FACEBOOK

Kezdődik a bronzcsata

Kezdődik a bronzcsata
hozzászólás, 2012.04.22.

Ma 18.30-kor megkezdődik a bronzéremért folyó küzdelem a Vodafone OB1-ben.

Vodafone OB1, kisdöntő a harmadik helyért, első mérkőzés

18.30 Szeged-Honvéd (Szeged)

Jegyár: 1000 forint, pénztárnyitás 17.30-kor

Amennyiben megkapjuk a meccset a TiszapArt televíziótól, hétfőn vagy kedden az összes gólt megmutatjuk.

Molnárék a hódmezővásárhelyi "kirándulás" után visszatérnek saját sátortetős uszodájukba. A bronzmérkőzés az egyik fél második győzelméig tart. A következő találkozó szerdán 19.00 órakor, a Kőér utcában lesz.

A szegediek közös programokkal próbáltak kilábalni a Mladost elleni hétközi vereség okozta lelki válságból, a honvédosok pedig megpróbálják kiélvezni az utolsó, együtt töltött napokat. Ők egyébként csak közvetlenül a mérkőzésre utaznak Szegedre.

VARGA PÉTER a delmagyar.hu-n:

– Kemény meccs lesz, a Honvéd a Vasas elleni elődöntőben is bizonyította, mennyire jó csapat. Nehéz dolgunk lesz, de a csütörtöki pihenőnap és a pénteki regenerálódás és bowlingozás után most már csak arra figyelünk, hogy hazai medencében előnyt szerezzünk a két győzelemig tartó párharcban.

SZIVÓS MÁRTON a vlv-nek:

- A hátralévő mérkőzéseinken  szeretnénk élvezni a játékot és az együtt töltött utolsó mérkőzéseket. Csapatunkban mindenki egészséges.

1 régi hozzászólás

Rolling hozzászólása
Rolling35465
2012.04.22. 16:48

Szivós mondata igazolni látszik azt, am már jó ideje sejthető: a Honvéd ebben a formában nem marad meg anyagi okok miatt. Három verzió képzelhető el. A magyar vízilabda szempontjából a legrosszabb az lenne, ha Szivósék külföldre mennének, mert ezzel gyengülne a magyar bajnokság, és a erősödne a külföldi konkurencia. A legjobb megoldás az lenne, ha a 8 évvel ezelőtti BVSC egri költözéséhez hasonlóan a csapat vidékre menne, pl. Kecskemétre, és így nem csökkenne a minőségi csapatok száma, és kialakulhatna egy újabb bázis, ahol ráadásul közönség is lenne. A köztes megoldás pedig az lenne, ha a játékosok szétszórodnának itthon az élcsapatokba. Így egy minőségi csapattal kevesebb lenne, ami hozhat némi gyengülést azzal, hogy kevesebb kiélezett meccs lenne, viszont az élcsapatok erősödnének, és ez a nemzetközi porondon jól jöhetne. Nagyon várom, hogy milyen füst száll majd fel.