FACEBOOK

Vasas-Jug Dubrovnik és Mladost-Pro Recco a Final Fourban

Vasas-Jug Dubrovnik és Mladost-Pro Recco a Final Fourban
hozzászólás, 2008.04.14.

Barcelonában hétfőn elkészítették az Euroliga Final Four sorsolását. A május 9-i elődöntőben a Vasas régi nagy riválisát, a tavalyi döntős Jug Dubrovnikot kapta ellenfélül, a három magyar válogatottal felálló Pro Recco útja a Mladost Zágráb legyőzésén keresztül vezethet a címvédésig.

A Final Four két elődöntője május 9-én, Barcelonában:
Mladost Zágráb (horvát) - Pro Recco (olasz) - 18.00
Vasas-Jug Dubrovnik (horvát) - 19.45

VARGA DÁNIEL (Vasas):


- Az a lényeg, hogy nem a Reccót kaptuk. Ismeretes, hogy Dubrovnikban eggyel kikaptunk, otthon többel nyertünk, de egyvalami azért mellettük szól: ők minden évben bent vannak a Final Fourban és sokkal nagyobb nemzetközi rutinjuk van, mint a Vasasnak. Viszont..., viszont nem lesz nehéz videót szerezni...

- Melyik csapatot szeretted volna, gondolom, a Zágrábot...

- Nincs különbség számunkra a Zágráb és a Dubrovnik között, mindkettő lehet jó, a lényeg az volt, hogy a Reccót elkerüljük. Ez sikerült.

- A döntőben velük is játszani kell majd...

- Ez legyen a legnagyobb problémánk...

VARGA DÉNES:

- Én a Dubrivnikot szerettem volna kapni a három csapatból. A Reccót evidens, hogy el szeretttük volna kerülni az elődöntőben. Zágrábban voltunk edzőtáborban három napig, akkor játszottunk velük és bár megvertük őket, azt hiszem a Mladost egy kicsit kevésbé fekszik nekünk, mint a Dubrovnik.

- A másik oldalról kit vársz a döntőbe?

- Szerintem az a Recco lesz.

- És a Recco-Vasas döntőben milyen eredmény fog születni?

- Ne szaladjunk még annyira előre...

STEINMETZ ÁDÁM:

- Igazából könnyű csapatot itt már nem lehetett kapni, egy meccsen pedig szerintem a lehetséges hármasból bárkit képesek vagyunk megverni. Talán azért örülök a Dubrovniknak, mert bár lehet, hogy erősebb a Mladostnál, de idén Dubrovnikban is nagyon meggyőző játékot tudtunk ellenük mutatni és itthon is, úgyhogy azt gondolom, hogy nekik azért van tartani valójuk tőlünk.

- A döntőbe kit vársz ellenfélnek?

- Mindegy... :-) Talán a Reccót, sőt, hát nekik drukkolunk is a magyar fiúk miatt.

NAGY VIKTOR:

Örülök a Jug-nak, sokszor játszottunk már velük, Dubrovnikban mindig nehéz dolgunk volt, azonban semleges pályán reális esélyt látok a győzelemre...

MADARAS NORBERT (Pro Recco):


- Nem bánom, megmondom őszintén! Ha választhattam volna, biztos őket választom - viszont szinte biztos voltam a Vasasban. Igazából nem ismerem a Zágrábot, illetve néhány játékost igen, de az utóbbi években nem játszottunk velük. Talán három éve egy csoportban voltunk, de azóta teljesen átalakultak.

Ami a másik párt illeti, az elmúlt évek eredményeiből ítélve úgy gondolom, hogy a Vasasnak fekszik a Dubrovnik. Semleges pályán ugyanannyi esélyük van, mint a Dubrovniknak.

KÁSÁS TAMÁS:

Mindhárom csapat ellen nehéz meccset játszanánk, úgyhogy azt mondom, rendben van ez így.



Hamarosan további nyilatkozatok.

15 régi hozzászólás

kerikaj hozzászólása
2008.04.16. 21:12

Köszi miamano! Lesni fogom az oldalt, ahogy eddig is tettem.. :)

macskako  hozzászólása
2008.04.16. 00:08

Xia Nemo !! Igen,sajna a melo. Nem megy :(( Ha Angliabol nem is,de Dublinbol atugrik egy VASAS legenda szurkolni a fiuknak . Majd integessetek ,itt ulok a TV elott . Hajra VASAS !!!

miamano hozzászólása
2008.04.15. 20:58

kerikaj! A www.vasassc.hu fent lesz a héten, információim szerint a buszos út, ahhoz tán szponzori hozzájárulás is lesz. Repülős, autós szervezés önállóan. Viszont vasárnap Barca meccs is lesz.

móka hozzászólása
móka6807
2008.04.15. 19:11

Birge!Ez aztán a korrekt és szép hozzáállás,tényleg gratulálok!Minden szurkolónak így kellene viselkednie az ellenféllel,legyen az Vasas,Honvéd,Eger,vagy bármilyen szurkoló!Sajnos én nem tudok kiutazni Barcelonába,de már most minden idegszállal a Final Fourra összpontosítok!A Dubrovnik elkapható az elődöntőben,aztán mega fináléban minden megtörténhet!Holnap meg ugye be kell jutni a döntőbe,régen jártam Egerben,éppen itt lenne az ideje egy kiruccanásnak!!Hajrá VAsas!!!MINDÖRÖKKÉ!

kerikaj hozzászólása
2008.04.15. 17:44

Hmm.. erről a szurkolói kiutazásról lehet tudni vmi bővebbet? Az én fantáziámat is nagyon megmozgatta ez a Final Four, érdekelnének a részletek is az úttal kapcs.ban. A Dubrovnik ellen bármi lehet, én nem féltem a fiúkat, az igazi tétmeccsekre általában sikerül felpörögniük, remélem, ez esetben is így fog ez történni. :) Recco-Vasas döntő szerepel a vágyaim közt, biztos h jót tenne a magyar vízilabdának, így az olimpia előtt néhány hónappal. :)

Birge hozzászólása
Birge6802
2008.04.15. 15:51

A Vasas idén már megverte a Jug-ot idehaza, nem is akármilyen játékkal! Semleges pályán pedig most is meg fogja őket verni, aztána döntőben bármi lehet! Ha pedig tényleg annyian kimennek Barcelonába mint ahogy tervezik, még az a fantasztikus szurkolói háttér is meglesz ami idehaza. Nem vagyok Vasas szurkoló, de az FF-ben ,HAJRÁ VASAS! Hajrá magyar vizilabda!

Nemo44 hozzászólása
Nemo446799
2008.04.15. 14:48

Szveasz Macskakő! Most már tuti, hogy a hangulat kint frenetikus lesz a részünkről. Busz, repülő, kocsi! Minden közlekedési eszközt igénybe vesz a tábor:) Azért jó lenne ha a ködös Albionból áttudnál ugrani ... Bár tudom a meló ...

macskako  hozzászólása
2008.04.15. 13:25

Xia Mano ! Tudom,hogy tobben voltunk Zagrabban ,mint 100 . A teljes felso szektort megtoltottuk ,voltunk vagy 500 -an. Ott voltam :)) Viszont Zagrab 390 km Budapestrol,mig Barcelona kb. 2000 . REMELEM ,hogy ... Nem irom le,babona ! Udv ! Hajra VASAS !!!

miamano hozzászólása
2008.04.15. 13:12

Azért Zágrábban kicsit többen voltunk 100-nál, de mindent megteszünk Barcelonában is.

macskako  hozzászólása
2008.04.15. 12:14

Jug ?? O.k. ,veluk szemben az idei szezonban pozitiv a merlege a VASASnak . Remelem ez lelkileg ,,doppingolja" majd a fiukat Barcelonaban. Plusz meg az a 100 VASAS drukker ,aki mar szervezi a turat Kataloniaba !! Ha sikerulne olyasmi hangulatot teremteni,mint anno 2002 aprilis 13.-an /KEK trofea begyujtese !!!/ a zagrabi Mladost uszodaban,az szinte ,,+1" ember a vizben !!:)) (Bar ,addig meg ugye most szerdan,s en nagyon remelem hogy utana is kemeny meccs/ek/ varnak a sracokra .) Hajra VASAS !!Udv !

SAPécs hozzászólása
2008.04.14. 19:59

Mivel a résztvevők mindegyike kiváló csapat, viszont a Dubrovnikról már van több olyan élmény, hogy legyőzzük, szerintem a három közül ez még a legjobb. Aztán ha meg van a továbbjutás, akkor a döntőben bármi lehet. Egyszer bármelyik csapatot le tudjuk győzni, az biztos. Csak pont ott Barcelona-ban sikerülne! HAJRÁ VASAS!SAPécs

Tomute hozzászólása
Tomute6738
2008.04.14. 15:57

Gyerünk Vasas, mindent bele az FF-ben!!! Csak koncentráltan, nem megoldhatatlan a feladat!!! (De a bajnokságban Hajrá Eger! :-))

trooper hozzászólása
2008.04.14. 15:25

Örülök a Dubrovniknak, de először még a Honvédot kell legyűrni szerdán. Sajnos a verbális harcot már megint elindították ellenünk és a bírók ellen, remélem korrekt lesz a bíráskodás. CSAK A VASAS, MINDÖRÖKKÉ!!!

móka hozzászólása
móka6734
2008.04.14. 15:09

Nem rossz a sorsolás,ebben a mezőnyben könnyű csapatot kapni már nem lehet,bár tény,hogy a Mladosttal jártunk volna szerintem a legjobban.Annak örülök,hogy a Reccót elkerültük,elég ha csak a döntőben találkozunk velük,semleges pálya,egy meccs,bármi megtörténhet!Persze oda be is kell jutni,de ez a csapat már számtalanszor bizonyította,hogy semmivel nem rosszabb a Dubrovniknál!SŐT....Bízom a döntőbe jutásban,a győzelemben,mega magyar bajnoki címben:!:))CSAK A VASAS!!!!!!

FotoVass hozzászólása
2008.04.14. 14:40

Erre mondják, hogy lehetett volna rosszabb is, de a Mladost-ot azért könnyebbnek éreztem volna egy picit... A lényeg, hogy semleges helyszínen minden lehetséges, de a maximumot kell hozni a Vasasnak, minden játékosnak! Nagyon kellene az a döntő...