FACEBOOK

Magyar-olasz - minden jegy elkelt

Magyar-olasz - minden jegy elkelt
hozzászólás, 2012.01.04.

Óriási az érdeklődés a Volvo Kupa szombati programja iránt. Az olimpiai bajnok magyar válogatott a világbajnok olaszokkal játszik Székesfehérváron. Jegy már csak péntekre és vasárnapra kapható.

CSURKA GERGELY BLOGBEJEGYZÉSE AZ EDZÉSRŐL ÉS A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRÓL

Martin György szövetségi elnök és Kemény Dénes is a köszönetet állította mondandójának középpontjába a Volvo Kupát beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón. A köszönet nem csak az anyagi támogatásnak, hanem annak a missziónak is szól, amelynek keretében évről évre vidéki nagyvárosban rendezik meg a mindig vízilabdaünnepnek számító nemzetközi tornát, a Volvo Kupát.

Kemény Dénes kicsit elviccelte a dolgot, mint mondta, érthető a Volvo folyamatos támogatása, hiszen az autóipar évek óta "dübörög". A szövetségi kapitány a hétvégi helyszínt adó Székesfehérvárnak, s azoknak a helyi vállalkozóknak is köszönetet mondott, akik támogatják a torna megrendezését.

Bodrogai Gábor, a Volvo Autó Hungária Kft. vezérigazgatója felidézte, hogy mit szóltak a világcég központjában, Göteborgban, amikor azzal állt elő, hogy Magyarországon ne a golfot támogassák, hanem a pólósokat, akik olyanok a vízilabdában, mint a brazilok a labdarúgásban. Ez az érv hatott, de nyilván kellett hozzá a magyar válogatott eredménylistája, amely a legutóbbi három olimpiai aranyérmével kezdődik...

Mivel az eddigi Volvo Kupa-tornákon regnáló világbajnok még nem vett részt, s kevesebb mint két hét múlva kezdődik az Európa-bajnokság, a székesfehérvári torna komoly sportértékkel bír. Az újságírók is elsősorban az olaszokról kérdezték Kemény Dénes véleményét.

A kapitány szerint annak ellenére meglepetés volt az olasz csapat vb-győzelme, hogy már 2009-ben (jórészt a mi jóvoltunkból) ezüstérmet szereztek. Sikerük titkát abban látja, hogy a korábban is gyakran alkalmazott bátor, önbizalomra épülő játékot most már sokkal hatékonyabban alkalmazzák.

Elhangzott a sajtótájékoztatón, hogy jövő szerdán Varasdon játszik hivatalos, barátságos mérkőzést a válogatott Horvátországgal, s erre a meccsre ,már a Volvo Kupa után kijelölt, 13 tagú EB-csapat utazik.


A VI. Volvo Kupa (Székesfehérvár) programja:

2012. január 6., péntek

18.30 Olaszország-Németország
20.30 Magyarország-Kanada (SportKlub, vlv, vodapolo)

2012. január 7., szombat

18.30 Németország-Kanada
20.30 Magyarország-Olaszország (SportKlub, vlv, vodapolo)

2012. január 8., vasárnap

9.00 Kanada-Olaszország
11.00 Magyarország-Németország (SportKlub, vlv, vodapolo)

Péntekre és vasárnapra korlátozott számban még kapható jegy.

A sajtótájékoztató előtt a média képviselői megtekinthették a két csapat közös edzésének utolsó szakaszát.


Közös edzés az olaszokkal - vlv-képek



Volvo Kupa-sajtótájékoztató - vlv-képek


VLV-VIDEÓK:


Edzésjelenet, ügyességi játék (Komjádi uszoda, 2012.1.4.)


Martin György a Volvo Kupa-sajtótájékoztatón


Bodrogai Gábor a Volvo Kupa-sajtótájékoztatón


Kemény Dénes a Volvo Kupa-sajtótájékoztatón


Szivós Márton a Volvo Kupa-sajtótájékoztatón

6 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs34669
2012.01.05. 11:33

Értem, és köszönöm a választ!

szerk hozzászólása
szerk34668
2012.01.04. 23:47

n.a. - vagyis nincs adat. Emlékeim szerint viszonylag nagy az uszoda, szép lelátóval az egyik oldalon, a másikon nyilván mobil-lelátók lesznek. Nem tudom a befogadóképességet, de szerintem ezer és háromezer között lehet a pótlelátókkal. Élő képi közvetítésre technikailag sem vagyunk felkészültek (széles sávú net kéne főleg, de az uszodában momentán például semmilyen net nem lesz), de ennél is nagyobb akadály, hogy a közvetítés joga a SportKlubé (közvetítik is) és ezek azért elég szigorú dolgok...

balzs hozzászólása
balzs34667
2012.01.04. 22:06

Természetesen Hajrá magyarok!

balzs hozzászólása
balzs34666
2012.01.04. 22:04

Két kérdésem lenne - egyetértve az előttem szólóval - mekkora a székesfehérvári uszoda hogy már 3 nappal a meccs előtt elfogyott az összes jegy (nem a nagy érdeklődést vitatom ezzel, én is szívesen megnéztem volna élőben) és ha már jegy nincs országos TV-csatorna miért nem közvetíti, vagy esetleg a vlv nem tud-e megoldani valamiféle videós közvetítést a szöveges mellett/helyett?

APREAND hozzászólása
APREAND34665
2012.01.04. 17:40

Kedves VLV ,ez nem nektek szól.Ha ti nem lennéte akkor még ennyi hir se jutna el hozzánk. További sok sikert és Boldog Új évet

APREAND hozzászólása
APREAND34664
2012.01.04. 17:38

Örülünk,hogy egy országos viszonylatban kevés helyen müködő adó ilyen lekesen közvetit meccseket,és kapja meg a közvetités jogot.Népszeritsük csak a nemzeti sportunkat.Ezért tartunk itt mindenben.Fő hogy a fergeteges és izgalmas foci bajnoságunk minden csatornán jelen van. Azért is Hajrá Magyarok,hajrá Magyar vizilabda