FACEBOOK

Molnár spori a FINA-keretben!

Molnár spori a FINA-keretben!
hozzászólás, 2011.12.11.

A Magyar Vízilabda Szövetség kijelölte azon játékvezetők névsorát, akik 2012-ben a LEN és a FINA által szervezett vízilabda-mérkőzéseken bíráskodhatnak. Van köztük egy háromszoros olimpiai bajnok.

Az MVLSZ elnöksége legutóbbi ülésén vitatta meg és fogadta el a 2012-es évben LEN (Európai Szövetség) és a FINA (Világszövetség) eseményein foglalkoztatni javasolt játékvezetők névsorát.

A szövetség hivatalos honlapján közzétett lista szerint a FINA-eseményekre jövőre meghívható magyar játékvezetők között van a háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás. Sydney, Athén és Peking olimpiai bajnoka még ma is aktív játékos, a Vodafone OB1 félidejében élen álló és a Bajnokok Ligája főtábláján is továbbjutásra esélyes Szeged-Beton centere. Nyilván ez a magyarázata annak, hogy a válogatottságtól Peking után visszavonult Papesz neve a LEN keretében nem szerepel, hiszen mégse járja, hogy esetleg saját csapata BL-meccsére jelöljék véletlenül...

Molnár Tamásnak - akivel a jövő héten hosszabb interjút közlünk - ezúton is gratulálunk sportpályafutása újabb állomásához!

Magyar játékvezetők a LEN 2012-es eseményein:

Birri Gabriella,
Dodog Szabolcs,
Fekete Balázs,
Juhász György,
Kun György,
Madarasi Attila,
Marjai Zsolt,
Németh András,
Székely Balázs,
Vogel Gábor

Magyar játékvezetők a FINA 2012-es eseményein:

Birri Gabriella,
Fekete Balázs,
Juhász György,
Kun György,
Molnár Tamás,
Székely Balázs,
Vogel Gábor