FACEBOOK

Visszakerült Reccóba a Szuperkupa - Pro Recco-Cattaro 13:4

Visszakerült Reccóba a Szuperkupa - Pro Recco-Cattaro 13:4
hozzászólás, 2010.12.14.

Triesztben kedden este visszaszerezte az Európai Szuperkupát a Pro Recco csapata. Az Euroliga és a LEN Kupa idei győztesének összecsapásán a két csapat nem volt egy súlycsoportban. Valószínűleg nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk: egy hétközi Porzio-edzés többet kivesz a fiúkból, mint ez a döntő. Mutatjuk a magyarokat.

Mérkőzés az Európai Szuperkupáért, 2010.12.14., Trieszt

Pro Recco-Cattaro 13-4 (4:1, 3:1, 3:0, 3:2)
Trieszt, v.: Koganov (azeri), Sztavropulosz (görög)
Pro Recco: Tempesti, Burics 2, Madaras 1, Perrone 1 (ötméteresből), Kásás, Felugo, Filipovics 1, Figlioli, Benedek 1, Zlokovics 1, Ivovics, Molina 4, Nikics 2. Vezetőedző: Porzio.
Cattaro: Krivokapics, Vicsevics 1, Vico, Zsivkovics, Bitter, Bjelobrkovic, Barba 1, Budjen, Bebic, Paunovic, Doncic, Vrbica 2, Pavlovics. Vezetőedző: Vicsevics.
Gól - emberelőnyből: 3/6, ill. 2/4

A mérkőzés alakulása:

1:0, 1:1, 4:1 / 5:1, 5:2, 7:2 // 8:2, 10:2 / 10:3, 13:3, 13:4

Madaras indította a gólgyártást - akkor még szoros volt. A Recco gyorsan elhúzott, még a hibák is belefértek, hiszen kárpótolta a nézőket az eredmény (Olaszországban volt a meccs) és néhány bravúros megoldás (például Kása csavarja, amit a kapus védett). Lefújáskor nem fürdött a Porzio vezette Recco-stáb.

MADARAS NORBERT a VLV-nek:

- Örülök a győzelemnek, mégiscsak egy Európai Szuperkupáról van szó, még ha nem is volt nehéz dolgunk, köszönhetően a tavaly óta meggyengült ellenfelünknek. A meccsről nehéz mit mondani, sok helyzetet kidolgoztunk és abból nagyon sokat ki is hagytunk. Biztos vagyok benne, hogy egy nehezebb meccsen jobban odafigyeltünk volna a befejezésre.

KÁSÁS TAMÁS a VLV-nek:

- Örülünk a győzelemnek, de helyén kezeljük. Mindenki tudja hogy ez nem az a kotori csapat volt, amelyik megnyerte a LEN Kupát, hanem egy kizárólag fiatalokból álló rutintalan gárda. Ennek megfelelően már az első negyedben lehetett érezni, hogy nem lesz izgulni valónk.

VLV-VIDEÓK (Sportitalia2):


Madaras gólja


Benedek gólja