FACEBOOK

Magyarország-Nagy-Britannia 16:3

Magyarország-Nagy-Britannia 16:3
hozzászólás, 2011.06.06.

Magyarország válogatottja hétfő este Dublinban, 2500 néző előtt 16:3-ra legyőzte Nagy-Britannia csapatát. A lelátón népünnepély volt, körülbelül kétezer magyar szurkoló ünnepelte a Kemény-legényeket.

Magyarország-Nagy-Britannia 16:3 (3:1, 4:1, 6:1, 3:0)
Dublin, National, Aquatic Centre
Magyarország: Szécsi, Szivós 1, Gór-Nagy, Varga Dénes 3, Török 2, Hosnyánszky 2, Kiss G. 2, Varga II. Zs., Varga Dániel 2, Biros 1, Steinmetz Á. 1, Hárai 1, Bundschuh, Vámos 1, Nagy V. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes

Az első két negyedben Szécsi, a második félidőben pedig Nagy Viktor védte a magyar kaput.

KEMÉNY DÉNES közvetlenül a lefújás után a vlv-nek:

- A felkészülésnek ebben a szakaszában  ez a mérkőzés megfelelő volt és képtelen vagyok megállni, hogy ne jegyezzem meg: nem tudom, hova kell mennünk, hogy ne legyen kétezer magyar a lelátón...

A találkozó előtt egyébként egy díszes tálat adtak át a magyar szövetségi kapitánynak a két ország vízilabdasportja kapcsolatának előmozdításáért.

A magyar és a brit csapat kedden este is megmérkőzik egymással.


vlv-képek


VLV-VIDEÓK:



KEMÉNY DÉNES a vlv-nek:

- Végül is a vártnál magabiztosabban nyertünk, azért mondom, hogy a vártnál magabiztosabban, mert egyfelől a délelőtti edzőmeccsen kicsit nyílván lezserebbül véve, nem annyira koncentrálva, nagyobb ellenállást fejtett ki a brit csapat. Másrészt azért, mert akár az erős munkát veszem figyelembe, ami a múlt héten volt, akár az utazás fáradalmai, akár a játékosokban lévő feszültséget, - ugye abban az időszakban vagyunk, amikor még nincs meg a VB-13, - egyik sem amellett szólt, hogy felszabadultan, jól játsszunk. Ehhez képest, a pillanatnyi helyzethez viszonyítva a csapat elfogadhatót nyújtott, elég sokat cseréltem, nagyon meleg volt a víz, de néhány kihagyott helyzeten kívül nem igazán panaszkodhatom. Fantasztikus volt, hogy gyakorlatilag 2500 nézőből 2000 magyar végigszurkolta ezt a számunkra egyébként a monoton munkához képest kikapcsolódást jelentő meccset. Bízom benne, hogy ma este is ilyen hangulat lesz, ez mindenképpen feldobja a fiúkat, és összességében ha úgy folytatódik ez a dublini ittlétünk, ahogy eddig zajlott, akkor azt mondom, hogy jó húzás volt elfogadni a meghívásukat. Ráadásul tulajdonképpen még kevesebbe is kerül mintha a szigeten lettünk volna, mert itt semmi költségünk sincsen, sem az utazással, sem az itt-tartózkodással kapcsolatban.

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)   

Bemutatás


Himnusz


Meccsjelenetek 1.


Meccsjelenetek 2.


Meccsjelenetek 3.


Meccsjelenetek 4.

1 régi hozzászólás

Kamilla hozzászólása
Kamilla33191
2011.06.07. 17:29

Hihetetlenül jó érzés volt ott ülni a hétfői meccsen és szurkolni a válogatottnak! Nagyon jó estét szereztetek mindenkinek!!!Így tovább. Szép volt Fiúk!!!