FACEBOOK

MVLSZ-elnökségi ülés

MVLSZ-elnökségi ülés
hozzászólás, 2011.09.23.

Horkai György veszi át a férfi utánpótlás-válogatottak vezetőedzői teendőit. Közlemény az MVLSZ elnökségi üléséről.

Török László, az MVLSZ sajtófőnöke csütörtök este az alábbi közleményt juttatta el a vlv-hez:

Csütörtök este ülést tartott a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége, amelyen beszámoltak a szövetségi kapitányok, illetve az utánpótlás válogatottak edzői a nyári világversenyeken történtekről. Az értekezleten többen is hangsúlyozták, hogy a fő eseményeken várakozáson alul szerepeltek a csapatok és a javítás érdekében különböző intézkedésekre, valamint tervek kidolgozásra szólították fel a szakembereket.

Azt viszont elégedetten fogadta a grémium, hogy a magyar férfi válogatott már kvalifikálta magát a jövő évi olimpiára, valamint a női junior és ifjúsági válogatott, világ- és Európa bajnoki ezüstérmet szerzett.

Kemény Ferenc utánpótlásigazgató javaslatára az elnökség Dr. Horkai Györgyöt, az 1976-os montreali olimpia bajnokát, korábbi férfi szövetségi kapitányt kérte fel a férfi utánpótlásválogatottak vezető-edzőjének. Horkai a közeljövőben választja majd ki közvetlen munkatársait.

A napirendi pontok között szó esett arról is, hogy az új sportfinanszírozási rendszer milyen lehetőségeket biztosít, illetve milyen feladatokat ró a szövetségre. A megnövekedett feladatok elvégzésére az elnökség úgynevezett TAO bíráló bizottságot jelölt ki.

Az elnökség elfogadta a Liga javaslatát, amely szerint a hivatalosan október elsején induló OB I-es férfi bajnokság lebonyolítási rendjében hajtsanak végre bizonyos változtatásokat.

Címkék:
MVLSZ Horkai György

2 régi hozzászólás

oroszlán hozzászólása
2011.09.24. 12:54

Fecsó bá marad a helyén.

szemabandi hozzászólása
2011.09.23. 12:49

Éppen ideje volt már, hogy Fecsóbá helyére más kerüljön?