FACEBOOK

Németország következik, már az elődöntőért

Németország következik, már az elődöntőért
hozzászólás, 2008.07.09.

Nagy nehezen legyőztük a hazai pálya minden előnyét élvező spanyolokat, csoportmásodikként végeztük, így negyeddöntőt játszunk szerdán este 19.30-kor. Az ellenfél Németország lesz. A csapat a teher alatt tovább formálódik, s most már Varga Dani és Kiss Gergő is meccsdöntő szituációkban tette oda magát nagyon magabiztosan. Aggodalomra ad okot viszont Benedek Tibor erős hátfájása.

Síri csend volt a buszban. Mértem az időt: a szállodától az uszodáig 14 percig tartott az út, s ez alatt az idő alatt húsz ember nem szólt egy árva szót sem. Mindenki csak bámult ki az ablakon - félelmetes volt!

A hatalmas tét súlyát valamennyi szereplő átérezte, utóbb több játékos elmondta; válogatott pályafutása alatt sosem fenyegetett az a veszély, hogy egy világversenyen a hetedik helyért kelljen játszania.

A buszról lekászálódva halkan megkérdeztem Mátéfalvy Csabát: ez a vészjósló némaság mit jelent?

"Ez jó jel, ilyenkor nyerni szoktunk. Kicsit elgondolkodtak a fiúk..." - hangzott a kapusedző válasza.

A fiúk nem csak a buszban gondolkodtak el, hanem előző este, a szállodában is. Összejöttek és megbeszélték a dolgot - ahogyan az nálunk manapság vízilabda-berkekben szokásos - még klubszinten is - ilyen helyzetben.

Ekkor már tudtuk, hogy a horvát-görög meccs döntetlenje miatt hármas holtverseny nem lehetséges, Montenegrót viszont semmiképpen sem előzhetjük meg. Így a csoportelsőség elúszott, ám a kiesés réme továbbra is fenyegeti a csapatot, nem kellett volna más a korai búcsúhoz, mint egy vereség a meglepetésre eddig nem túl acélos, de azért mégiscsak hazai pályán játszó spanyoloktól.


A lelátón fergeteges hangulatot teremtettek a két ország szurkolói. Felvonult a már megszokott rezesbanda, s a főlelátón egymás között is elvegyülve ültek e két csapat drukkerei. Igazi vízilabda-ünnep volt ez a szurkolók számára, aminek sokféle jelét adták, a kifestett arcon át a kapuslegendára, Jesús Rollánra emlékeztető pólókig.



Ideges légkörben kezdődött a meccs, a spanyolok számára is a "kiesés vagy továbbjutás" volt a tét, hiszen győzelemmel elcsíphették volna a még továbbjutó harmadik helyet.


Megúszásból a spanyolok szereztek vezetést, amire Hosnyánszky Norbert bombagóllal válaszolt. Utána azonnal megfordult, "beállt" a magyar kispad felé, és úgy emelte magasra az öklét, mintha csak azt mondaná: "Látod, Dénes, érdemes volt engem elhozni!"

Biros Péter előnygóljával már mi vezettünk és a spanyolok ettől kezdve már csak egyenlíteni tudtak. Igaz, azt nagyon. 2:2, 3:3 és 4:4 után viszont elhúztunk. (Dani-percek.) De jött az a bizonyos 6:4-es állás, aminél Montenegró ellen bekövetkezett a súlyos következményekkel járó megtorpanás. És kísértett a (közel)múlt! Egymás után két előny is kimaradt, a házigazdáknak pedig minden sikerült, kiegyenlítettek!

Ekkor oktatófilmbe illő jelenet következett. Biros Péter még meszebbről, mint Montenegró ellen, csavart ejtéssel vette be Aquilar kapuját. Demoralizáló találat volt! Varga Dani még egy lapáttal rátett, s 8:6-nál a magyar csapat láthatóan már csak a támadóidő teljes kijátszására törekedett. A spanyolok elfáradtak, közdöttek rendesen, de végül egész egyszerűen meghajoltak a nagyobb tudás előtt.

Magyarország-Spanyolország 8:7 (2:1, 2:3, 2:1, 2:2)
Malaga, v: Koganov (azeri), Rotunno (olasz)
Magyarország: Szécsi - Varga T., Kásás, Kiss G. 2, Benedek, Biros 2,
Kis G. Csere: Madaras, Varga Dénes, Hosnyánszky 1, Varga Dániel 3,
Molnár T. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Spanyolország: Aguilar - Martin, Molina 1, Minguel 1, Valles, F. Perrone
1, X. Garcia 4. Csere: M. Garcia, Piralkov, Gallego, Mora, I. Perez.
Szövetségi kapitány: Rafael Aguilar
Gól - emberelőnyből: 7/4, ill. 9/2

Élő közvetítésünk a mérkőzésről

vlv-fotók a meccsről

A csoport:
1. Montenegró 12p. 48:37 (5)
2. Magyarország 12p. 54:32 (5)
3. Horvátország 10p. 52:38 (5)
4. Spanyolország 6p. 42:36 (5)
5. Görögország 4p. 42:41 (5)
6. Szlovákia 0p. 19:71 (5)

B csoport:
1. Szerbia 13p. 68:31 (5)
2. Olaszország 12p. 55:35 (5)
3. Németország 9p. 39:42 (5)
4. Macedónia 4p. 35:56 (5)
5. Románia 4p. 37:46 (5)
6. Oroszország 1p. 35:59 (5)

A góllövőlista élcsoportja:
1. Alekszandar Sapics (Szerbia) 20 gól
2. Nebojsa Milics (Macedónia) 13 gól
3. Mladan Janovics (Montenegró) 11 gól
4. Biros Péter, Madaras Norbert, Xavier Garcia (Spanyolország) 10 gól
7. Felipe Perrone (Spanyolország), Valentino Gallo (Olaszország), Alex Giorgetti (Olaszország), Alessandro Calcaterra (Olaszország), Konstantin Stepanjuk (Oroszország), Cosmin Radu (Románia) 9 gól

Magyar házigóllövőlista:
1. Biros Péter, Madaras Norbert 10 gól
3. Benedek Tibor 7 gól
4. Hosnyánszky Norbert, Kiss Gergely 6 gól
6. Kis Gábor, Molnár Tamás, Varga Dániel 3 gól
8. Varga Dénes, Varga Tamás, Kásás Tamás 2 gól

EB-oldalunk


vlv-videók:

Bevonulás



Bemutatás



A spanyol himnusz



A magyar himnusz (HD-HP-videó)



Hajrá magyarok! (HD-HP-videó)



Szünet



Nagyszünet I.



Nagyszünet II.



Kemény Dénes nyilatkozata



Benedek Tibor nyilatkozata



Kiss Gergely és Madaras Norbert nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



Molnár Tamás nyilatkozata



Hosnyánszky Norbert nyilatkozata



Kis Gábor nyilatkozata



Kásás Tamás nyilatkozata



Videók:

Hosnyánszky Norbert gólja

Biros Péter gólja

Kiss Gergely második gólja

Varga Dániel első gólja

Varga Dániel második gólja

Biros Péter második gólja

Varga Dániel nyilatkozata

36 régi hozzászólás

Én hozzászólása
Én10927
2008.07.09. 21:57

Szép volt fiúk.Imádom őket.

... hozzászólása
...10911
2008.07.09. 20:38

SZÉP VOLT FIUK !!!

GPFun hozzászólása
GPFun10910
2008.07.09. 20:37

Bocsánat, de tényleg nincs a tv-ben egy riporter, aki valamit konyít a vízilabdához és nem csak egy szurkoló balfék. Ez a Mezei borzalmas. Igazi mezei drukker!! Nem elég, hogy a szabályokat nem ismeri, de még a játékosokat sem mindig. Ha nekünk itélnek halleluja, ha ellenünk akkor a bíró rohadt csaló és nyomják a fiainkat. Inkább hang nélkül nézem a meccseket. Persze, ha adják.

Hókuszpók hozzászólása
2008.07.09. 19:31

Szerintem meg a bíróknak azt kellene fújni,amit látnak, nem pedig segíteni azt, amelyik le van maradva 2 góllal. Amelyik csapat meg vezet kettővel, annak meg nem fújunk semmit...Amúgy minden a centerjátékon múlik, ha ott nem kapsz ítéletet, akkor jóformán sehol máshol. Itt dől el a mérkőzés is, itt lehet kiállítást szerezni, azt értékesíteni stb. Az egészben csak az a rossz, hogy gyakorlatilag nincs szabály, mire mit ítél, ami egyszer kiállítás, máskor kontra, van hogy labda nélkül kap kiállítást a center, máskor meg csak ha beadják....Ezért követhetetlen, esik a népszerűség, mert a nézők nem értik......elmondhatjuk, hogy a játékosok sem, de még az edzők sem..Az olimpia után érik a szabálymódosítás, azt hiszem a vízilabda halála lesz, ha ezt így hagyják. Hogy mi a megoldás? Azt majd eldöntik a milliós fizetésű nagyon okos LEN vezérek... Puszi nekik, meg amit eddig létrehoztak!

kérdés.. hozzászólása
2008.07.09. 18:50

Varga Dénes miért nem játsazott? vagy csak én nem láttam?

régi b-nek hozzászólása
2008.07.09. 18:02

Azt írod: Engem kicsit meglep a bíráskodás bíráslása. max. egyetértek. A kapitányunk mellé lőtt ezzel. Elkapta a hév a kipadon, de azt láthatta volna, hogy a bírók nem segítették a spanyolokat (meg nem adott náluk és megadott gólok nálunk, a végén előny nekünk, nehogy kiegyenlítsenek.) Szavunk sem lehet, ehhez képest KD szerint: pofátlanul vezették)))???? Valójában az olasz Rotunno korrekt módon fújt.. Mi lesz majd ha ellenünk fújnak sorozatban 6 hátrányt.... Az egész Eb-re jellemző, sőt az egész pólóra ha egy csapat elmegy 2 góllal akkor nem kapnak ítéletet, segítik a másik csapatot. Mindegy hogy az macedónia, vagy pakisztán. Öngyilkosság kritizálni, ha nem jogos... Véleményes minden. Ilyen sportban kell a jóindulat, szimpátia. A jó edzők tudják ezt. Érdekes az Eb végül is hajszálon múlt, hogy a 7. helyért játszhatunk, vagy EB-döntőt játszunk (reméljük). Talán jobb is az olimpiai előtt ez a mnegrós vereség.

döme hozzászólása
döme10710
2008.07.09. 17:40

sziasztok! Komoly probléma merült fel csöpp agyamba mondhatni összeférhetetlenség! Találtam egy infot (Ns websitején) miszerint a sport2 leadja a magyar német meccset Élőben, ámde a sport2 lapján a női negyeddöntő ismétlése van feltüntetve 19:15 kezdésessel. (és itt elértünk a lényeges részhez) Ha valakinek birtokában van olyan információ, amely valamely állítást megerősíti az kérem írja meg még a kezdés előtt, mivel nagyon szeretnem látni a mecset,de mivel sport2-es tv csatornám nincsen a székhelyemet át kell helyezem (és az bele telik kb 20 percbe de akkor mar kikértem az alma fröccsöm)! előre is köszönöm a segítségeteket

bowie hozzászólása
bowie10709
2008.07.09. 17:32

régi B. Hogy te milyen szigorú vagy! Csak azt ne mondd, hogy TV felvételből egyértelműen meg lehetett állítani, hogy a Hosi gólja nem volt bennt, és a Biros ejtése időn túl volt. Maradjunk annyiban, hogy határeset volt mind a kettő, meg lehetett adni őket. Igaz, hogy "csak" 9 kiállítást kaptunk, de a mérkőzés döntő szakaszában 7-3 volt a kiállítási arány a javukra, nem beszélve a rengeteg ellenünk be fújt kontráról. Szerintem igazságtalan eredmény lett volna egy 7:6-os spanyol győzelem, a fiúk jól közdöttek, és megérdemelték ezt az 1 gólos sikert, ami a játék képe alapján több is lehetett volna.

Brigi hozzászólása
Brigi10700
2008.07.09. 17:09

Köszi szépen! :) Sajnálom,hogy élőkép nélkül maradunk, de nézzük a jó oldalát! Itt legalább közvetítetek nekünk, s egy kis késéssel képpel együtt, izgalom nélkül megnézhetjük a találkozót. :)) Remélhetőleg a magyar győzelmet! :) Hajrá magyarok! :)

Szerk. hozzászólása
Szerk.10698
2008.07.09. 16:44

Kedves Brigi! Megkerestük azt MTV-t, ahol megerősítették azt az információdat, valóban nem lesz élő televíziós közvetítés a ma esti mérkőzésről. A vlv azonban élőben jelentkezik a helyszínről, így biztos, hogy nem maradsz le semmiről.

Brigi hozzászólása
Brigi10697
2008.07.09. 16:24

Sziasztok! Adja vmi élőben a német meccset? Ha nem tévedek fél 8-tól játszunk, de az m2 20:55-től közvetít.

lottie hozzászólása
lottie10696
2008.07.09. 16:22

Sanyabigyó: A gólarány miatt...sajnos mi "csak" 54ből 32 gólt lőttünk be, míg a montenegróiak 48ból 37et...

djtesla hozzászólása
djtesla10695
2008.07.09. 16:02

Sanya ugyanannyi pontunk lett mint Montenegrónak, de az egymás elleni meccsen ők nyertek, ezért. Azért ez nem egy matematikusi magasszintű számisztika ha belegondolsz:-)

Hoho hozzászólása
Hoho10694
2008.07.09. 15:53

Most Torgyán leszek. MEZEI DÁNIEL mondjon le!!!:)))

XXX hozzászólása
XXX10693
2008.07.09. 15:37

Adja vmelyik teve eloben a meccset? es hanykor?

régi B hozzászólása
régi B10691
2008.07.09. 14:43

Engem kicsit meglep a bíráskodás bíráslása. Ha jó a statisztika, akkor kilencszer játszottunk hátrányban úgy, hogy nincs is a csapatunknak klasszikus bekkje. Ettől még védekezhet tisztán Varga Dani vagy Biros Peti, csakhát nem mindig sikerül nekik. Viszont mit szóljanak a spanyolok, akik úgy estek ki, hogy 7-6-ra nyertek, csak azok a gonosz bírók benéztek a kapujukba két olyan magyar gólt, ami vagy nem is ment be, vagy időn túl esett. Tudom, hogy most egyből előugrik 73 Julcsi, Tercsi, Klári meg Sári, előjön az igazságos népharag, hogy valaki már megint nem tud örülni a győzelemnek, de nem érdekel, mert már megszoktam, hogy sokan nézik a válogatott meccseit piros-fehér-zöld szemellenzőn keresztül. Nekik javasolnám, hogy ne is nézzék meg a meccset, csak utána a végeredményt. Például itt. Aztán kommentezzék le, hogy milyen jók is voltunk. Annak azért örülök, hogy Kiss Gergő és Varga Dani is megérkezett az EB-re. A folytatáshoz sok sikert, még mindig a tegnapi volt a legjobb meccse a csapatnak ezen a tornán (sajnos). Néztem a szerbek meccsét is az olaszok ellen. Már azt hittem, hogy ők sincsenek jó formában, erre tíz perccel a vége előtt kétgólos hátrányból csináltak háromgólos előnyt a lefújásra. Ők jönnek majd a németek után. És az még csak az elődöntő lesz...

Sanyabigyo hozzászólása
2008.07.09. 14:37

Vki magyarázza mán el, hogy miért csak másodikok lettünk a csoportban? Mán szét integráltam a táblázatot. Köszke

Benőke hozzászólása
Benőke10689
2008.07.09. 14:22

Mondjatok vmit Benedek hátáról, inkább az érdekelne! Jobban van már? Tud este játszani???

sirpeter hozzászólása
2008.07.09. 13:24

ez most komoly? Kritikus Péter 1-1,04 hmm nem is rossz en inkabb 1-0,9 re tenem:)HAJRA FIUK! Ha jol emlekszem meg par eve amikor, talan a vasassal jatszott a nemet bajnok a bajnokok ligajaban, akkor Ambrus Peter volt a legjobb jatekosuk, hat jo tanulonak bizonyulnak:) Es kedves Miert, de kritikat lehet irni csak ez nem mindenkinek esik jol :( Hajra fiuk!

Vikcó hozzászólása
Vikcó10687
2008.07.09. 13:00

Miért! Van statisztikád Biros Peti vízben töltött idejéről, teljesítményéről? Üdv!

Kritikus Péter hozzászólása
2008.07.09. 11:40

Semmi baj, örülök, hogy eggyel több meccsen lehet látni a fiúkat játszani. Az angol bookie-k egyébként a négy mai mérkőzésből a mieink győzelmére fizetik a legkevesebbet, 1-re 1,04-et (német győzelemre 12-szerest fizetnek). A másik negyeddöntőn horvátok: 1,35, olaszok: 4,00.

Miért? hozzászólása
Miért?10683
2008.07.09. 11:05

Balkezes helyett jobbkezest akartam írni. Jobbkezes, mint Kásás, a három Varga és Hosi. Legalább vkinek feltűnt. És valóban, én is remélem, hogy kellemesen csalódni fogok és meglesz a harmadik arany. A kritikát, észrevételeket megfogalmazók itt úgy látszik ellendrukkernek minősülnek. Még jó, hogy nem ti oktattok szervezeti viselkedést egy pénzügyi/üzleti főiskolán. Nem vagyok 3x olimpiai bajnok, de tudtommal ez itt nem is a Vízilabda Edzők Legfelsőbb Szakmai Tanácsa. Nem is írtam durva stílusban. Na mindegy. Remélem, Biros 32 percéből eztán kap 10-et Dumi, vagy ha ő már kiesett a pikszisből, akkor a többi jobbkezes lövő egyenlő arányban. Végtére is ennyit akartam írni. De úgy látszik ennyi is elég a népharaghoz, ha vki nem 100%-ig csak istenít és buzdít és netán van vmi, ami nem tetszik a játékban. A fiúknak sok sikert és a nagyon várt újabb olimpiai aranyat kívánok.

Todi hozzászólása
Todi10681
2008.07.09. 10:32

Nem csak 3 balkezes van a csapatban?

Miért? hozzászólása
Miért?10679
2008.07.09. 10:14

MG! Nem kell mindjárt hurrogni. Soha nem szurkoltam a csapat ellen és soha nem is fogok. Ez egy kritika a részemről, nem több. Mindössze zavar, hogy nem játszik jól a csapat (ezt nem én mondom) és hogy minden második akciót az egész meccset a vízben töltő Biros (akivel amúgy semmi bajom, nagyon bírom a stílusát) nagyrészt gyengus lövése zár. Ennyi. Ha te ebből azt szűrted le, hogy a csapat ellen szurkolok, akkor nagyon butuska vagy.

Gica hozzászólása
Gica10678
2008.07.09. 10:12

Szerintem,hogy ki hányszor lő kapura azt nem csak egyedül a játékos dönti el. Gondolom van nagyobb szakértő is a hozzászólókon kivül. Egyébként Biroson kivül más is lőtt már jó néhány kapufát és hasonlókat.

hg hozzászólása
hg10677
2008.07.09. 09:56

Miért! Miért nem te vagy a szövetségi kapitány? Igaz, hogy három olimpiai bajnoki címmel a hátad mögött megkritizálhatod Kemény Dénest, meg a világ egyik legjobb játékosát. Csalódni fogsz Peking után, mi pedig ennek örülni fogunk. Hajrá Magyarok!

Lupus hozzászólása
Lupus10676
2008.07.09. 09:45

A kislányom (2,5 éves)üzenetét szeretném továbbítani a fiúknak: "Amikor apukám nézi a meccseket, és jól játszanak a magyarok és nyernek, feldob a levegőbe jó magasra. Vasárnap este nem dobott fel. Azt mondta, hogy még fognak játszani a magyarok meccseket, amiket meg fogunk nézni. Nagyon szeretném, ha többször feldobna, jó magasra. Intézzétek el, légy szíves! Köszi!"

MG hozzászólása
MG10675
2008.07.09. 09:43

Miért! Kicsit furcsának hat egy ilyen kritikus hozzászólás egy olyan embertől, aki még a jobb és bal kezét sem tudja megkülönböztetni egymástól... Egyébként szerintem igenis bizakodásra ad okot a csapat tegnapi teljesítménye. De nyugodtan drukkolj a fiúk ellen, hogy neked legyen igazad, és a végén írhass újból, hogy "én megmondtam". Igazi "magyar" mentalitás...

Oakley G és a kicsi tyson hozzászólása
2008.07.09. 09:29

Nagy butus aki ezt az eb-t komolyan veszi,ez a sport szégyene h az olimpia elött egy honappal,eb-t rendeznek,ezzel egy felkészulési tornava degradaljuj a 3. legnagyobb eseményt...Mert Rudicsot meg a szerbeket ismervén meg campagnat elképzelem h még a meccs napján is sulyzoztattja a csapatot vagy a szunnapon uszatja ha az van az edzes tervben. Mert ugye egy honap alatt nem lehet ketszer csucsformaban lenni. Tehat nem értem a kulönbözö forumokon aggodokat. Nyugi az olimpian jon elo a farba!!

Miért? hozzászólása
Miért?10673
2008.07.09. 09:01

Miért van az, hogy a 6 balkezes lövőnk közül Biros Péter 32 percet van a vízben, és mellette a Kásás-varga T. vagy a Hosnyánszki-Varga D. pár játszik kb ugyanannyi időt. Miért lett ő a csapat kihagyhatatlan játékosa? Miért lő Biros annyit kapura, mint a többi játékos együtt, amikor a lövései nagyon gyengék, minden második a blokkban hal el, a többi pedig félmagasan, közepes erővel megy a kapus kezéhez? Elég megnézni a statisztikát, az nem hazudik. A csapaton belül szerintem cscak a 7-8. legjobb lövő, mégis a töbieket háttérbe szorítva mindent ellő. (Kiss Gergely a két gólját kivéve észrevehetetlen, a labda szinte hozzá sem kerül, pedig a 2 gólját elnézve láthatóan bombaformában van) A torna végére Biros így teljesen ki lesz lúgozva, de ott is gondolom főszerep vár rá (Montrealban ugyanez a döntőben 8/0-ban és rengeteg technikai hibában jött ki). Hol van a zseniálisnak kikiáltott (az is) Varga Dénes (az utóbbi két meccsen összesen játszott kb 4 percet), aki előnyben jobbkezes posztra ideális a színes lövőrepertoárja miatt (talán csak Kásának van ilyen jó keze) és akinek az úszógyorsasága egyedülálló. Kemény Dénes jobban is elemezhetné a statisztikákat és a meccsvideón Biros (a valóban zseniális ejtését kivéve) harmatgyenge lövéseit, mert ez így nagyon nem lesz jó. Bocsánat. Ez már most nagyon nem jó. Az örök optimisták pedig kíméljenek: a csoportmeccsek befejező negyede előtt nem lehetett tudni, hogy kiesünk, vagy csoportmásodikok leszünk (az első hely már nem volt téma...). Ilyen összeállításban nemhogy az arany, de még a dobogó is örök álom marad.

szerk hozzászólása
szerk10672
2008.07.09. 08:47

Köszönjük a jelzéseket, javítjuk a hibákat

Kritikus Péter hozzászólása
2008.07.09. 08:39

Szerda este - a headline-ban írt nyolcaddöntő helyett - nem negyeddöntő(félesége)t játszunk? (Nyolcaddöntőt úgy tudom a 8 közé jutásért játszanak, mi pedig már a legjobb hat között vagyunk.) És minden ilyen apróságtól eltekintve nagyon értékesnek, tartalmasnak találom a vlv website-ját.

vacka hozzászólása
vacka10669
2008.07.09. 07:30

Gratulálok a fiuknak, nehéz meccs volt, de a döntő szituációkat jól játszották meg. Újra volt komolyabb gólmentes hullámvölgy, de ezt tudjuk be a felkészülési időszaknak, viszont továbbra sincs centerjátékunk, ami egyre komolyabb problémát okoz. Ezt tegnap kompenzáltuk a jó emberelőny kihasználással, de hosszabb távon sokkal több emberelőnyt kell kiharcolni, és nagyon kellene centergól, különben előbb-utóbb semlegesítik a lövőinket.

Én hozzászólása
Én10667
2008.07.09. 07:27

Gratulálok fiúk, nagyszerű teljesítmény, vigyázni kell a Németek ellen, mert jó az a csapat, főleg a Kreuzmann és Nossek -re figyeljetek, mert jó formában játszanak...De nem lesz gond :)

c hozzászólása
c10666
2008.07.09. 07:22

nem, szeretem Birost, de a masodik golja valoban epikus volt, ipari 'le a kalappal' neki! Varga Dani pedig... :)) na igy kell stilusosan visszavalaszolni a frocsogo ""szurkoloknak""

Dzsoki hozzászólása
Dzsoki10665
2008.07.09. 01:59

Kiss Gergő 1.gólja-féle videón is a második gólja szerepel pedig oda a centerszerű találatának kéne szerepelnie