FACEBOOK

Gór-Nagy vállát műteni kell

Gór-Nagy vállát műteni kell
hozzászólás, 2012.06.15.

Tizenhétre csökkent a londoni olimpiára készülő válogatott keret létszáma, miután Gór-Nagy Miklós súlyos vállsérülést szenvedett, műtét és várhatóan három hónapos lábadozás vár rá.

A ZF-Eger védőjének válla csütörtökön "roppant meg", a junior válogatott elleni kétkapuzás során.
 
GÓR-NAGY MIKLÓS a vlv-nek:
 
- Bekkelés közben, olyan szituációban sérültem meg, ami meccsenként harmincszor, egy szezonban pedig vagy ezerötszázszor fordul elő. Rögtön éreztem, hogy elég instabil lett a bal vállam, de még játszottam egy-két percet - dobtam is egy gólt, mert egyszerűbb volt, mint visszaúszni. Ezután cserét kértem. Tóni bácsi megvizsgált a parton, érdekes módon akkor még tudtam erőt kifejteni minden irányban, de játszani már nem mentem vissza. Ma voltam MR-vizsgálaton, ahol megállapították, hogy leszakadt a labrum elülső része. Műtétre van szükség, valószínűleg csavarokat kapok és körülbelül három hónap múlva fogok tudni újra játszani, várhatóan a bajnokság startjára leszek újra bevethető.
 
- Mikor lesz a műtét?
 
- Hangody professzor várhatóan hétfőn érkezik haza egy konferenciáról és mivel azt mondták, minél előbb, annál jobb - szerintem a jövő héten mindenképpen sor kerül rá.
 
- Gondolom, nagyon el vagy keseredve...
 
- Hát..., nem vagyok túl jól. Az bosszant leginkább, hogy tényleg rajtam kívülálló ok miatt estem ki a keretből. Ha végiggondolom, azt mondom, mindent ugyanúgy csinálnék, ahogy eddig tettem. Játékszituációban megsérülni, ezt nem lehet bekalkulálni... Sokat dolgoztam és úgy gondolom, erősíteni tudtam volna a válogatottat, de ezzel a sérüléssel a sors keresztülhúzta a számításaimat.
 
- Miklós, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok olvasóink nevében is!
 
KEMÉNY DÉNES a vlv-nek:
 
- Miklós nagyon rendesen dolgozott és láthatóan folyamatosan javuló formát mutatott. Jól játszott tegnap is, a juniorok elleni edzőmeccsen, sok szép szerelés mellett bátor akciói voltak támadásban, nagyon sajnálom a kiesését.


Hétfőn ők 17-en folytatják a munkát:

Baksa László, Biros Péter, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Nagy Viktor, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szécsi Zoltán, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás és Vámos Márton

2 régi hozzászólás

hoofer hozzászólása
hoofer36042
2012.06.18. 13:42

Ezt a pechet! Nagy kár érte! mihamarabbi gyógyulást!

balzs hozzászólása
balzs36036
2012.06.16. 13:37

Török Béla után Gór-Nagy is kiesett a védelemből, a végén elfogynak a bekkek... Remélem Varga Tamás kitart, vagy ott van még az öccse is Varga Zsolt, akit nem értem hogy miért nem kerettag. Jobbulást Miki!