FACEBOOK

Szívinfarktust kapott Bárány Attila

Szívinfarktust kapott Bárány Attila
hozzászólás, 2010.09.14.

Szívinfarktuson esett túl Bárány Attila, a ZF-Eger centere, akiről - rosszulléte után - a tüzetes orvosi vizsgálat derítette ki, hogy egyik szívkamrájának falánál elzáródás miatt elhalás történt. Attilának - aki utolsó válogatottbeli gólját éppen ma egy hónapja dobta a portugaletei tornán, Montenegró ellen - be kell  fejeznie élsportolói pályafutását.

Bárány Attila másfél hete lett rosszul, egy edzés után. Egerben, majd Miskolcon vizsgálták ki, s szívinfarktust mutattak ki nála a vizsgálatok.

A hír elsőként a ZF-Eger hivatalos honlapján az egerwaterpolo.hu-n jelent meg, kedden este, Bárány  Attila nyilatkozatával együtt.

- Nem volt előzetesen semmi panaszom. Mindig komolyan vettem az orvosi ellenőrzéseket, még külön terheléses vizsgálatra is jártam, mert édesapámnak is voltak szívproblémái.  A vizsgálatok szerint a bal kamra falnál volt elzáródás, egy közepesnél enyhébb szívelhalás. Extrém terhelésnél bármikor előfordulhatna egy ritmuszavar és szívleállás. Nincs illúzióm. Javulhat az állapot, de jól tudom  az élsport az kizárt. Nem szabad kockázatot vállalnom, 2 gyerekem van.  Sok minden történt az elmúlt hónapokban, nem könnyű feldolgozni a mostani helyzetet. Szeretnék a vízilabda közelében maradni. Most Egerben maradok a családdal, most minden ideköt. Készültem a civil életre három diplomám van, informatikus, mérnöktanár és  programtervező  matematikus, igaz az elmúlt években minden energiámmal a vízilabdára koncentráltam.


Attilának a vlv olvasói nevében sikeres, hosszú "civil életet", sok boldogságot, jó egészséget kívánunk!

BÁRÁNY ATTILA-GÓLOK A VLV-N