FACEBOOK

Magyar-olasz - már alig várjuk!

Magyar-olasz - már alig várjuk!
hozzászólás, 2012.01.16.

Néhány óra múlva összecsap a világbajnok az olimpiai bajnokkal.A magyar csapat a vb óta először játszik a legjobb összeállításában, sőt, most Kása is itt van. Már tűkön ülünk.

Mint ismert, a csoportelső egyenesen az elődöntőbe jut és mivel az első körben legnehezebb ellenfelünk Olszország, egy esetleges mai győzelemmel óriási lépést tennénk előle a csoportelsőség, így az elődöntő felé.

A ma esti meccsen a magyar csapat a legjobb összeállításában áll ki, mindhárom sérültünk meggyógyult.

A találkozót Marijo Brguljan (a Vasasban játszó Drasko Brguljan nagybátyja!), valamint a spanyol Franesco Javier Buch vezeti.

A Pro Rreccóban játszó Madaras Norbertet arra kértük, néhány órával a meccs előtt ossza meg érzéseit olvasóinkkal.

VLV-VIDEÓ:


Madaras Norbert nyilatkozata


- Ma este megint olasz meccs. Tíz napja játszottunk velük Székesfehérváron, ez teljesen más lesz! Leginkább ahhoz a meccshez tudom hasonlítani, amit az EB elődöntőjében játszottunk két éve. Én egy jobb olasz csapatra számítok, úgyhogy tőlünk is több kell a győzelemhez mindenképpen! Közben - olyan olaszosan - megint húztak egy újat azzal, hogy behívtak egy új kapust, aki valószínűleg az elsőszámú kapusuk lesz. Őt is valamennyire ismerjük, a Savonában véd, úgy hívják, hogy Volarevics, a neve alapján hallhatjuk, hogy honosított horvát játékos, még 2005-ben a Világkupán, és 2006-ban is a horvát válogatottban védett. Úgy gondolom, jobb kapus, mint aki ellen játszottunk tíz napja, de semmiképpen sem hasonlítható Tempestihez.

- Hogy álltok ti?


- A körülményekhez képest jól. Néhány napja még center nélkül kellett játszanunk egy hivatalos meccset, ahhoz képest mindenképpen jól, ndkét center jobban van, vagy mondhatjuk, jól van. Peti is játszik, ő is teljesen felépült, most leszünk először komplettek ebben a szezonban. Én bizakodó vagyok nagyon!

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)

A Magyarország-Olaszország EB-csoportmérkőzés ma este 21.15-kor kezdődik az eindhoveni Peter van den Hoogenband uszodában. A meccsről a vodapolo és a vlv élőben tudósít, az M1 21.55-ös kezdettel "csúsztatott élőt" ad.


EB-ROVATUNK A TORNA PROGRAMJÁVAL ÉS EREDMÉNYEIVEL


RIPORT A CSAPAT EINDHOVENI ÚTJÁRÓL

AZ ELSŐ EDZÉS AZ EB HELYSZÍNÉN

1 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs34790
2012.01.16. 17:30

Hát akkor HAJRÁ MAGYAROK!!!