FACEBOOK

Új támogató az Ybl mögött

Új támogató az Ybl mögött
hozzászólás, 2011.03.09.

A hegyvidéki önkormányzatban új támogatóra lelt és hazai meccseit ezentúl a Sportmaxban rendezi meg a másodosztályú bajnokság élén álló Ybl. A szerdai sajtótájékoztatón ott volt Molnár Tamás is, akinek leigazolását tervezik...

A hír annyiban komoly, hogy Lévai Balázs klubelnök jelezte a sajtótájékoztatón részt vevő Pokorni Zoltán polgármesternek, hogy ha a közelben lakó Papesz visszavonul az élsporttól, egy kis anyagi áldozatra lesz majd szükség és akkor a háromszoros olimpiai bajnok az Ybl-ben vezet majd le... (Papesz erre azt mondta, hogy bár viccesen lett felvetve a dolog, azért számíthatnak rá.)

A nem is oly rég két esztendőn át az első osztályban szerepelt Ybl mostantól Hegyvidék-Ybl WPC néven játszik, s hazai mérkőzéseit a Sportmaxban tartja. Szeretnék elérni, hogy a csapat mérkőzései (amelyeket ingyen lehet majd megtekinteni) közösségi eseményt jelentsenek a környéken élők számára.

Némi vita alakult ki a sajtótájékoztatón Pokorni Zoltán és Lévai Balázs között. A polgármester ugyanis - maga fékezve a "fúzió" alapján esetleg irreálissá erősödő ambíciókat - leszögezte: nem arra számítanak, hogy mostantól mindenkit verő bajnokcsapat játszik majd a kerületben. A klubelnök viszont ellentmondott: igenis, minden ellenfelüket meg akarják verni, más kérdés, hogy ez valószínűleg ebben a formában nem fog sikerülni.

A támogatás konkrét összege nem derült ki a sajtótájékoztatón, de az igen, hogy a hegyvidéki önkormányzat a pénzügyi segítség mellett vízfelülettel is támogatja a klubot.

Pokorni Zoltán nem mulasztotta el megjegyezni, hogy a XII. kerületi önkormányzat költségvetésének két százalékával támogatja a helyi sportéletet, s ez éppen a duplája annak, amit a kormány a magyar sport egészére költ.

A sajtótájékoztatón teljes létszámban megjelent a Hegyvidék-Ybl WPC csapata - a játékosok már a klub új mezét viselték s ebből a mezből a rendezvény végén minden illusztris vendég átvehetett egy példányt, Molnár Papesz is - hadd szokja...

VLV-VIDEÓK:

Pokorni Zoltán az Ybl-sajtótájékoztatón 

Lévai Balázs az Ybl-sajtótájékoztatón 

Molnár Tamás az Ybl-sajtótájékoztatón 

Jakab Zoltán az Ybl-sajtótájékoztatón

Boros László az Ybl-sajtótájékoztatón 

Ybl-mezek az Ybl-sajtótájékoztatón


Vlv-fotók a sajtótájékoztatóról