FACEBOOK

Játék a zászlóért 7.

Játék a zászlóért 7.
hozzászólás, 2010.08.24.

EB-csapatunk már ismert, mi pedig a játékosok bemutatásának különleges módját választottuk. 13+1 kérdésre várjuk olvasóink tippjeit. A válaszok honlapunk régebbi cikkeiben fellelhetők, de lehet az is, hogy valóban tippelésre van szükség. A legeredményesebbek között csapatzászlót sorsolunk ki, telis-teli aláírásokkal. A játék menete és a hetedik kérdés:

7. Melyik kisvárosban lakik Madaras Norbert, a Pro Recco játékosa, amikor az olasz szezon időszakában a Ligúr-tenger partján él?

1. Camogli

X. Recco

2. SoriJátszani csak regisztrált felhasználónévvel lehet. Regisztráció a címlapon, a jobb felső sarokban, a "regisztráció" gombra kattintva.

Egy személy egy kérdésre csak egy választ adhat, utólag nem módosíthatja azt.

A válaszokat e-mailben várjuk, a jatek@vlv.hu címre. A levélnek tartalmaznia kell a helyes válasz betűjelét és a regisztrált felhasználónevet. (Pl.: Levél tárgya: Játék a zászlóért, Levél tartalma: 7. kérdés, helyes válasz: X, vlv-felhasználónév: kispista)

A nyereményjáték díja: a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai és Kemény Dénes szövetségi kapitány által aláírt hivatalos csapatzászló.

A nyereményt azok között a játékosok között sorsoljuk ki, akik a legtöbb helyes választ küldték be.

Minden kérdés este 11 órakor kerül ki és szavazni a következő kérdés megjelenéséig lehet. A későn beérkezett válaszokat nem fogadjuk el!

A játékról a fórumban lehet csevegni, akár kérdésenként is.

Jó játékot! Jó szórakozást!
A JÁTÉK ELSŐ KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK MÁSODIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK HARMADIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK NEGYEDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS

A JÁTÉK ÖTÖDIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS


A JÁTÉK HATODIK KÉRDÉSE ÉS A HELYES MEGFEJTÉS