FACEBOOK

Euroliga: nem sok remény maradt a visszavágóra

Euroliga: nem sok remény maradt a visszavágóra
hozzászólás, 2009.04.08.

A világ legjobb csapata bizonyított. A Pro Recco rendkívül kemény küzdelemben, magyar játékosainak kimagasló teljesítményével háromgólos előnyt szerzett a Vasas ellen szerdán este a Komjádi uszodában, az Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén. A magyar bajnok helytállt, 1:5-ös hátrányból visszaküzdötte magát a meccsbe, de akkor a Pro Recco megint elhúzott és ez már sok volt. Különösen úgy, hogy a nemzetközi meccseken azért megszokott hazai pálya ezúttal is hiányzott (nem a szurkolókat, a bíráskodást illetően).

Tényleg vízilabda-ünnep lett. Az Árpád fejedelem útig állt a sor a Komjádi bejáratától egy órával a meccs kezdete előtt. Gyorsan megteltek a lelátók, s ezután fémkordonok mögé beengedték a szurkolókat a kapuk mögötti területre is - erre évek óta nem volt példa a Komjádiban.


Az első gólt a Vasas lőtte, de a Recco erre zsinórban öttel válaszolt, s itt már lehetett érezni, hogy ez a meccs nem kecsegtet sok jóval. Hihetetlen szívóssággal visszajöttek a piros-kékek, 5:4-nél egy kicsit még a fordulat is benne volt, de a Recco bivalyerős védekezéssel egyszerűen felőrölte az ilyen kemény meccsekhez nem szokott Vasast.

Egy-egy villanás jelezte, hogy méltó ellenfél a magyar bajnok, de ahogy telt-múlt az idő, egyre inkább elszállt a remény. A túloldalon Benedek, Kásás és Madaras is nagyon jól játszott - nem volt jó hallgatni, hogy a Vasas-közönség egy része ellenük fordult.

Élő közvetítésünk a mérkőzésről

Vasas-Pro Recco (olasz) 8:11 (1:4, 3:1, 3:4, 1:2) G.: Varga Dániel 3, Kis G. 2, Steinmetz B., Hosnyánszky, Tóth, ill. Benedek, Udovicsics 3-3, Madaras 2, Kásás, Mangiante



Képek a Pro Recco honlapjáról



Vasas-Pro Recco - Vass László-képek



Vasas-Pro Recco - TT-képek



Vasas-Pro Recco - TZS-képek

VIDEÓK (SPORT2 TELEVÍZIÓ):

1:0 - Varga Dániel első gólja

1:1 - Benedek első gólja

1:2 - Udovicsics első gólja

1:3 - Benedek második gólja

1:4 - Udovicsics második gólja

1:5 - Madaras első gólja

2:5 - Varga Dániel második gólja

3:5 - Kis Gábor első gólja

4:5 - Steinmetz Barnabás gólja

4:6 - Udovicsics harmadik gólja

4:7 - Kásás gólja

4:8 - Mangiante gólja

5:8 - Hosnyánszky gólja, ötméteres

6:8 - Varga Dániel harmadik gólja

6:9 - Benedek harmadik gólja

7:9 - Tóth Márton gólja

7:10 - Madaras második gólja

7:11 - Calcaterra gólja

8:11 - Kis Gábor második gólja

VLV-VIDEÓK:

Bevonulás



Bemutatás - Pro Recco



Bemutatás - Vasas



Steinmetz Barnabás nyilatkozata



Hosnyánszky Norbert nyilatkozata



Varga Dénes nyilatkozata



Kis Gábor nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



Nagy Viktor nyilatkozata



Kásás Tamás nyilatkozata



Benedek Tibor nyilatkozata




Madaras Norbert nyilatkozata



Märcz Tamás nyilatkozata

 


A többi negyeddöntő eredménye:

Kotor (montenegrói)-Herceg Novi (montenegrói) 12:12 (2:4, 4:2, 4:3, 2:3)

Kiss Gergely három gólt lőtt és kihagyott egy ötméterest, Steinmetz Ádám nem talált a kapuba (illetve egyszer igen, de azt nem adták meg), viszont kiharcolt két ötméterest.

Olympiakosz Pireusz (görög)-Mladost Zágráb (horvát) 8:5 (2:2, 2:2, 1:0, 3:1)

Partizan Belgrád (szerb)-Jug Dubrovnik (horvát) 11:9 (1:3, 4:2, 3:2, 3:2)

VISSZAVÁGÓK ÁPRILIS 22-ÉN

43 régi hozzászólás

szamóca hozzászólása
2009.04.14. 18:48

a srácnak magyar az anyukája. amúgy azt biztosan tudom róla, hogy múlt szerdán víz felett könyökölte többször is Katonás Gerit, aztán cserét kért, de \"nem azért mert elfáradt\" :)

sztike hozzászólása
sztike21064
2009.04.13. 11:08

sziasztok!!! a meccs után még bámészkodtunk:) egy kicsit az uszi előtt és arra lettünk figyelmesek, h egy reccos szerelésben lévő srác a családjával beszélget, magyarul gyors keresés a neten és rátaláltunk Alex Giorgettire, aki Budapesten született mit tudtok róla?? a magyar médiában nem találtam róla semmit:( köszi sztike

szamóca hozzászólása
2009.04.11. 22:31

azt a megyünket úgy értettem, mint akármelyik szurkoló a kedvenc csapatának utazását, én nem megyek sajnos :)

sirpeter hozzászólása
2009.04.11. 21:19

HIHIHI, szernecses vagy hgy ismered ezeket ez embereket! De azert remelem egy ket fejet azert hagytok :) good luck!

sirpeter hozzászólása
2009.04.11. 21:18

Hi, Kata szerintem ez mar reg nm arrol szol :)

szamóca hozzászólása
2009.04.10. 23:21

sirpeter, jogos, 16 - 19 között, szerencsénk volt:volt egy 79-80 -as ifi, amit a junior korosztály megszűnése miatt 2 80-81 -es év követett. megszűnt a Kordax, és, ha jól emlékszem a bajnok ifijüket is átvette az UTE (Katonás Geri pl.), így kerültünk jó páran a Vasasba. Amúgy igazad van, akkoriban a Vasas utánpótlása nem volt valami fényes, rendre az utolsó négy hely valamelyikén végeztünk, de így visszagondolva, sokkal több volt bennünk, 8-9-10. hely helyett egy 5-6-ik simán, csak azt hiszem egyszerűen kishitűek voltunk, viszont a 80-81 -es korosztály egészen kíváló csapategységet alkotott, mindenki egészen jóban volt mindenkivel, küzdöttünk is egymásért, de nem jött ki a lépés, ez van :):) Akkoriban párszor felhívtak edzeni a nagyokhoz, aztán Fábián Gergő, és Babay Árpi edzett fent huzamosabb ideig. Gorskov...viccelsz, nekem a példaképem volt, meg az is (borzasztó élmény volt, amikor sorozatban hatodszor nem hagyták bajnokságot nyerni a Vasas-t, az uccsó meccs után ott zokogott egymagában a Hajós 50-es partján) :) azért az a 80-81-(82) -es korosztály, úgy egészében nem volt rossz: Katonás Geri, Steinmetz Ádám, Nyéki, Seres Tibi, Mátyás Zoli, Kis Gábor, Szívós Marci, Paján, Kovács Olivér, Suti, Áts Berci, Benczúr Marci, stb...hogy csak az aktívak egy részét említsem. Részemről ott egy időre (8 évre) véget ért a vízi kaland, aztán most fél éve - éve úgy hozta a sors, szerencsém, és főleg Földi Laci kedvessége, hogy elég sok időt tölthetek a srácokkal csak úgy hobbiból is. A róluk tapasztaltaktól függetlenül is valószínüleg már örökre megmarad a VASAS, ANGYALFÖLD!!! :), de így ennél a mostaninál jobban egyetlen egy csapatnak sem drukkoltam soha, semmikor, és akkor is: féljenek csak az olaszok, mert megyünk, és leszedjük a fejüket...!!! :)

Kata hozzászólása
Kata21055
2009.04.10. 22:44

Aranyosak vagytok, hogy még mindig a vasas-ute vonalon rágódtok:-). Nekem mint kívülállónak nagyon tetszett a meccs, igazi jutalom pólót láttam. A bírókkal tényleg nem érdemes foglalkozni, a csapatok sem tették ezt. Örültem minden \"magyar\" gólnak:-). Szerintem az ilyen meccsek jót tesznek a póló népszerűsítésének! További jó szereplést kívánok mindenkinek:-)

sirpeter hozzászólása
2009.04.10. 22:18

Hi, Macskako, Ja Kasa, Kiss Gergely, Katonas, Varga (talan mind a ketto) azert ok is jelentettek/jelentenek valamit a magyar poloban es volt korszakuk az uteban. Talan :) Szamoca, Respect meg minden! es tenyleg tokre jo hogy meg mindig ott vagy veluk. De egy kis matek. ha most 29, es 16 voltal mikor ute-bol vasasba, nem akkor szunt meg a kordax es igazolt at az uteba? akkortajt en is eleg sokat jartam usziba, de a vasas nem volt valami fenyes, so ifi (16-20 akkor mar junior sem volt so ez is kicsit soknak tunik) es odaengettek a nagyokhoz? cool! Gorskov tenyleg egy fantasztikus polos volt! Jo hgy vannak ilyen uszodai emberek akik ennyire oda vannak ezert a sportert4 koszi

macskako hozzászólása
2009.04.10. 21:52

Jo estet . Nincs rossz napom,nyugi . Nem bant semmi . Szerdan este kicsit bosszusab voltam,de arrol sem Te tehetsz . Lilaknal nyomtad ,nekik szurkoltal ,o.k. . Mondjuk utana a VASASban . Ez azert jobban hangzik :)) A kor nem erdem ,hanem allapot ,sajna. Isten ments,hogy kioktatasnak vedd amit irtam ,csak mar oly regen jarok ki ,hogy sokmindenre emlekszem a polos dolgokbol . S en meg kisiskolas vagyok nehany VASAS drukker kollegahoz kepest ,akik sokkal regebben kezdtek . Na,lepek is . Udv ! VASAS 4EVER !!!

macskako hozzászólása
2009.04.10. 21:47

Hello! Azert irtam a lilaknak az ucso 15 evet,mert akkor volt igazan csapat . Ugye 1993-95 -ig az a Dala,Vincze,Benedek,Matefalvy fele brigad . Jok voltak . DE: se elotte,se utana ,semmi . MI a VASAS pedig azert mindig ott voltunk !! Tabor,ill szurkolok : OSC ellen 100 nezo . Persze . Ha aznap mondjuk van egy foci,vagy ropi ahol eles meccset jatszik a VASAS ,nyilvan nem megy ki a nep egy tuti ,, 10 kozte \" polomeccsre . Amikor kell,ott voltunk ,vagyunk ,leszunk . /Mondjuk en mostanaban csak TV / Torok vizilabda : szep uszodak ,stb . Itt kint Angliaban is vannak szep uszodak. De megis ,ha bedobsz egy labdat a medencebe ,ezek megharapjak ,olyan hulyek a polohoz :)) Tehat nem az uszoda szamit . Udv !

szamóca hozzászólása
2009.04.10. 16:07

talán még annyi, hogy én viszont az Osc, a Fehérvár, és minden hazai meccsén kint vagyok a csapatnak bibibíííííííííííí... :)

szamóca hozzászólása
2009.04.10. 16:05

kedves macskako, alighanem rossz napod van, vagy valami bánt...ezt sajnálom, de kérlek engem ne cseszegess, én sem \"kóstolgatlak\", miért tenném? nem szokásom kóstolgatni, enni szoktam. egyébiránt ne haragudj rám, amiért 14 évesen, az újpest serdülőben játszva nekik mertem drukkolni...azért se haragudj rám, amiért 16 - 20 éves korom között a Vasasban játszottam, ifiben csak ( Földi Laci edzősége alatt ) , de volt alkalmam Gorskovékkal is edzeni, nem is egyszer. így 29 évesen én csupán 13 éve szurkolok a Vasanak, tehát nyilván közel sincs akkora viszonyítási alapom, mint a magadfajta öreg rókáknak. remélem azért sem neheztelsz, hogy jelenleg a szárazföldi edzéseik nagy részén együtt dolgozhatok mindenkori kedvenc csapatod jelenlegi játékosaival, alkalmanként még vízben is hébe - hóba velük csobbanok, ezért duplán az elnézésedet kérem. szép napot! üdv, -szami-

RioF hozzászólása
RioF21045
2009.04.10. 14:59

Igazad van Macskakő! A Vasas nem egynyári csapat!!!:)Amikor elbuktunk 11 bajnoki döntőt akkor is mindig megtöltöttük az uszodát,és nem divatból jártunk ki szurkolni akkor sem amikor 17 évet vártunk az újabb aranyra!Pedig már előbb is megérdemelhettük volna,csak különféle okok hátráltattak bennünket(pl.Sugár T.mobil,Kiss Ottó szövetség,Horváth Csaba játékvezető)Somával mindent megnyertünk,KEK,MK,Szuperkupa csak magyar bajnokságot nem....de lelkesen jártunk,és szukoltunk mindig,és azóta is!Az Ute meg tele volt abban a 2-3 évben divat szurkolókkal,akik ma már talán a Komjádit sem találnák meg!:)

sirpeter hozzászólása
2009.04.10. 14:52

Hi, Macskako, azert az nem fer, hgy a vasasnak 25eves az utenak 15 eves ciklust nezel! ha 15 eves akkor azert a lilak is nyertek ob1-t, 2x len-t, es valami adria valamit. ha viszont 25ev, akkor leesik az arcod, mert sajnos ilyet mar reg lattunk! 4 ob1,2 mk, egy bek plusz szuperkupa!, 3x len. En kint voltam azon az ujpest - vasas, de lehet hgy forditva ami a szuperkupa gyozelem utan volt 3000 ute es vasas szurkolo felallva tapsolt percekig! Es ehez \"Tanulsag : ha egy tabor csak akkor jar,ha fut a szeker ,az nem tabor ... /Mielott bekostolsz ,en akkor is ott voltam ,amikor OB I dontoben sem volt a VASAS !!!!!!!! \" tabor hol volt? szolnok elenn 200ember, pecs 200, osc 100, szentes 300, szeged 100, kedvencem fehervar 50!! na nekik respect! es van torok vizilabda! mindegyik magyar csapat orulne mondjuk egy galata uszinak vagy egy enka(talan, ami a hegyteton van) vagy eg iyik (boszporusz parton) lehet hgy rooszul irom vagy emlekszem rajuk. es talan megnezhetned hgy a mi elsoosztalyu biroink hol poloztak :))

macskako hozzászólása
2009.04.10. 14:05

T.Gyula ! Kisse +cafolnalak ,ha nem baj . Viktornak 1 gol szarad a lelken ,az a kapufas ,a kigyo terrol . 3-4 emberhatranyban ,hihetetlen hogy ert oda !!! dani : kiraly volt !! A tobbiek kisse halvanyabbak,ezt adom . DE : ez a 2 biro ... Hm ... Ez egy hazai palya volt ???? Ha barmely magyar csapat kimegy kulfoldre , 0-3 -rol indul ,olyan ,,ellenszel \" van !!! Most szerdan a Komiban ez nem igy volt ! Nem tom ,csunyak voltak a k.rvak a szallodaban ,vagy nem volt eleg hideg a sor a hotel barjaban ??? nem tom mi lehetett a problema . Ez a szerdai biroparos nekem a Klarics - Krahctovil kettost idezte . AKIKET SZINTEN LE KELLETT VOLNA LONI,MEG IDOBEN !!!! ---------------------------------------- torok vizilabda ??????????? van olyan ????????? Ez a buzi tulga valaha uzte ??? ??????????????????????????????? ---------------------------------------- Ez a meccs korrekt biraskodassal ,,x\" koruli ,igy meg sima volt a digoknak /ill a recconak / . kb. ennyi . VASAS 4EVER !!!

macskako hozzászólása
2009.04.10. 13:58

T.Szamoca ! nem cink,Haver ,de azota sem voltatok annyian ... :))) MI ,VASAS drukkerek,25 eve megtoltjuk a Komit ,/vagy a Mladost,vagy a Barcelona uszodat/ ha arrol van szo !!! Nektek volt 3 evetek . Mi az utobbi 25 evben nyertunk 1 BEK-et /1984.dec. 1/ es 3 KEK -et /1985,1995,2002 , egy final 4,tavaly, OB I sikerek,MK sikerek ,stb . Ti 15 eve sehol sem ... Tanulsag : ha egy tabor csak akkor jar,ha fut a szeker ,az nem tabor ... /Mielott bekostolsz ,en akkor is ott voltam ,amikor OB I dontoben sem volt a VASAS !!!!!!!! /

Gyula hozzászólása
Gyula21040
2009.04.10. 12:28

Kedves Vasas szurkolók! Többször kellene ilyen erős csapattal játszani. A birók tényleg nem voltak a helyzet magaslatán. De: 1. Hány Vasas helyzet maradt ki? 2. Varga Dani megdobta a remek három gólját, de sajnos mellé is jutott néhány pompás lövése. A csapat talán túlzottan is az lövéseire játszott, így hatalmas felelősség terhelődött rá. 3. Hosi bombái és bombagóljai elmaradtak sajnos, az ötméteres kivételével. 4. Madaras csaknem a félpályáról dobott hatalmas gólt. 5. Nagy Viktornak sem ez volt a legjobb napja. 6. Emberhátránynál nem segített a tömörülés a kapu elé: Benedek és Madaras is megtalálta rajta a rést! 7. Benedek Tibort én nem láttam feszültnek, de ő mindig a végére tartogatja a mosolyát (lásd: olimpiák sora). Kérdezem: olimpiai bajnok vizilabdázó a jelenlegi élvonalban csak magyar lehet? Játszik még élvonalban valaki a 96-os olimpiai bajnokok közül?

cowk hozzászólása
cowk21037
2009.04.10. 02:22

hogy miert \"bant\" ez minket? senki nem irta, hogy bant minket. az, hogy az -egyebkent abszolute ertheto- commentemet nem tudod felfogni a sajat bizonyitvanyod, mar ne haragudj. az pedig, hogy ebbol megprobalsz valami offenziv hozzaszolast formalni gyerekes es ostoba dolog, de ez megint csak a maganvelemenyem ;-)

RioF hozzászólása
RioF21036
2009.04.10. 00:11

Uraim!Maradjunk a száraz tényeknél.Ez a nemzetközi alakulat,a legjobb a világon!Nem véletlenül vannak a toppon évek óta!Sajnos,bár nekem akkor is a Vasas a legnagyobb!!:)Ezért nem is értettem,hogy miért volt szükség a Tulga-Borelli páros hathatós segítségére?????A Recconak még a padján is olyan emberek ülnek,akik 2.ok lennének a Vasas mögött a magyar bajnokságban!!:)A két csapat költségvetésével sem érdemes foglalkozni,mert azt nem lehet egy napon emlegetni!!A sport diplomáciáját meg pláne!:( De nem adjuk fel amíg van matemetikai esély,mert vizilabdában mi vagyunk a császárok!!!!! Kicsi video kérdésére a válasz:mi is baromian jól éreztük magunkat az eredményt leszámítva,de büszkék vagyunk rájuk nagyon,és annak,hogy a Vasasnak szurkolunk!!Mindent bele!!!

Coach hozzászólása
Coach21035
2009.04.09. 23:38

mikasa - latszik, hogy \"4 honapja\" szulettel. Ez egy profi sport, eppen azert mennek a leg jobb jatekosok kulfoldre, hogy jobban keressenek. A Tibi erre legyen buszke te pedig szegyeld magad, hogy talan miden idok leg sikeresebb Magyar jatekosarol ilyeneket irsz. Felvilagositlak: A klub vizilabda az egyfajta szorakoztatas - mint a mozi. Ott keresik meg a jatekosok a kenyeruket. A VB meg az Olimpia a nemzet-nemzet elleni viadal ahol, ha jol emlekszem, a Tibi nekunk jatszott. Inkabb annak kellene orulni, hogy vannak olyan klubok ahol jol megfizetik a polosokat. De tovabbi jo szurkolast kivanok.

szamóca hozzászólása
2009.04.09. 23:36

megkövetem saját magam, átgondoltam, tévedtem, semmi esélyünk, és nagyjából már a tegnapi meccs előtt sem volt. értem ezalatt, hogy, ha mondjuk 4 -gyel mennénk a visszavágón 1 perccel a vége előtt, biztos vagyok benne, hogy minimum egy ötöst kapna a recco, de inkább kettőt...

Coach hozzászólása
Coach21033
2009.04.09. 23:24

Nem szeretek sohase a jatekvezetokkel foglalkozni de most, hogy vegre lattam a golokat, ugy erzem be kell, hogy irjam: ha nem elcsaltak akkor meg hatalmas hibakat csinaltak a jatekvezetok es ugy latom leg tobbszor ellenunk. A Vasas neha butan vedekezett, rossz oldalra valtottak stb, stb de az iteletek bozalmasak voltak. Sajnalom, de tud a Vasas sokkal jobban is jatszani. Meg nincs minden elveszve.

szamóca hozzászólása
2009.04.09. 23:22

Amikor Az Újpest végigverte a világot Benedekkel az élen 93-94 környékén, ugyanennyien voltunk kint a Komiban a liláknak szurkolva...

ElDiablo hozzászólása
2009.04.09. 22:11

Gyerekek, ezert tart itt az orszag ahol, mert ilyen a \"sallank\" felfogasa. Tibi 3 olimpiai aranyat nyert nekunk, minden porcikajabol sugarzik a profizmus, miert bant ez benneteket??? Jah hogy sargultok az irigysegtol? Miert? O a \"vizilabdas\" eletet valasztaotta, megdolgozott erte es meg penzt is keres. Egyszeru mint az 1x1. De megertem konyebb kigyot bekat kialtani masra, mint melozni es letenni valamit az asztalra.....

mikasa hozzászólása
mikasa21030
2009.04.09. 20:53

Remélem Benedek büszke magára! Én inkább szégyellném magam a helyében, hogy egy külföldi csapatban játszva ilyen indulatoktól fűtve szállok a vízbe a saját hazám egyik csapata, és válogatott társaim ellen! Egyébként meg nagyon nagy igazsága van az előttem beírónak, hogy Benedek soha sem fog olyan csapatban játszani, akinek ilyen lelkes, és nagy szurkolótábora van! Mindörökké VASAS!

B (régi) hozzászólása
2009.04.09. 20:06

Benedek \"Magenta\" Tibor... Azért ilyen zabos a srác a Vasasra, mert sose volt annyi pénz (és nem is lesz) Angyalföldön, amennyiért Tiborunk hajlandó lenne a piros-kékek színeiben játszani. Vasas szurkolóként ezért én kérek tőle elnézést. Meg azért is, hogy szép hosszú vízilabda pályafutása során egyszer sem tapasztalhatta meg, hogy 3000 ember buzdítja a klubcsapatát.

Alberto hozzászólása
Alberto21028
2009.04.09. 17:14

Azért arra büszkék lehetünk, h a \"világválogatott\" húzóemberei a mi olimpiai bajnokaink voltak tegnap (is)... A vasasnak több ilyen meccset kéne játszania, ilyen ellenfelekkel, vagy a partizan, jug, mladost, kotor szintű csapatokkal. az segítene...

Tyúk hozzászólása
Tyúk21026
2009.04.09. 16:08

Fantasztikus volt a hangulat tegnap az uszodában... :D s a vizilabda egyel több szurkolót szerzett magának az egyik barátnöm által aki hajlando volt eljönni velem és hihetetlenül élvezte az egészet, ahogy én is... már csak ezért is megérte, így lesz egyre népszerűbb a sportág.. A meccsen néha szinte szívbajt kaptam, de gratulálok a fiúknak és mindent bele Reccoban!

Nita hozzászólása
Nita21025
2009.04.09. 15:05

Jó meccs volt! Csak a bírok.... Látszik, hogy a magyarok a legjobbak (11 olasz gólból 6-ot magyar lőtt)! Köszönet az uszodába kilátogatóknak, nagyon nagy volt a hangulat!

Nonesz hozzászólása
Nonesz21024
2009.04.09. 14:17

Grat a \"magyar magyaroknak\" meg az \"olasz magyaroknak\" is. A hangulatért pedig köszönet! Mindent bele Reccoban, remélem, szép meccs lesz, szép piros-kék szerepléssel. :)

macskako hozzászólása
2009.04.09. 12:03

A VASAS a legnagyobb !!!!!!!!!!!!! Aki mast mond,nem ert hozza !! :))))) Birok : ha 4-5 -nel es 5-7 -nel ezeket a szitukat Italiaban fujtak volna be,a hazai csapat ellen ,akkor a birokat OTT A MEDENCE PARTJAN LELOTTEK VOLNA !!!! +jegyzem : teljesen jogosan cselekedtek volna igy a drukkerek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Benedek : hm ... En spec mar a dozsaban sem birtam ,azota mondjuk a valogatottban tett ezt + azt . Respect 4 him ! Sosem volt a kedvencem ... :(((

szamóca hozzászólása
2009.04.09. 12:00

Tulga mennyit kaphatott? 20-30 ezer eurot? szégyen... véleményem szerint már 1-5 is azért lett többek között, mert fújtak 3 kontrát ellenünk minimum két ide kiállítás helyett centerben ezért ülök mindig a legfelső sorban a Komiban...mert belerúgnám a bírót a medencébe néha, ha lent lennék ( már bocsánat ) persze hibáztunk mi is, meg volt 1-2 elkerülhető kapott gól, de ez akkor is gusztustalan volt. normális körülmények között, vagy soha nem tapasztalt hazai pályán megcsaptuk volna a Reccot ( tudom, volna nincs, de akkor is ). alig aludtam az éjjel, folyamatosan azon agyaltam, hogy hogyan válhat nemzetközileg jegyzett vízilabdabíróvá egy török? bárki bármit mond, NINCSEN VESZVE SEMMI!!!

cowk hozzászólása
cowk21021
2009.04.09. 11:08

hat pedig en megkostoltam =D az elso gol utan a fejen latszodott, hogy tenyleg tele van indulattal (ahogy irta az itteni interjuban is, torleszteni akar), utana ezeket a bizonytalansagokat ennek a szamlajara irtam.. vegulis abszolute elerte a celjat, torlesztett :P

sirpeter hozzászólása
2009.04.09. 10:54

Hi, Cowk, hat en nem voltam kint, de megnezetem a 3golt. Benedek golokat! Nem ertem az hogy alig-alig. Elso, elonybol 3kez a magasban plus kapus. Ez nemlehet konnyu feladat, elsore meg egy haromszoros olimpiai bajnoknak sem sikerult :) 2., szerintem egy fantasztikus gol volt! balkezes jatekos baloldalan uszo vedo(tehat kapu feloli oldalon) kise lemaradva. Megall, utemet valt es eluszik keresztbe! Balkezes baloldalra! 3., Videobol nem tudodm, latom mi is volt a problema a biroval, de Tibor rutinjat dicseri, hogy mikor latta hgy ket ember tamadja a labdas ember (tuloldarrol!) felnez es nem uszik tovabb a vasas jatekossal, es mikor meggyozodott arrol hgy ovek a labda kapura tort, fellobaval kapus el es sima gol hosszuban ezeket en nem latom alig alig-nak! Nem biztos hgy Ot kenne kostolgatni! :))

cowk hozzászólása
cowk21019
2009.04.09. 10:37

ja es meg egy dolog, amit nem tudta nem-eszrevenni. benedek a 3 golja ellenere remisztoen rossz volt, ugy tunt, mitha szetvetne az ideg, vszeg ezt tenyleg annak a bajnoki donto revansanak tekintette. tobbszor latszodott, hogy gyakorlatilag REMEGETT a keze, foroknal volt, hogy haromszor is eldobhatta volna, de inkabb felszegen kitette oldalra, a goljai is alig-alig kategoriaba sorolhatoak.

cowk hozzászólása
cowk21018
2009.04.09. 10:34

nem tudom gyerekek, szerintem teljesen felesleges birozni. tobben emlitettek itt, hogy 1:5-ig nem volt kulonosebb gaz a birokkal, egyszeruen szarok voltunk. az 4 gol kulonbseg, es harom gollal kaptunk ki. az az igazsag, hogy az elejen nem voltunk ott fejben es ez meg is pecsetelte a meccset szntem. egyebkent meg a labda tenyleg gombolyu, szoval hajra kint is.

Najó hozzászólása
Najó21017
2009.04.09. 10:05

Kár, hogy elúszni látszik a FF, de nagyon kikaptuk a sorsolásnál! Jó kis meccs lett volna a bírók botrányos működöse nélkül is! Hajrá Magyarok!

Dani hozzászólása
Dani21016
2009.04.09. 09:50

Sziasztok! Gratulálok a Komjádiba kilátogató szurkolóknak, csodálatos hangulatot teremtettek! Sajnos a sportdiplomáciánk a nullával egyenlő, hogyan is reménykedjünk egyenlő, a SPORT alapvető kritériumaként nyilván tartott EGYENLŐ bánásmódban, FAIR PLAY-ben?!! Csak a legutóbbi példa: MKB VESZPRÉM-Ciudad Real. És most: Vasas-Recco. Mindkét csapatunknak lett volna esélye kiejtenie a sportág kornázatlan(zott?) királyát, de a bírók (szélesebb spektrumban magasabb körök) ezt nem engedték/engedik, s ha továbbra is súlytalan lesz a vezetők tevékenysége (tisztelet a kivételnek), akkor ez jövőre sem fog változni. Mindent bele VASAS és SZEGED a visszavágón: a labda gömölyű.

macskako hozzászólása
2009.04.09. 08:36

Jo reggelt ! Sajna ,kikaptunk . Az 1.negyed kisertetiesen hasonlitott a Partizan elleni hazai meccs elso negyedere ... :(( Utana visszajottunk a meccsbe ,4-5 -nel a sporik belenyultak,nem kicsit ! Tulgat konkretan le kellene loni !!! A tovabbjutas sajna eldolt ,kint emelt fovel egy jo ,eles meccsre kell kenyszeriteni az olaszokat . Illetve ,dehogy olaszokat,szoval a Reccot . VASAS 4EVER !!! Udv !

Vitya hozzászólása
Vitya21014
2009.04.09. 00:11

Ahogy néztem, nagyon kemények voltak a Recco-sok. Nem adtak teret a vízilabdának. Egyébként sajnálom, hogy ebbe az irányba mozdul ez a sport is - ha letéped a másik fejét, akkor lehetsz eredményes, és ezt engedik is. Minden esetre jó meccs volt, a Vasas-nak sokat kell még gyakorolnia. Jól látszik a különbség.

Én hozzászólása
Én21012
2009.04.08. 23:44

A Recco a külföldi játékosai nélkül sehol sem lenne... KásásBenedek,Madaras,Marcz,Udovicic nélkül ezt a csapatot a Fradi,UTE is verné... sajnos a továbjutás eldőlt... de azért gratulálok a fiuknak, megtették a tőlük telhetőt, szerintem a Recco sem szokott olyan erős ellenfélhez,mint a vasas, sőt inkább ők azok akik abban a számukra gyenge és unalmas Olasz bajnokságban elszoknak az ilyen meccsektől... de a teljesítményükön ez mégsem látszik...

Pepe hozzászólása
Pepe21011
2009.04.08. 23:19

Fiúk! Mi így is nagyon büszkék vagyunk rátok!!

sanya05 hozzászólása
sanya0521010
2009.04.08. 23:05

HAJRÁ VASAS! Mindörökké!