FACEBOOK

Vasas-Pro Recco a Final Fourba jutásért :-(

Vasas-Pro Recco a Final Fourba jutásért :-(
hozzászólás, 2009.03.25.

Rómában elkészítették az Euroliga-negyeddöntők sorsolását. A Vasas a legnehezebb ellenfelet kapta, ráadásul itthon kezd, a visszavágóra a címvédő Pro Recco otthonában kerül sor. További rossz hír, hogy már az FF-elődöntő párosítása is megvan: a Vasas-Recco-meccs továbbjutója a Partizan-Dubrovnik meccs győztesével kerül szembe... A LEN Kupa döntőjében a Szeged idegenben játssza az első meccset a Panioniosz ellen, a visszavágó lesz hazai pályán.

Euroliga, negyeddöntők:

(Az első mérkőzések időpontja, április 8., a visszavágók április 22-én lesznek):

Olympiakos Pireusz (görög)-Mladost Zágráb (horvát) 
Partizan Belgrád (szerb)-JUG Dubrovnik (horvát)
Vasas-Pro Recco (olasz)
Primorac Kotor (montenegrói)-Jadran Herceg Novi (montenegrói)

A római sorsoláson meghatározták azt is, hogy a Final Four (Rijeka, május 22-23.) milyen párosításban rendezik meg az elődöntőket. Eszerint az egyik ágon a Vasas-Pro Recco győztese a Partizan-Jug győztesével mérkőzik.

A Pro Recco honlapja nem sokkal a sorsolás után

VARGA DÁNIEL (Vasas) a VLV-nek:

- Van esélyük! Csak vicceltem, nincs esélyük. Hajrá magyarok!

KIS GÁBOR (Vasas) a VLV-nek:

- Most voltam lent először az edzésen a műtét óta, tíz percre meglátogattam a fiúkat és Laci éppen mondta, hogy szerinte a Reccót fogjuk kapni... Így is lett. Megmondom őszintén, ez engem nem zavar, talán még fel is dobja a csapatot, plusz lökést is adhat, hogy papírforma szerint a legnehezebb ellenfelet kaptuk. Úgy gondolom, hogy sokan várják a Recco továbbjutását, én azonban úgy gondolom, hogy megvan az esélyünk a legyőzésükre, hiszen nálunk is nagyon jó játékosok vannak, jó csapat most a Vasas. Ugyanannyi esélyünk van a továbbjutásra, mint nekik. Remélem, a csapatnak is pluszt ad, ez a párosítás, mint nekem. ha meg akarjuk nyerni az Euroligát, akkor meg kell vernünk a Reccót is.

- Hogy vagy?

- Javulgatok, köszönöm, de még gyakran vannak fájdalmaim.

VARGA DÉNES (Vasas) a VLV-nek:

- Már korábban úgy éreztem, hogy a Reccót fogjuk kapni, ezért nem lepődtem meg. Lehet, hogy én is szuggeráltam a sorsoló kezét :-)

- Ennyire szeretted volna?

- Hát, ha nem is szerettem volna, de mindenesetre ez volt a fejemben. Úgy vagyok vele, hogy igen..., most már a Reccónak kell következnie, és állunk a feladat elébe. Természetesen mi is úgy tekintjük ezt, mint az egyik legnagyobb kihívást, de hát, mint az előbb mondtam, ennek kell következnie.


KÁSÁS TAMÁS (Pro Recco) a VLV-nek:

- Valahogy éreztük, hogy ez lesz. Nagyon nehéz és szoros meccsekre számítok, csak úgy nyerhetünk, ha ugyanolyan  csapatként működünk, mint a Vasas. Tele vagyunk jobbnál jobb játékosokkal, de csak úgy verhetjük meg őket, ha egységesek leszünk. A mai póló legtehetségesebb játékosai játszanak ott, akik közül páran már kész klasszisok. Nagyon komolyan kell venni, és ha a legjobb formánkat hozzuk, csak akkor nyerhetünk.

MADARAS NORBERT (Pro Recco) a VLV-nek:

- Ez van, nincs mit csinálni! Úgy látszik, ez már egy ilyen év. A csoportunk is nehéz volt és szerintem a három második helyezett közül a Vasas a legjobb. Az jó, hogy idegenben kezdünk, aztán majd meglátjuk.

- Milyen emlékeid vannak?

- Ha úgy nézzük, akkor jók, hiszen eddig mindig nyertünk. Egyébként az a furcsa, hogy most Bresciában vagyunk, este bajnokink lesz, és délben, amikor felszálltunk a buszra, valaki megjegyezte, hogy mindjárt lesz a sorsolás, és akkor jött egy gondolat, hogy Vasas... Mintha megéreztem volna. Akkor még elhesegettem a gondolatot, de úgy látszik, igaz lett... Az biztos, hogy ha választhattam volna, nem ezt választom. Eddig minden évben megkaptuk a magyar csapatot, ha megkaphattuk - ez van sajnos.

- Mit szólsz az elődöntő előzetes párosításához?

- Nem szeretnék annyira előre menni. Ez négy nagyon jó csapat és közülük egy fog a döntőbe jutni..., mit mondjak... Igyekezni fogunk.

BENEDEK TIBOR (Pro Recco) a VLV-nek:

- Egy magyar úttal több! Örülök, szívesen játszom otthon. Ráadásul, mint a múltkor is mondtam: én még mindig tartozom azért a bajnoki döntőbeli vereségért... Azóta csak erősödött a Vasas, a fiatalok rutinosabbak lettek, van négy olimpiai bajnokuk, de ez egyben azt is jelenti, hogy nekik sem lesz olyan nagyon könnyű, ez ugyanis felelősséggel jár. Nem olyan a helyzet, mint két-három évvel ezelőtt, hogy ha sikerül sikerül, ha nem, akkor megint nem. Most már azért le kell tenni nekik is valamit az asztalra és ez a felelősség őket is nyomni fogja, ahogy minket nyom folyamatosan. Teljesen kétesélyes a meccs. Örülök, hogy Pesten kezdünk, nagyon várom már. Most lesz mire készülnöm, úgysem játszom a bajnokikon, nincs más dolgom, tudok koncentrálni erre a mérkőzésre.


A Vasas csapata 2007-ben a reccói öböl szikláin

Kotor-Herceg Novi

STEINMETZ ÁDÁM (Primorac Kotor) a VLV-nek:

- Az az igazság, hogy könnyű csapatot nem remélhettünk, mind a három lehetséges ellenfél a világ legjobb csapatai közé tartozik, mégis azt gondolom, hogy a Herceg Novi olyan ellenfél lehet, amely ellen ha összeszedetten játszunk és jó napot fogunk ki, akkor tovább lehet jutni. Abszolút bizakodásra ad okot a legutóbbi meccsünk, amikor a Jadran Ligában 10:5-re nyertünk Kotorban, a kupában pedig Herceg Noviban tudtunk nyerni. Úgyhogy jó esélyünk lehet a továbbjutásra. Nagyon nehéz két meccset játszunk, a második lesz idegenben, emiatt egy kicsit még nehezebb, de reális, hogy ennyi előnye legyen annak a csapatnak, amelyik megnyerte a csoportját. Bizakodó vagyok, várom a meccset, de addig még két nehéz idegenbeli mérkőzésünk lesz a Jadran Ligában (a Rijeka és a Mladost ellen, a szerk.), ezeken is jól kell játszanunk, mindenféleképpen jó felkészülést jelentenek az Euroliga-negyeddöntőre.

- A Vasas sorsolásának nem örülök, drukkoltam, hogy az Olympiakoszt kapják vagy a Herceg Novit, mert hát a Recco a legnehezebb, ráadásul így az egyik magyar érdekeltségű csapat ki fog esni. A Recco nagyon nehéz ellenfél, de semmi sem lehetetlen. Fel kell kötni a gatyát, ahogy nekünk is...

KISS GERGELY (Primorac Kotor) a VLV-nek:

- Röviden: örülök a sorsolásnak. Szegény Vasas, szegény Partizan!

- És kicsit hosszabban?

- Pikáns összecsapások lesznek: szerb-horvát, montenegrói szomszédvárak és a "szokásos" Vasas-Recco. A legcsendesebb párharc az Olympiakosz-Mladost, gondolom mindketten örülnek a másiknak.

- Hogy értékeled a ti párosításotokat?

- Csináltunk egy tipppversenyt sorsolás előtt, az egyik edzőnk összegyűjtötte, hogy ki melyik csapatra fogad. Pár eurót kellett befizetni. Öten írták a Jadrant, köztük én is... Egyszerű lesz, hiszen csak át kell gurulni Montenegrón belül a másik városba. Ismerjük is őket, egyszer kikaptunk tűlük nagyon, aztán megvertük őket nagyon. Ismert, hogy a szurkolótáborok nem szeretik egymást, mindenképpen pikáns a dolog. Ősszel nagyon magabiztosak voltak, mostanra visszaestek egy kicsit, hát majd meglátjuk.

A LEN Kupában:

Panioniosz (görög)-Szeged (április 8-án)

A visszavágó április 22-én lesz Szegeden.

73 régi hozzászólás

Yoda hozzászólása
Yoda20916
2009.04.06. 17:22

Bírók a Vasas-Reccon: Borrell Sanchez Sergio (ESP), Tulga Ahmet Erhan (TUR) illetve a Recco-Vasason: Naumov S. (RUS), Margeta Boris (SLO)

im hozzászólása
im20914
2009.04.06. 13:45

Kilenc olimpiai bajnok? Ez jó! Én a Vasasnak szurkolok!!! És megnézném én ezt a kilencet a meccs után

Gyula hozzászólása
Gyula20913
2009.04.06. 12:40

Aki még nem tudná, hogy hol és mikor? ideje:04-08. 19:30 óra TEVA-VasasPlaket - Pro Recco / Euroliga negyeddöntő 1. mérk. Komjádi uszoda (Sport1 TV közvetíti)

qqcska hozzászólása
qqcska20910
2009.04.05. 22:44

mikor kezdődik a meccs? sehol nem találok (hivatalos) infót...

Gyula hozzászólása
Gyula20892
2009.04.05. 12:12

Én 9 (azaz KILENC) magyar olimpiai bajnokot szeretnék egyszerre a vízben látni!!! Ez példátlan látvány lehet. Remélem sikerül! Hajrá magyarok!!

dittus hozzászólása
dittus20867
2009.04.04. 01:32

Köszi az információt!

Dorka hozzászólása
Dorka20824
2009.04.01. 20:27

dittus! a Komjádiban!

Pepe hozzászólása
Pepe20771
2009.03.31. 20:53

Egyszerűen nem bírom megérteni azokat az embereket, akik az olasz csapatnak szurkolnak a magyarral szemben...komolyan nem... HAJRÁ VASAS!!!!!

dittus hozzászólása
dittus20742
2009.03.31. 10:32

Sziasztok! Lehet hogy hülye kérdés, de hol lesz a Vasas-Recco meccs? köszi

Szöszke hozzászólása
2009.03.29. 22:38

Kövezzetek meg de csakazért is HAJRÁ RECCO!

OKI hozzászólása
OKI20484
2009.03.29. 20:04

Mókához intézném szavaim; Miért baj, ha egy csapat (Recco)mindent megnyer? Úgy gondolom, hogy meg is dolgoznak a győzelemért. Az is " piszkálja a szemedet", hogy a Vasas is rendszeresen győz? Gondold már végig, hogy miket írsz!!! A 4 magyar közül 3 kint volt az Olimpián, és hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar csapat Olimpiai bajnok legyen!!!!

Eger hozzászólása
Eger20439
2009.03.29. 11:32

Hajra Recoooooo! Mas nem juthat tovább.

Fiore hozzászólása
Fiore20394
2009.03.28. 10:06

Drága Dóri! Köszönöm a segítségedet és örök hála az infókért!!! :)

Dóri hozzászólása
Dóri20391
2009.03.28. 09:42

Kedves Fiore! Jegyeket elővételben a Vasas Sport Centrumban a Fáy u. 58-ban a Béke utca felőli bejáratnál lehet megvenni valószínűleg már hétfőtől. A felnőtt jegy 2000 Ft a diák 1000 Ft-ba kerül.

Fiore hozzászólása
Fiore20388
2009.03.28. 08:27

"Tudatlanságomért" előre is elnézéseteket kérem :D de tud valaki nekem segíteni, hogy az alább idézett hozzászólásban milyen pontosabb helyszínt és időpontot takar a "Fáy utcában" és a "jövö hét eleje": "elővételben a Fáy utcában lehet jegyet venni jövő hét elejétől 2000 forintért." Köszönet!!!

Rebo hozzászólása
Rebo20325
2009.03.27. 18:32

Ha El-t akarunk nyerni mindenkit meg kell ( tudom nem nagy bölcsesség ). Hajrá Vasas, el kell kapni a Reccot. Kicsi rendbe fog jönni az első meccsre ( kicit félek, hogy túl korai lesz neki, de reménykedjünk. ) Hajrá VASAS !! Mindent bele !

móka hozzászólása
móka20319
2009.03.27. 17:03

Maximálisan egyetértek én-nel abban,hogy a Recco nekem is piszkálja a szemem, mert egyszerűen mindent megengedhetnek maguknak, és már elég unalmas, hogy mindig mindent megnyernek. Mondom ezt annak ellenére, hogy 4 magyar is ott játszik.Most azonban remélem a STOPtáblát felmutatjuk nekik!!!!!!VAAAAAAAAAASSSSASSSSSSSS!!!

Judit hozzászólása
Judit20316
2009.03.27. 15:32

Tényleg voltak a Reggeliben,de videót én sehol sem találok:( HAJRÁ VASAS,ANGYALFÖLD!

Én hozzászólása
Én20309
2009.03.27. 13:39

Hát igen ezt szerettem volna én is,ha elkerülik a srácok, a recco sajnos olyan csapat,aki mindent megengedhet magának, bámilyen játékost,bármennyiért,bármilyen fizetést kínálva... ezért unszimpatikus már jó 2 éve az egész csapat ugy ahogy van... pénzügyileg nincs vele egy szinten egyik csapat sem a világon... nagyon fogok szurkolni a vasasnak, hogy üssék el őket a Final Fourtól, és nem csak ezért, hanem mert egyértelmű,hogy a Vasas-nak, a magyar csapatnak kell szurkolni!!! Hajrá fiúk, nem lehetetlen az a továbbjutás!!! Egyébként tippem a továbbjutókra: Olympiakos,Partizan,Vasas,Kotor :)

xoxo hozzászólása
xoxo20307
2009.03.27. 11:41

kedves eger, szánalmas vagy...

Eger hozzászólása
Eger20304
2009.03.27. 08:44

Remelem a Recco jut tovább! Hajra Eger, Recco

Borivoje hozzászólása
2009.03.26. 19:57

Benedek Tibi revansvágya speciális fűszer. Elszámolnivalója van a Vasassal... Nem is emlékszik a saját góljára a 2006-os bajnoki döntő negyedik meccséről? Ő maga harcolta ki az ötödik meccset, amit meg is nyertek. Meg azt mondja, hogy a Vasas fiataljainak is itt az ideje, hogy letegyenek valamit az asztalra. A Napnál világosabb: valami Benedekül = Euroliga győzelem, bajnoki cím, honi kupa, európai szuperkupa így együtt. Ők ugyanis ezt produkálják évek óta. Nem tartom magam egyszerű embernek, de nekem kiemelt ajándék volt a tavalyi év, amit a Vasastól szurkolóként ajándékba kaptam. Bajnokság, EL - bronzérem. Nekem ez már bőven valami! Ha Földi Laci, ez a számomra roppant rokonszenves edző azt mondta a tavalyi értékeléskor, hogy kitépte volna a tollat az illető kezéből az "aláíráshoz", ha valaki a szezon elején kijelenti ezeket az eredményeket, akkor főleg nem értem, hogy mi más lehet ez a "valami". Csak nehogy Vujaszinovics nélkül ne legyen meg az a valami, Tibi bátyám! Merthogy a két évvel ezelőtti Vasas - Recco csoportmeccseken is, meg az idei Partizan derbiken is kulcsfontosságú gólokat lőtt ellenünk. Kemény menet lesz, lehet, hogy szó szerint is, mert a szövetségi kapitány egyszerre láthatja régi és új játékosait egyszerre. HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heydy hozzászólása
Heydy20295
2009.03.26. 19:00

Ma (állítólag) a Varga tesók voltak a Reggeliben, esetleg feltudnátok rakni a videót?

xoxo hozzászólása
xoxo20293
2009.03.26. 18:10

elővételben a Fáy utcában lehet jegyet venni jövő hét elejétől 2000 forintért. sztem, aki tudja elővételbe vegye meg a jegyét, mert nagy az érdeklődés!

pbogar hozzászólása
pbogar20292
2009.03.26. 18:00

Ha itthon lenne a visszavágo nem is lenne nagy gond. Én nem is a Reccotol tartok annyira hanem inkább a biróktol

pif hozzászólása
pif20291
2009.03.26. 17:12

Jegyet lehet elővételben venni, vagy csak meccs előtt?

Csabesz hozzászólása
Csabesz20285
2009.03.26. 12:44

20.15-re van írva a sport2-n a közvetítés kezdete (jelenleg).Szerintem 20.30-kor lesz a kezdés

Tyúk hozzászólása
Tyúk20283
2009.03.26. 11:33

Remélem imáim meghallgatásra találnak és 7-kor lesz a meccs...akkor suliba is mehetek és odaérek a találkozóra is :D Kérem szépen !

t hozzászólása
t20281
2009.03.26. 11:17

Ha továbbjut a Vasas én is megemelem a kalapom előttük.-:) HAJRÁ MAGYAROK!

BeKKelek hozzászólása
2009.03.26. 06:37

Azt hiszem,hogy a 'modernkori'póló egyik legnagyobb összecsapása elé nézünk azzal,hogy a 'világválogatott' RECCO, a legimprovizatívabb vízilabdát játszó VASASSAL találkozik.KÁSÁS vs. DUMI ,a sportág két legnagyobb zsenije,vagy BENEDEK vs. V.DANI nem kisebb jelzőkkel...Még mindíg büszkének kell lennünk,hogy ezt 'élőben' láthatjuk,és kíváncsi vagyok ,hogy ez a MAGYAR póló klubszinten meddíg jut a statikussabb,brusztolós balkáni csapatok mellett? Én nagyon szeretném,ha mi nyernénk. HAJRÁ MAGYAROK!

Józsi47 hozzászólása
2009.03.26. 06:24

Ne legyen igazam,de én szinte esélytelennek tartom a Vasast a továbbjutásra.Úgy kb 20% esélyt látok erre.Hiába a magabiztos vezetés a bajnokság alapszakaszában, egész egyszerűen nem érzem annyira acélosnak a csapatot,hogy komoly esélyünk legyen a Recco ellen. Azért bízom benne,hogy rám cáfolnak a fiúk és lesz végre két olyan meccs,amikor az összes kulcsjátékos hozza azt amit tud.Akkor esetleg továbbjuthatunk. Amúgy meg a sorsolásról annyit,hogy talán ki lehet jelenteni,a Vasas számára nehezebb lehet bejutni a végső döntőbe,mint azt megnyerni. HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD.

Tyúk hozzászólása
Tyúk20267
2009.03.25. 22:21

Köszönöm szépen az információt. S esteleg még egy kérdés: hánykor kellene odaérnem az uszodába, hogy még jusson nekem is jegy? :D Ezután pedig már kezdhetek gondolkodni egy jó kifogáson, hogy miért fogok hiányozni :P

vivi hozzászólása
vivi20266
2009.03.25. 21:53

pfff,de rossz:(:(na de fel kell kötni a gatyát,nem berezelni,MINDENT BELE,és továbbjutunk!! HAJRÁ VASAS!!!!!!!

berci hozzászólása
berci20264
2009.03.25. 21:20

a szegednek nem biztos hogy jot tenne ha nem az otthoni medencéjükben játszanának

bogyó hozzászólása
bogyó20263
2009.03.25. 20:51

Hódmezővásárhelyen tárt karokkal várjuk a Szegedet a LEN kupa döntőre!!! Ideális az uszoda erre a célra is és a közvetítés sem lenne probléma. Tudtommal ez kizárólag a játékosokon múlik....

balzs hozzászólása
balzs20262
2009.03.25. 20:50

Tavaly az Eger is döntőt játszott a Len kupában fedett uszodában és azt se közvetítette semelyik országos TV. Hajrá Szeged a Len kupa döntőben és hajrá magyarok az Euroligában!

cs hozzászólása
cs20261
2009.03.25. 20:40

Anyira szeretném, ha nem csak a sport1 adná a meccset. Igazán adhatná mondjuk az m1. Mégiscsak 9 MAGYAR olimpiai bajnok lesz egyszerre a medencében!

Nemo44 hozzászólása
Nemo4420260
2009.03.25. 20:29

Heydy, 2.000 ft lesz majd a belépőjegy a Recco elleni meccsre!

Heydy hozzászólása
Heydy20259
2009.03.25. 19:58

Ez azért nem semmi. Megint kifogtuk a Recco-t... -.-" Valahogy mindenki megérezte. Dumi is Norbi is. Azért a Dani nyilatkozata... xD Ezért szeretjük a vízilabdát.

. hozzászólása
.20258
2009.03.25. 19:52

sztetek kb. mennyibe fognak kerülni a jegyek?

móka hozzászólása
móka20257
2009.03.25. 19:50

Nem tudom miért, de megéreztem, hogy ez lesz..A csoportelsők közül messze a Recco a legjobb, de ha Euroligát akarunk nyerni, őket is el kell tessékelni az útból.Igazi kiugrási lehetőség ennek a remek csapatnak és ahogy korábban említettem, ha a Varga-fivérek mellett még négy-öt játékos a maximumot nyújtja, nincs csapat aki az angyalföldiek útjába állhatna.Most aztán meg lehet mutatni, ennél nagyobb motíváció szerintem nem is kell játékosnak, vezetőnek, senkinek.Azt sajnálom, hogy itthon kezdünk, ha idegenben startolnánk,szinte biztos lennék a továbbjutásban.Most aztán minden Vasas-hívő emelje meg a fenekét és jöjjön a Komjádiba, most igazán ráfér a buzdítás ezekre a remek srácokra.úgy érzem az év meccse lesz a Recco elleni.Mindent bele fiúk, HAJRÁ VASAS!!!!!SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!

B (régi) hozzászólása
2009.03.25. 19:30

Tyúknak: engem meglepne, ha nem este 6-kor vagy 7-kor lenne a meccs.

B (régi) hozzászólása
2009.03.25. 19:28

Rolling, nagy valószínűséggel adja a Sport1 a meccset, de melyiket? A Vasasra gondoltál, gondolom. Mert a szegedi közvetítés - a Szeged-Kazany meccs egyik kommentjét idézve - időjárásfüggő: a sátorban ugyanis nem jók a fényviszonyok. A cél tehát: jó idő Szegeden, sátor le, két közvetítés egymás után, élőben. Vagy: helyszíni szurkolás Szegeden mobil lelátón és utána a Recco-Vasas meccs megtekintése kivetítőn. Álomszerű, attól tartok... Szegeden esetleg nem merült fel, hogy elviszik a meccset fedett helyre a közvetítés miatt? Egerbe vagy a Komiba mondjuk? A kedvező időjárásra építeni kissé rizikós. Olyan idő valszeg nem lesz, hogy még este hatkor is kellemes legyen a hőmérséklet, szerdai meccs lévén délutánra tenni az időpontot meg finoman szólva is kitolás lenne a közönséggel. Nem egyszerű... Szerda. Fck.

szamóca hozzászólása
2009.03.25. 19:28

Rolling, ha igazad van, megkövetlek, akkor bocs, viszont nekem egy érintett azt mondta, hogy a nemzetközi szövetség írja ki az időpontokat

régi egri hozzászólása
2009.03.25. 18:54

Varga Dániel: -)))))))) Ő lesz a nyerő ember, ekkora laza szöveget, szuper!! Hajrá Vasas és Szeged!

Borivoje hozzászólása
2009.03.25. 18:28

Memorynak: Nagyon figyelmes észrevétel, nem tudom elmúlasztani, hogy akár öt és fél olympiai bajnokot is magunkénak tudhatunk. De az a fél is egész lesz: Nagy Viktor!

Tyúk hozzászólása
Tyúk20248
2009.03.25. 18:04

Szerintetek kb. hány órakor lehet a meccs? ... csak mert jó lenne valahogy megoldani, hogy a szemináriumok után időben odaérjek Pozsonyból Pestre, de nem sok esélyt látok erre :( Hajrá Vasas és Hajrá Szeged! Naqyon szorítok majd...

Nita hozzászólása
Nita20247
2009.03.25. 17:45

Ezt nem hiszem el!:( De itt a lagjobb alkalom,... mindent bele fiúk!!! Hajrá Vasas!

Rolling hozzászólása
Rolling20246
2009.03.25. 17:42

Szamóca! Ha irónikus akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ezek szerint Neked sem ment át az, hogy a csapatok bizonyos keretek között maguk döntenek az időpontról. Pl. a Barcelona-Panionisz visszavágó már végetért, mire a Szeged-Kazany kezdődött. Az Euroligában az utolsó fordulót leszámítva a csapatok szabadon dönthettek az időpontokról. A Partizan pl. este 8 után kezdte az összes hazai meccsét. Az olaszok szerdán játsották a hazai meccseiket. Folytassam még? Csak nálunk volt, hogy a Vasas, az Eger, a Szeged szombat 18-or kezdte a hazai meccseit. Nem hiszem, hogy azt a LEN írta volna elő a magyar és csak a magyar csapatok számára.

memory hozzászólása
memory20244
2009.03.25. 17:30

Benedek Tibi miért 4 olimpiai bajnokot említett? Csak azért kérdezem, mert Varga Dániel(1), Varga Dénes (2), Kis Gábor (3), Hosnyánszky Norbert (4), STEINMETZ BARNABÁS (5). akár hogy számolom ez öt. mindegy. Hajrá Vasas!!! U.i. kétszeres aranyérmesek nagy betűvel... :P

oda-vissza hozzászólása
2009.03.25. 17:20

meg fogjuk csapni a recco-t! csak nem beszarni!!!

zoli hozzászólása
zoli20242
2009.03.25. 16:44

THIS IS VASAS!

forzap hozzászólása
forzap20241
2009.03.25. 16:19

A hozzáértő LEN-nek köszönhetően a négy legjobb csapat közül,csak egy juthat a F4 döntőjébe! Nem tudom miért kellett kapkodni,bőven ráért volna később sorsolni a F4 elődöntőit! Így a mi águnk a F4!!!!!

szamóca hozzászólása
2009.03.25. 15:19

Dani... :)

szamóca hozzászólása
2009.03.25. 15:18

Rolling, ezek szerint múltkor sem ment át az üzenet lényege: nem a csapatok döntenek a meccsek időpontjáról.

Rolling hozzászólása
Rolling20238
2009.03.25. 15:03

Ha olvassa valaki a szegedi vezetők közül, akkor jó lenne, ha a szegedi visszavágót nem a Recco-Vasas meccsel egyidőben rendeznék! Nagy valószínűséggel adja a Sport 1 a meccset, és jó lenne mindkét meccset látni.

Orsi hozzászólása
Orsi20237
2009.03.25. 14:52

Hihetetlen,hogy már egy kis szerencsénk sincsen.:( Nem baj,mindent bele!! Aztán majd meglátjuk mi lesz a vége.

Vitya hozzászólása
Vitya20236
2009.03.25. 14:48

Kásás nyilatkozata nagyon szimpatikus, neki lenne mire, de egy csöpp nagyképűséget sem lehet beenne felfedezni!

Csabesz hozzászólása
Csabesz20235
2009.03.25. 14:35

Jó kis ág: Vasas-Recco, Partizan-Jug....nem semmi, aki innen bejut a döntőben elvileg csak könyebb ellenfelet kaphat

Vitya hozzászólása
Vitya20234
2009.03.25. 14:32

VASAS: alapvetően, ha akar valamit a legrangosabb európai kupában, akkor mindenkit meg kell tudni verni. Hát tessenek összeszedni magukat. Aztán sok szerencsét. (megjegyzem, ha a VASAS akármelyik körben is kiesik, remélem olyan csapat nyer, amiben magyarok a húzóerő;-)!) Szegednek meg hatalmas hajrá!

c hozzászólása
c20231
2009.03.25. 13:26

nem is csak az a baj, hogy a recco jobb csapatnak tunik; hanem hogy a recco a "leginkabb magyar" csapat a final8-ban es zsinorban harmadik eve tenyereljuk be :( mondjuk a montenegroiak is valami ilyesmin gondolkodhatnak most. egyebkent pedig HAJRA SZEGED!

nett hozzászólása
nett20230
2009.03.25. 13:16

Legalább megmutathatja a VASAS, hogy mennyire jók!!! Biztos, hogy a Recco nem tudja megvédeni a címét... HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!

Nemo44 hozzászólása
Nemo4420229
2009.03.25. 13:15

Nem kell előre betojni! Jó lenne ha Kicsi is addigra felépülne. Egyébként talán annyi -de csak tényleg picike- előnyünk van, hogy mi lényegesen több tétmeccset játszunk a recconál. pont erről panaszkodott a Benedek Tibi. Ők sem verhetetlenek. Jó napot kell kifogni, aztán lesz ami lesz! Mondjuk lényeges javulás kell az elmút két -Szeged és Eger- meccsünkhöz képest. HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD! Természetesen a LEN Kupa döntőben Hajrá Szeged!

szamóca hozzászólása
2009.03.25. 12:59

végül is, ha serleget akarunk... megcsapjuk a Reccot, és félni fognak tőlünk, mint a tűztől... VASAS!

Szabi hozzászólása
Szabi20226
2009.03.25. 12:43

Ezt nem hiszem el! A sors újabb fintora! Nem baj, meg kell mutatni mit tudtok fiúk! Itt a jó alkalom, mindent bele! MINDÖRÖKKÉ ANGYALFÖLD!!!

Trooper hozzászólása
Trooper20225
2009.03.25. 12:39

Én is örülök a Recconak. Ha valaki figyelmesen olvassa Benedek Tibi interjúját, lenyilatkozza, hogy kevés a tétmeccs nekik is, nincsenek felpörögve. Az elmúlt években is szoros meccseket játszottunk velük, és szerintem tavaly óta nem erősödtek, sőt... Madaras Norbit sajnálom, mert ha hazajött volna a Vasasba, megvédhette volna a címét. :))) HAJRÁ VASAS!!! Első meccset hozzuk 2 góllal, kint 1-el veszítünk, és máris itt a F4!!!

kerikaj hozzászólása
kerikaj20224
2009.03.25. 12:34

hát akkor legyen trónfosztás :) meg kell próbálni, nekik kell menni, aztán lesz ami lesz.. bosszantónak mindenesetre nagyon bosszantó! Hajrá Vasas,na és persze hajrá Szeged a LEN-ben!

xoxo hozzászólása
xoxo20223
2009.03.25. 12:33

ez annyira... idegtépő :( azért is HAJRÁ VASAS ANGYALFÖLD!!!

Kati hozzászólása
Kati20222
2009.03.25. 12:32

Hát ez aztán nem hiányzott!!! De azért hajrá VASAS!!!!

c hozzászólása
c20221
2009.03.25. 12:30

Hihetetlen :(

zele hozzászólása
zele20220
2009.03.25. 12:29

Jó a Pro Recco nekünk. Bár erős csapat, nem erőpólót játszik, amely fekszik a Vasasnak. Szerintem az Olympiakos rosszabb lett volna (a görögöknél mindig érdekes a bíráskodás), a délszláv Herceg Noviról nem szólva.

gez hozzászólása
gez20219
2009.03.25. 12:28

Mi más lenne.......azért hajrá vasas

Csabesz hozzászólása
Csabesz20218
2009.03.25. 12:23

Sajnálom Kásáékat, de nem védhetik meg a címüket....