második selejtezőkörének csoportbeosztását. A csoportkörben a Debrecen házigazda, a Szolnok Nizzában szerepel. Egyik csapatunknak sem okozhat gondot a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikének megszerzése.

Eurokupa, második selejtezőkör (információ: waterpolowporld.com)

A csoport, Savona (Olaszország)

Arkonia Szczecin (lengyel)
RN Savona (olasz)
Dinamo Moszkva (orosz)
FNC Douai (francia)
Cheltenham Swimming & Waterpolo (brit)

B csoport, Debrecen

Jarfalla Simsallskap (svéd)
C.N. Mataro Quadis (spanyol)
DEBRECEN
AZ & PC Amersfoort (holland)
Enka Istanbul (török)

C csoport, Nizza (Franciaország)

SSK Waterpolo Slagelse (dán)
SZOLNOKI DÓZSA KÖZGÉP
Dinamo Spartak Astrahány (orosz)
Olympic Nice (FRA)
Bristol Central (GBR)

D csoport, Kragujevác (Szerbia)

C.N. Sabadell (spanyol)
RN Florentia (olasz)
OSC Potsdam (német)
Yumze Istanbul (török)
VK Radnicki Kragujevac (szerb)

A csoportmérkőzéseket október 18.. és 21. között kell lejátszani. Valamennyi csoportból az első két helyezett jut tovább. Mindkét csapatunk számára fontos lenne az első helyet megszerezni, mert ebben az esetben nem kerülhetnek egymással szembe a következő fázisban, hiszen a csoportelsők csoportmásodikot kapnak a következő sorsolásnál. (A negyeddöntők időpontja november 14. és 24.)

Címkék:
sorsolás Eurokupa

5 régi hozzászólás

bors hozzászólása
bors37420
2012.09.20. 15:41

Nem reklám: http://www.magyarszo.com/fex.page:2012-09-20_Hamarosan_megvasarolhato.xhtml

bors hozzászólása
bors37419
2012.09.20. 15:38

Igen, a Fiat 500-as új modelt állítólag csak ott gyártják. Már látom, a reklámot amit Vanja ajánlja az új modelt :) Valahonnét nagyon \"megszaladt\" a pénz, mert a tavaszon alakult a klub ill. adták át az új medencét - uánpótlás csaptról szó sincs, nyáron a II. szerb ligát is vásárolt csapattal nyerték meg (a szerb szövetségnek volt egy \"okos\" húzása: lehetett játékost igazolni 2 hónapra is, így a Partizan meg a többi erősebb klub játékosai akik kimaradtak a válogatottból, mentek lazítani az ob II-be.). Azt beszélik, hogy állami pénzek is folydogáltak oda - a jelenlegi szerb államelnök - Seselj vajda volt \"fegyverhozrozója\" - is kragujeváci, ott futotta be \"fényes\" politikusi karrierjének kezdetét. A Radnicski most ügyesen kihasználta a Recco-birodalom összeomlását és \"apró\" pénzért vett egy jó csapatot. de majd kiderük, meddig tart a pünkösdi királyság!

B (régi) hozzászólása
2012.09.20. 12:43

A Debrecen-Jarfalla Simsallskap meccset adja valamelyik tévé?

B (régi) hozzászólása
2012.09.20. 12:41

Akkor ezek szerint mégsem a Galatasaray igazolta le őket. Érdekes is lett vona, bár ez a kragujevaci dolog is érdekes. Hasonlít ahhoz, ami nálunk Debrecenben történt. Ha pénz van, minden van. Kragujevacban újra beindult a Zastava gyártás? ;)

bors hozzászólása
bors37403
2012.09.19. 18:08

A Radnicski Kragujevacba igazolt Vanja Udovicsics és Filip Filipovics, meg még jónéhány minőséges játékos (a nyáron még a II. szerb ligában játszottak, most meg vettek egy komplett sztárcsapatot!) - Dejan Udovicsics az edzőjük, szóval nagyon erős csapat ez!