FACEBOOK

Az Olasz Kupa döntőjében a Pro Recco

Az Olasz Kupa döntőjében a Pro Recco
hozzászólás, 2009.04.25.

Három nappal a Vasas elleni mérkőzés, a Final Fourba jutás után a Pro Recco az Olasz Kupa négyes döntőjében állt helyt. A Brescia legyőzésével biztosította helyét a vasárnap délutáni döntőben, ahol a Savona lesz az ellenfele. Három magyar játszott a meccsen, mindegyikük dobott gólt. Videóink a helyszínről.

A Recco rendkívül álmosan kezdett, egymás után négy centergólt kapott - Roberto Calcaterra háromszor, Ivan Perez egyszer volt eredményes. Igaz, ez nem 0:4-es kezdést jelentett, hiszen a Udovicsicsék már ekkor is mindig rögtön egyenlítettek. Aztán átvették a vezetést, s ettől kezdve nem volt megállás. A harmadik negyedben gyakorlatilag összeroppant a jónevű játékosokból álló Brescia, s a meccs utolsó szakaszára esélyük sem maradt a továbbjutásra, őszintén szólva úgy tűnt, örülnek, hogy vége ennek az egésznek.

A magyarok közül Benedek nem játszhatott, mert szövetségi rendezvényről van szó, amelyen ugyanúgy érvényes az idegenlégiósokra vonatkozó szigorítás, mint a bajnokságban. Madaras két gólt lőtt és két csodálatos gólpasszt adott, Märcz Tamás és Kásás Tamás egyaránt egyszer volt eredményes.

A Recco vasárnap délután vívja a döntőt, s ha nyer, immár a negyedik egymást követő évben lesz kupagyőztes.

Olasz Kupa, elődöntő:

Pro Recco-Brescia11:7 (3:4, 2:0, 4:2, 2:1)
Novara, v.: Antonio Pascucci és Filippo Gomez
Pro Recco: Tempesti, Presciutti, Madaras 2 , Mangiante 2, Kásás 1, Felugo 1, Di Costanzo 1, Angelini, Figari, Lapenna 1, Udovicic 2, Märcz 1, Bencivenga. Edző: Pino Porzio
Brescia: Ferrari, Guidaldi, Magalotti, Fresia 1, Molina 1, Roberto Calcaterra 3, Scebba, Foresti, Binchi, Gitto 1, Perez Varga 1, Rath, Cenci. Edző: Sandro Bovo
Gól - emberelőnyből: 5/9, ill 3/9
Gól - ötméteresből: 1/1, ill. -

A másik elődöntőben:

Sori-Savona 12:15 (4:2, 3:7, 2:3, 3:3)

Vasárnap a harmadik helyért:

Brescia-Sori

A döntőben:

Pro Recco-Savona

VLV-videók szombatról:

Märcz Tamás nyilatkozata



Madaras Norbert nyilatkozata



Kásás Tamás nyilatkozata



Märcz Tamás gólja

Madaras-gólpassz Mangiantének

Egy klasszikus Madaras-gól

Madaras ötméteresgólja

Újabb Madaras-gólpassz Mangiantének

2 régi hozzászólás

szerk hozzászólása
szerk21430
2009.04.26. 19:20

Igaz...

Háté hozzászólása
Háté21429
2009.04.26. 18:56

"Három nappal a Vasas elleni győzelem, a Final Fourba jutás után a Pro Recco az Olasz Kupa négyes döntőjében állt helyt." A győzelem helyett nem a "továbbjutás" lenne a helyes szó? (Úgy tudom a visszavágón a Vasas nyert.)