FACEBOOK

Universiade - beszélgetés Bátorival

Universiade - beszélgetés Bátorival
hozzászólás, 2011.08.16.

Előrehozták a magyar érdekeltségű nyolcaddöntő kezdési időpontját a shenzeni Universiadén. A mieink magyar idő szerint szerdán reggel fél hétkor küzdenek meg az amerikaiakkal a legjobb nyolc közé kerülésért.

Bátori Bencét a lefekvés előtti utolsó percekben értük el. Egyetlen alvás és ki-ki meccset játszik Universiade-válogatottunk Shenzenben.

- Hogy látod az eddigieket? - kérdeztük a magyar csapat "másodkapitányát" (az U-válogatott csk-ja Baksa Laci, a junioroké Bátori Bence).

- Nem ilyen eredménnyel terveztük a kezdést. Sem a támadásunk sem a védekezésünk nem állt még úgy össze, ahogy szerettük volna. Voltak már biztató jelek, például az olaszok elleni első három negyed, de még nagyon sokat kell fejlődnünk minden téren. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél felkészültebbek, jobbak legyünk. Naponta kétszer edzünk, semmi mással nem foglalkozunk, csak a vízilabdával.

- Mennyire vagytok csalódottak, lelkileg hogy viseltétek a két vereséget?

- Nem viseltük jól, de tudjuk azt, hogy holnap esélyünk van a javításra és mindenki azon van, hogy nyerjünk. Úgy érzem, lelkileg rendbe jöttünk, egy világversenyen nincs idő a sebeinket nyalogatni. A fő cél természetesen még mindig az, hogy szeptember 4-én világbajnokok legyünk Görögországban, de ehhez nagyon fontos egy jó szereplés az Universiadén.

- Az Egyesült Államok csapata milyen, mire számíthatunk a nyolcaddöntőben?

- Közelről nem nagyon ismerjük az USA-t, ahogy néztem őket, nagy darabok és idősebbek lehetnek, de ez minket nem érdekel. Sokat videóztunk róluk, megnéztük két meccsüket és átbeszéltük, hogy milyen játékkal fogjuk megverni őket.

- Nagyon szorítunk!

1 régi hozzászólás

szamárhegy hozzászólása
2011.08.17. 09:03

8-7 -re kikaptunk..., ez van, el kell felejteni ezt a tornát, előre az U20-as VB-re.