FACEBOOK

Újabb esküvő a Varga-családban

Újabb esküvő a Varga-családban
hozzászólás, 2011.09.30.

Hollósi Tímea és Varga Zsolt pénteken összeházasodott. Az egyházi szertartás a budapesti Bazilikában zajlott le.

A pár 9 éve jár együtt, még Varga II. Zsolt "vasasos időszakában" ismerkedtek meg. A vlv olvasói is betekintést nyerhettek korábbi dél-afrikai utuk élményeibe (galéria 1., galéria 2.), most pedig jelen voltunk, amikor fiatalok a katolikus egyház szabályai szerint örök hűséget esküdtek egymásnak a budapesti Szent István Bazilikában, rokonok, barátok, ismerősök jelenlétében.

Zsolt tanúja testvére, Tamás volt, s a padsorokban jó néhány vízilabdázót fedeztünk fel, a teljesség igénye nélkül: az egész Biros-családot, Decker Ádámot, Mátyás Zolit, a szintén friss házas Szécsi Zolit, Gór-Nagy Mikit, Szivós Marcit és Nagy Viktort.

A Bazilika lépcsőjén csoportkép készült, s a hivatalos fényképkészítő kérésére a férfiak vezényszóra mind a magasba dobták zakójukat - egy szorgosan fotózgató japán turistacsoport nagy örömére.

A szabad téri program utolsó eseményeként Timi a feje fölött hátra dobta a menyasszonyi csokrot, amit a lépcsőre állított, "eladósorban lévő" lányok közül egy szőke szépség kapott el, s azonnal közölte is, hogy várja a nagy Ő-t, akit már szeretne megtalálni...

"Kiscsuvi" egyébként folytatja a Varga-családban mostanában meghonosodott hagyományokat. Emlékezetes, hogy bátyja néhány hete két meccs között szaladt el nősülni.


vlv-képek az esküvőről

Nos, Zsolt ugyan felmentést kapott Gerendás Györgytől a szombat esti margitszigeti OB1-es mérkőzés alól, "nászútra" azonban nem a feleségével, hanem csapattársaival utazik, ugyanis a ZF Eger hétfőn útra kel, 10 napig Floridában, Miami mellett edzőtáborozik, minden délután kétkapuzva a kanadai válogatottal...

Az ifjú párnak olvasóink nevében is nagyon sok boldogságot kívánunk!

1 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs34289
2011.09.30. 22:25

Gratulálok!