FACEBOOK

Drót nélküli Dani - Sztárparádé az Uzsokiban

Drót nélküli Dani - Sztárparádé az Uzsokiban
hozzászólás, 2011.10.28.

Varga Dániel jobb kezét pénteken megszabadították a szalagszakadásos műtét után felrakott gipsztől. Dani tíz nap múlva kezdheti el a vizes edzéseket Rijekában.

- Ma reggel leszedték a gipszet a kezemről. A műtétet végző dr. Tóth Ferenc elmondta, hogy az ujjamban lévő drót még egy hétig benne kell, hogy legyen, addig víz nem érheti a kezemet, mert ez nyílt seb, úgyhogy fertőzésveszélyes. A drót kivételét követően még egy-két napig nem mehetek vízbe, egyébként a gyógytornát a mai nappal az Uzsoki utcai kórházban el is kezdtem.

- Röntgenezték? Megvizsgálták, hogy a drót rendesen összehúzta-e azt, amit kell?

- Nem történt műszeres vizsgálat, de három fantasztikus tudású orvos is megnyomogatta és egybehangzóan azon a véleményen volt, hogy rendben van. Igazi sztárparádé volt, Gábor Tóni bácsi, Hangody professzor és Tóth Ferenc is megállapította, hogy ez egy szép munka volt.

- Te egyébként hogy érzed, tudod mozgatni az ujjaidat?

- Tudom mozgatni. Egyelőre a kötés-horgolás nem megy, de ez valószínűleg nem annak köszönhető, hogy gipszben volt a kezem öt hétig...

- Hogy telt a kényszerpihenő, meg tudtad valósítani mindazt, amit elterveztél?

- Mindent, igen. Nagyon jól telt ez az idő. Egy hét, tíz nap múlva visszamegyek Rijekába, beállok és folytatódik minden.

- Hogy tartottad velük a kapcsolatot, Hány meccsüket láttad?

- Két mérkőzésen voltam kint, a Rijeka-Herceg Novin, meg a most szerdai Rijeka-Mladost Zágrábon. Nagyon jól éreztem magam, örültek nekem, jól esett ott lenni. Ezért is várom már, hogy visszatérjek.

- Hogy látod kívülről, milyen a csapat?

- Ha azt nézem, hogy öt rangadót játszottak eddig nélkülem, ebből kettőn úgymond "ki lehetett kapni", Reccóban és Dubrovnikban - jól ki is kaptak. A másik hármat, amit azért illett megnyerni, - a Herceg Novira, a Budvára, és a Mladostra gondolok, - sikerült hozni. Egy van még, ha kedden Budvában tudunk nyerni, akkor azt hiszem, hogy a szerzett és vesztett pontok tekintetében nem érezték meg a hiányomat.

- Történt-e veled bármilyen érdekesség ebben az időszakban?

- Rekordot döntöttem az 500 kilométeres Rijeka-Budapest útvonalon: 7 óra 30 perccel... Ez annak köszönhető, hogy korábban defektet szenvedtem és virsli-pótkerékkel kényszerültem hazajönni...

- Köszönöm a tájékoztatást sikeres rehabilitációt kívánok!