FACEBOOK

Párhuzamos interjú - Szécsi Zoltán és Varga Dénes a bajnoki döntő második meccséről

Párhuzamos interjú - Szécsi Zoltán és Varga Dénes a bajnoki döntő második meccséről
hozzászólás, 2008.04.25.

Visszavághat a Vasas a bajnoki döntő első mérkőzésén elszenvedett vereségért - sőt! Ha meg akarja védeni bajnoki címét, muszáj is visszavágnia, különben hétfőn Egerben esetleg már az új bajnokot ünnepelhetik a sárgatrikós szurkolók. Párhuzamos interjúnkban Szécsi Zoltánt és Varga Dénest kérdeztük az első meccs óta eltelt időszakról, péntek estére vonatkozó reményeikről. 

vlv: Hogyan készültetek a bajnoki döntősorozat második fordulójára?

Szécsi Zoltán: 
Edzettünk, gyakoroltunk sokat, próbálunk tanulni a saját hibáinkból, elemeztük, hogy hol lehet feltörni a Vasas védelmét, hol tudjuk a támadásaikat jobban megakasztani.

Varga Dénes: Az eddig megszokott módon készülünk erre a meccsre is. Átbeszéltük, hogy mik voltak a hibák, s mi az amit jól csináltunk, amit folytatnunk kell. Igyekszünk javítani a koncentrációnkat, az összes energiánkat mozgósítani, mert ebből nincs annyira sok, mint az Egernek.

vlv: Videón elemeztétek az első meccset?

Sz.Z.: Csak az érdekesebb momentumokat.


V.D.: Igen. És újra azt állapítottuk meg, hogy nagyon jó meccs volt, több lélektani fordulattal. A negyedik negyedünk nem sikerült jól, akkor ők visszakapaszkodtak. Ha ott lövünk egy vagy két gólt, vagy az is elég lett volna talán, hogyha nem kapunk olyan gólokat, mint amilyeneket kaptunk, akkor azért valószínűleg egészen máshogy alakul a meccs vége.

vlv: Tapasztaltál olyat, amit meccs közben nem vettél észre?

Sz.Z.: Nem, minden kapott gólnál már akkor is pontosan tudtam, hogy mi volt a hiba...

V.D.: Megmondom őszintén, közvetlenül a meccs után nem voltam annyira ideges, mint amikor megnéztem a videót. Bizony, nagyon sok minden látszott a felvételen, minden, amin elment a meccs.

vlv: A versenynaptár sajátossága, hogy mire a bajnoki döntő elkezdődik, már elég gyakori téma, hogy a játékosok közül ki melyik csapatban tölti a következő szezont. Csak úgy röpködnek a megalapozott és megalapozatlan értesülések. Nem hat ez ki a teljesítményetekre, nem befolyásolja a felkészülést?

Sz.Z.: Nálunk ez nem általános téma. Bízom benne, hogy nem hat ki a csapat teljesítményére sem. Sőt, talán az, aki biztosan elmegy a szezon végén, picit talán még jobban akar bizonyítani, nehogy a szemére vessék, hogy a rossz formája annak köszönhető, hogy már a jövőjén gondolkodik.

V.D.: Én úgy gondolom, hogy ha valaki - tegyük fel - tudja, hogy eligazol, az nagyon sok esetben doppingként hathat. Ösztönző lehet, valószínűleg azért, mert megkönnyebbül a játékos lelke, megszabadul a tehertől, amit az adott klub tett a vállára és tudja, hogy tiszta lappal indul majd az új csapatában. Valószínűleg ilyesmi lehett ennek a dolognak a pszichológiai háttere. Én remélem, hogy ilyen tényezők nálunk se rossz, se jó irányban nem játszanak szerepet péntek este...

vlv: Van-e sérült vagy beteg a csapatban? 

Sz.Z.: Úgy tudom, hogy mindenki rendben van.

V.D.: Nem tudok ilyenről.

vlv: Mi várható péntek este?

Sz.Z.: Egy bajnoki döntő második meccsén, idegenben, a Komjádi uszodában a Vasast nagyon nagy szó lenne megverni, de azért megpróbáljuk. Nekik ugrunk és igyekszünk megcsinálni.
 

V.D.: Nagyon jó meccs! Bízom abban, hogy - miként az Eger számára így volt - nekünk is nagyon sokat segít majd az otthoni környezet.


A bajnoki döntő második mérkőzése 20.00 órakor kezdődik a Komjádi uszodában. A Sport 1 televízió élőben közvetíti, s a vlv is a helyszínről számol be a meccs alakulásáról. A találkozó nem végződhet döntetlenül, kétszer három perc hosszabbítás után ötmétereseket dobnak, ha másként nincs győztes.

22 régi hozzászólás

gyá hozzászólása
gyá7365
2008.04.27. 17:41

macskako én nem szóltam le a Vasas szurkolókat. Csak annyit írtam, hogy leköpik a játékosokat és bekiabálnak nekik. "A Komjádis hangulatot nem szeretem, a medence jó, de a Vasas szurkolók meglehetősen vérmesek." Nyéki Balázs szavai. http://egerwaterpolo.hu/hun/modules/coppermine/albums/userpics/feltoltott_kotegelt/vasas_eger60422/35vaseg_422.jpg tessék itt pedig egy kép. Egyébként meg nem vagyok foteldrukker. Amikor tehetem, megyek. Legyen Vízmű meccs, OSC meccs, Magyar Kupa döntő, de voltam már Vasas-Domino meccsen is.

macskako  hozzászólása
2008.04.27. 12:47

T.Gya' !! Ideznek Toled : ,,felsobbrendu pesti " ,,videki hulyegyerek " . Mi van ??????? Te ezt vetted le ?? En ilyet nem irtam,sot nem is gondoltam. 2 ok miatt sem tettem . 1. mar csak azert sem,mert mind2 szulom videkrol szarmazik ,de szerencsere Bp.-n egymasba botlottak ,jo regen . 2. Eger azon magyar varosok egyike ,ahova ,,civilben" /ertsd : nem meccs / is szivesen megyek . Van meg ilyen varos ,pl.: Gyor,Szombathely,Pecs . / Vannak olyan varosok is ,ahova csak akkor megyek,ha ne adj ' Isten elaludnek a vonaton ... / Tehat nem ertem a reagalasod ez ugyben . Szurkolas,utazas . Ertem en ,hogy melo,stb. Erre en azt irom neked: fennallasa ota az eddigi legjobb szezonjat futja a csapatod . De a Te a ,, foteldrukker " osztasz masokat . Profan kisse ... Az altalad kisse leszolt VASAS szurkolok . Erre is irnek Neked valamit . Bar axxem irtam mar valahol . Tudod mit ,nem is irom ide. Az NSO-n megtalalod,a penteki meccs tudositasa utani hozzaszolasokban . Tovabbi kellemes vasarnapot ! Udv !

gyá hozzászólása
gyá7315
2008.04.25. 22:43

Gratulálok macskako! Sajna nekem van családom, szal nem tehetem meg azt, hogy fogom magam és stoppal elindulok a világvégére, de sajnos pénzem sincs arra hogy csak úgy kiruccanjak Csehovba. Egyébként Egri Vízmű meccsekre is járok, tehát úgy gondolom eléggé érdekel a vízilabda ahoz, hogy meghatározd h milyen időszak maradt ki nekem és mi nem. Ja és bocsánat, hogy nem mehettem ki Pestre szurkolni az Egernek, sajnos a holnapi munkanap, és nekem még dolgom volt. De te, ó felsőbbrendű pestinek mindenre van időd. És milyen vehemenciáról beszélsz? Olvasd vissza pls... Ja és ahoz hogy az edző mondjon valamit a szurkolóknak, annak kell hogy legyen előzményei is, és valszeg nem az edző kiabál oda a szurkolóknak meccs közben. Van egy pár olyan kép ahol Vasas szurkolók a középső újjukat mutogatják az egrieknek. Ilyet egri képeken nem látsz. Írhatsz erre, neked úgyis mindig igazad van. De jó lenne ha elgondolkodnál egy-két dolgon. Egyébként vannak olyan szurkolók, akik régebben nem jártak póló meccsekre, aztán valaki elhívta, és azóta valamilyen úton-módon olyan dolgokat tesz a csapatért amit az aki 10 éve követi figyelemmel játékukat soha nem tett. Úgyhogy ne nézz le senkit! Várom a válaszod, mert gondolom úgyis lesz, ki kell osztani a vidéki h*lyegyereket... Gratulálok a Vasasnak egyébként! Hajrá Eger!

egypolos hozzászólása
2008.04.25. 21:52

ennyi eke embert.... csak egymás tudjátok szidni... ti vagytok a magyar szurkolók SZÉGYENE!!! inkább szurkoljatok és ne ócsároljatok... ne verje itt senki a mellét, mert nem ti vagytok a vízben. Egri sztarokat jol lenyomták a csehov meccsen? haver te kinek fogsz szurkolni az olimpián? ott is külömbséget teszel egri és vasasos játékos között( már ha lesz ott valaki a vasasbol)én onnan is kivinnék 2 embert de az nem annyira biztos mint pl a biros meg a szécsi meg a kis gábor.... na szeva

BB hozzászólása
BB7255
2008.04.25. 19:18

Hajrááá Eger!!

Eger-Fan hozzászólása
2008.04.25. 19:13

das ist eine vorgespielte verlegenheit, hajra EGER!!!!2:0 ma este!!!

macskako  hozzászólása
2008.04.25. 18:16

T.Gya '!! Csak 1 kerdes : amikor 6-7 eve , OB I-ben 8. volt az Eger ,akkor is ekkora vehemenciaval nyomtad ??? Hm ... Tyukmell ?? Valakivel oxxekeversz ,axxem . ,,Nem tehetem meg ??? "-irtad . Mi tart vissza ,Gya ' ?? Sok VASAS drukkert ismerek szemelyesen. Ok sem krozusok. De: volt haver ,aki autostoppal nekivagott Pescaranak,1995 aprilisaban!! KEK donto volt az is . Nekivagott az utnak ,,0 " ,azaz nulla forinttal a zsebeben!! Csak mert szereti a VASASt !!! Jutalma volt ,hogy eloben latta azt a KEK gyozelmet is !! En speciel anno , tulorakat vallaltam,hogy ki tudjak menni VASAS meccsekre kulfoldre ,nem csak vizi,hanem foci,kezi,ropi . Ha igazan akarod ,megteheted !!! Errol csak ennyit ... Most nezem,17.39.-kor irtal ?? Akkor Neked meg a Komi is messze van ??? TV ??? :))))) kerdesedre valaszolva :akik a kispad mogott ulnek a lelaton . Tobb mint 20 evet en is ott nyomtam,tudom mit beszelek. Nos,a kovetkezo a helyzet . Ha nem ugatnak ki a kispadrol a cserek,vagy az edzo,akkor soha nincs semmi !!! Nalatok mas a helyzet ,emeleten van a lelato . Mig a nyitottban voltak a meccsek,akkor arrafele sem volt leanyalom vendegjatekosnak lenni egy -egy ,,elesebb " meccsen . Bar,axxem ez az idoszak neked ,,nincs meg " . Jol erzem ??? Hajra VASAS !!!

gyá hozzászólása
gyá7252
2008.04.25. 17:39

macskako! final fourban én is szurkolok a vasasnak, amint a csapat átlépi a határt, ők képviselik magyarországot, és minden magyar vízilabda szurkoló menne nekik szurkolni. én is mentem volna oda is, meg csehovba is, de nem tehetem meg. ez viszont magyar bajnokság, itt eger a kedvenc, és nem a külföldre utazásra kell verni a tyúkmelled... arra reagálj inkább amit azokról mondok akik a kispad mögött ülnek a lelátón... nem tudod megcáfolni... HAJRÁ EGER!!!!!!!

móka hozzászólása
móka7250
2008.04.25. 16:41

Flóri már megint túlzottan optimista vagy,de tőled már megszokhattuk!!CSak nem az Urbán Flóri vagy:?))NEhogy sírásra görbüljön a szád este 9 körül az eredményt látva!!:))CSAK A VASAS!!

móka hozzászólása
móka7249
2008.04.25. 16:39

helló Mindenki! Elérkezett az a mérkőzés,amit egyszerűen be kell húzni hazai pályán és be is fogjuk!:)Nincs mese,nincs mellébeszéd,MINDÖRÖKKÉ ANGYALFÖLD!!!!

macskako  hozzászólása
2008.04.25. 16:39

Mindig mosolygok,amikor olyanok osztjak az iget,mint nehanyan jelen esetben . Nemelyik ember 7-8 eve azt sem tudta merre van az egri uszoda,most meg a O a legfobb , a ,, No 1." drukker ... :))) /Akinek nem inge ,stb. / T.Gya'!! Majd ha europai kupadonton,kulfoldon 4-500 -an szurkolnak a csapatodnak,akkor . / Mint peldaul 2002. aprilis 13.-an ,szombaton este,Zagrabban, a Mladost - VASAS , KEK donton ./ Addig kisse necces . Mindig,mindenhol HAJRA VASAS !!!

macskako  hozzászólása
2008.04.25. 16:14

Hajra VASAS !!!

Józsi47 hozzászólása
2008.04.25. 16:02

Flóri! Még mindig nem árultad el,hogy mi történt a szuper csapatotokkal a Csehov elleni visszavágón.A nagy egri sztárokat rendesen lenyomták.Akkor nem volt ekkora szád. ... ... (moderálva) vagy,akinek csak győzelmek után nagy a szája.Matthewra,Homburgra és a többi remek egri szurkolóról példát vehetnél.

MV hozzászólása
MV7238
2008.04.25. 15:12

"Apa kezdőőődikkkk!":) Hajrá Eger!

Flóri hozzászólása
Flóri7235
2008.04.25. 14:10

Jajj szegény vasas !!!!!!!!!!!

gyá hozzászólása
gyá7232
2008.04.25. 13:24

B te nem vagy semmi öreg:D ott voltál az első bajnoki meccsen? a Vasas szurkolókat hallani nem lehetett:D ilyen szurkolótábora mint Egernek, nincs sehol. de igazad van, az egri szurkolók tényleg nem oylanok mint a Vasas szurkolók; az egriek nem köpik le az ellenfél játékosait--->egerbe azért nem szeret jönni ellenfél mert óriási rajongótábor doppingolja a játékosokat, a komjádiba viszont azért nem szeretnek menni a játékosok mert leköpik és beszólnak nekik. hajrá eger!!!!!!!!!!!!!!!!

hajrávasashajrávasashejjhejj hozzászólása
2008.04.25. 13:20

ANGYAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLFÖLDDDDDDDDDDDDDDDD ANGYALFÖLLLLLLDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tina hozzászólása
Tina7228
2008.04.25. 11:46

Hajrá Vasas!!

lali hozzászólása
lali7226
2008.04.25. 11:26

Arról az ötven szurkolóról beszélsz, aki az egrieket, le b.., kö... vidéki parasztoknak? Gratula! Hajrá Eger!

Anita hozzászólása
Anita7225
2008.04.25. 11:10

Hajrá EGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B hozzászólása
B7221
2008.04.25. 09:36

Kisöreg, nem Szentesre mentek, hanem abba az uszodába, ahol a bajnoki címvédő a házigazda, és ahol 50 szurkoló olyan hangulatot csinál, mint amilyet Egerben 3000 nem... Ja, és elírtad: Hajrá Áger!

Flóri hozzászólása
Flóri7217
2008.04.25. 08:05

Hajrá Eger ! Simán nyerünk ma este, hétfőn pedig bajnokavatás.