FACEBOOK

Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot!
hozzászólás, 2012.01.29.

Sok szeretettel és rendhagyó módon két videóüzenettel köszöntjük 70. születésnapján dr. Pavlik Gábort, aki 25 éven át látta el a sportorvosi teendőket a magyar férfi vízilabda-válogatott mellett. Kemény Dénes és az utód, dr. Gábor Antal eindhoveni üzenete:




Gábor, szeretettel köszöntelek 70. születésnapodon!

Hirtelen a rengeteg emlékből az jut eszembe, hogy milyen fontos szereped volt a csapatban a közvetlen munkádon kívül a jelenléteddel, nagyon sokszor adtál nekem erőt a nehéz pillanatokban.

Azt kívánom - nemrég volt a Fecsó 80. születésnapja, kapott tőlem egy svájci órát 40 év garanciával - te is valami hasonló ajándékot élvezzél, neked arányosan esetleg 50 éves garanciás legyen. Esetleg egy Trabantra gondoltam, hogyha levizsgázol autóvezetésből...

És ha már most nem tudunk együtt ünnepelni, szeretettel látunk majd nyáron a Laguna étteremben Benedek Tibi 40. születésnapi buliján. Ne felejtsd el Szántha Karcsit, a csapat volt gyúróját is magaddal hozni.

Még egyszer, Isten éltessen a születésnapodon!





Kedves Gabikám!

A 70 év egy választóvonal, de jó választóvonal. Örülünk annak, hogy már megéltük - velem együtt - és reménykedünk abban, hogy még sok ilyen lesz, sok névnap, sok születésnap.

Nagyon sok szeretettel ölellek és köszöntelek, hiszen a mi ismeretségünk, barátságunk már több is mint ötven esztendős. Ez alatt az ötven esztendő alatt nagyon sok szépet, jót megéltünk együtt is, külön is, voltál olyan aranyos, hogy az én két nagy fiamat a TF-en tanítottad, pártfogásba vetted őket, ők is mindig szeretettel gondolnak rád.

Igyekszem folytatni azt a tevékenységet, amit te a férfi vízilabda-válogatottnál több mint 20 éven keresztül végeztél nagy sikerrel. Szeretnék nyomdokodba lépni én is, és még egyszer, nagyon-nagyon boldog születésnapot, csókollak! Szia!

1 régi hozzászólás

AlonSolya hozzászólása
2012.01.29. 12:13

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! :)