FACEBOOK

Eindhoveni EB - Nagy Viktor nélkül

Eindhoveni EB - Nagy Viktor nélkül
hozzászólás, 2011.11.14.

Biztossá vált, hogy a magyar válogatott a januári Európa-bajnokságon nélkülözni lesz kénytelen első számú kapusát, Nagy Viktort. A 27 éves játékos vállát hétfőn megműtötték, két hónap múlva kezdheti el az úszást, gyakorlatilag napra pontosan akkor, amikor a magyar válogatott elutazik az EB helyszínére.

A vállműtétet dr. Hangody László végezte az Uzsoki utcai kórházban, mi délután dr. Gábor Antaltól, a magyar válogatott orvosától érdeklődtünk a fejlemények felől.

- Hasonló volt a sérülés, mint korábban Biros Petié, talán nem volt annyira leszakadva a vállízületi peremszél. A leszakadt részt a műtét során visszahelyezték és rögzítették. A rögzülés ideje négy hét, az utána következő két hétben lehet laza mozgást végezni, majd következik a gyógytorna, s végül lehet úszni is - először körülbelül két hónap múlva.

A magyar csapat január 16-án játssza első EB-meccsét, így ezel a hétfői diagnózissal eldőlt, hogy Kemény Dénes a felkészülés során és a januári tornán nem számíthat Nagy Viktorra.

A TEVA-Vasas-UNIQA kapusa a Belgrád elleni BL-csoportmérkőzésen sérült meg, múlt szerdán. Egy hirtelen mozdulatnál érzett fájdalmat bal vállában még az első negyedben és sérülten védte végig a meccset. A sérüléséről írt vlv-cikkben lassítva bemutattuk a balszerencsés védés pillanatait.

A kapus a hétvégén még reménykedett, mint fogalmazott: "Bízom a csodában!"

Viktor rendkívül csalódottan fogadta a hírt, mint mondta, abban bízott, hogy a gyógyulás idején legalább lábra edzhet és nem esik ki teljesen a ritmusból. Többet egyelőre nem is akart mondani, nagyon lehangolta a műtét után kapott információ.

Nagy Viktornak ezúton kívánunk sok türelmet, a lehető leggyorsabb gyógyulást és sikeres visszatérést!

9 régi hozzászólás

Tibirge hozzászólása
Tibirge34479
2011.11.16. 14:05

Miharabbi gyógyulást Viktornak! Mindegy, hogy hányadik számú kapusa a válogatottnak, fontos és értékes játékos mint mindenki akit Kemény Dénes számításba vesz! Hajrá magyar vizilabda!

Rebo hozzászólása
Rebo34476
2011.11.15. 18:44

Tomute ! Nagyon köszönjük a sportszerű hozzászólást. Remélem ( is hisem is ) Ti vagytok többségben. Demagistris ! Majd akkor örömködj, amikor Barabás Boti kivédi a szemeteket is.

Rebo hozzászólása
Rebo34474
2011.11.15. 18:14

buvar-kn Te nagyon értesz hozzá. Viktor nagyon jól védett a VB-nm és nagyon hiányozni fog az eb-n. Reméem egy olimpia arany majd kárpótolja.

buvar-kn hozzászólása
2011.11.15. 12:56

bocs vb de szerintem a te tudasod itt ki is fújt főleg ha szerinted még ott jól is vedet

mendemonda hozzászólása
2011.11.15. 12:44

Melyik eb-t?Ami vb volt? Tényleg nem értesz hozzá:)) Mi nem néztük, mi nézni fogjuk az EB-t, remélem Baksa Lacival a kapuban. Jobbulást Viktor!Az olimpián tiéd az 1-es sapka:)

buvar-kn hozzászólása
2011.11.15. 11:10

MÓKA te nem nézted az EBt??Sajnálhatod mert ha nézted volna nem ezt mondanád. De ezek szerint én nem értek hozza :-))))

Tomute hozzászólása
Tomute34470
2011.11.15. 09:56

Az egri felnőtt korosztály képviseletében: mielőbbi gyógyulást Viktor!!!

móka hozzászólása
móka34466
2011.11.14. 22:18

Kedves búvár-kn! Először is: a válogatottból hosszú t-vel írandó, másodszor, ha szerinted Viktor nem fog az EB-ről hiányozni, kb. annyi közöd van a pólóhoz, mint nekem a curlinghez:magyarán semmi. Minen elfogultság nélkül: Viktor Magyarország legjobb kapusa jelenleg, mellette felhívnám a figyelmet Baksa Lacira, aki a surranópályán ott kopogtat a válogatott kapuján! Jobbulást Viktor, mielőbbi gyógyulást, reméljük a Vasas sem fog nagyon kizökkenni a ritmusból! ANGYALFÖLD!

buvar-kn hozzászólása
2011.11.14. 17:08

jobbulast kivanok de bocsi szerintem a valogatotbol nem fog hianyozni!!