FACEBOOK

Varga Dénes válaszai a vlv.hu olvasóinak

Varga Dénes válaszai a vlv.hu olvasóinak
hozzászólás, 2008.04.01.

A Dumi becenevet Anyukájától kapta másfél éves korában, mert beszélni ugyan még nem tudott, de állandóan dumált. Szerződése a Vasasnál idén nyáron jár le, de esély van arra, hogy maradjon, ráadásul a jövőben is szeretne a bátyjával együtt pólózni, így egy információról "két bőrt" is lehúzhatnak a vízilabda-rajongók... Raliversenyt 24 órán keresztül is szívesen néz, vízilabdapályafutása után az üzleti életben, esetleg autóval, kereskedelemmel kapcsolatos pályán szeretne dolgozni, a barátnőjéről való érdeklődés pedig necces kérdésnek minősül. Varga Dénes válaszolt a vlv.hu olvasóinak kérdéseire.

dzenisz (2008-03-19 08:55:23)
Tulajdonképpen nem is kérdés. Inkább kívánság. Kívánom neked, hogy a gézengúzos, pajkos játékosságod ne múljon el az idő múlásával és a maturizálódásoddal.

Köszönöm szépen kedves „dzenisz”J!

ÁÁ (2008-03-19 10:00:54)
Kedves Dumi! Engem a bátyáddal való kapcsolatod érdekelne. 1. Mennyire fontos Neked az, hogy a bátyáddal egy csapatban játszhattok és együtt vagytok minden nap? 2. Sokat tanulsz tőle és felnézel rá, vagy teljesen önállóan edzel és nem tőle lesed el a praktikákat? 3. Egy szobában szoktatok lenni amikor edzőtárborban vagytok, vagy meccsre utaztok? A Vasasban valahogy mindig összegyűlnek a testvérek :)(régebben Varga Tomi és Zsolt, most Ti és Steinmetzék) és ettől is olyan nagyon szimpatikus csapat ez a Vasas!!! Szóval HAJRÁ VASAS!! És ügyesen majd Pekingben!!!  

Kedves ÁÁ! Az első kérdésre a válaszom: nem véletlenül játszunk együtt régóta, nagyon fontos, hogy együtt legyünk, és ha esetleg arra kerül sor, hogy esetleg más klubban játszunk, akkor is együtt maradunk. A második kérdésre: egymástól tanulunk. Mindenből tudok ihletet meríteni, és ebben benne van ő is. 3.: Nem. A Vasasban Tóth Marcival vagyunk egy szobában. A végét pedig köszönöm szépen.

PepeÁ (2008-03-19 10:04:47)
Szia Dumi! Nagyon bírom, hogy ilyen laza a meccseken, de mégis nagyon koncetrált, nem ilyedsz meg az ellenféltől és szuper ügyesen dobsz!:) Ennyi dícséretet követően:) a kérdésem az, hogy most hol tanulsz? És mivel szeretnél foglalkozni a vízilabdán kívül a közeljövőben? Kitartás a sok kérdéshez és csak ügyesen Pekingben!! 

Kedves PepeÁ! Köszönöm szépen a bókokat. Az IBS-en tanulok, a Nemzetközi Üzleti Főiskolán. Hát a közeljövőben a vízilabda van terítéken, nem tervezek semmit a vízilabda mellett. Hogyha megtanultam, amit tanítanak az iskolában, akkor valami gazdasággal, kereskedelemmel kapcsolatos dologgal szeretnékl majd egyszer foglalkozni.

Eper (2008-03-19 12:41:41)
Hello Dumi! Elöször is sztem te igazán korszak alkotó vagy,hihetetlen dolgokat tudsz és ez a repertoár még bövülni fog:)...Pár éve játszottunk már 1ütt és mondtad nekem hogy ha külföldre mennél kiprobálnád a Spanyol polót...Kérdeéseim igaz hogy az olasz Savona már környékezik téged..??Meddig van szerzödésed a vasasnál?És mennyi az esélye hogy 1 másik pesti klubhoz igazolj,és mennyi hogy külföldre? Egyébként tuti mész az Olimpiára szerintem......:)Csoki! 

Kedves Eper! Nagyon szépen köszönöm. Ami a spanyol pólót illeti, ez azóta megváltozott, Spanyolország már annyira nem érdekel.
Volt már példa, hogy megkeresett a Savona.
Idén augusztusban jár le a szerződésem a Vasasnál. A szezon vége felé egyre kevesebb az esélye annak, hogy másik pesti csapathoz igazoljak.

Ádám (2008-03-19 13:08:57)
Szia Dumi!Először is h lehet elérni h valaki ilyen ütemtelenül tudjon lőni?Ezt gyakoroltad v csak úgy benned van?Másodszor ha egy meccsen nem megy be az első pár lövésed akkor mi tartja benned a lelket, vagyis hogy tudsz odaállni és újból ellőni/belőni? 

Kedves Ádám! Igen, sok gyakorlással mindent el lehet érni. Nekem nem volt célom az, hogy ütemtelenül lőjek, de mégis van egy ilyen ütemtörés a mozdulataimban, ilyenné váltak idővel.
Az utolsó lecke, amit megtanultam, hogy bármi történt korábban a meccsen, el kell felejteni, és a következő helyzetet ugyanúgy tiszta fejjel kell vállalni. Ez lehet akár jó is vagy rossz is.

BB (2008-03-19 15:02:00)
Szia! Elöször is szeretnék neked betegeskedés nélküli idöszakot kivánni, hogy minél jobban sikerülhessen a felkészülés és hogy sikerüljön kijutni az olimpiára..Nem tudom hogy mi számit necces kérdésnek "neked" de én kiváncsi lennék arra hogy van e barátnöd:)!?Köszi elöre is ,remélem nem olyan elpirositó kérdést tettem fel:P 

Ez necces kérdésnek számít.

krap (2008-03-19 15:29:47)
Szia Dumi! Sok sikert, te vagy a kedvencem a válogatottban, egyszerűen zseniális kezed van! A kérdésem: mi az, amiben mostanában úgy érzed, leginkább fejlődnöd kellene? Ami zavar esetleg. Játékelem, hozzáállás, tulajdonság?  

Köszönöm szépen, kedves krap! Úgy érzem, mindenben tudnék fejlődni, illetve tudok, van hová fejlődnöm. Úgyhogy az összetett és komplex edzéseinket kihasználva fejlesztem a készségeimet.

holnaputan (2008-03-19 16:31:18)
Szia! Szerinted mennyit és miben változtál az elmúlt években?

Kevesebb lett a hajam. :-)

sox (2008-03-19 16:57:23)
Szia Dumi. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen gyakorlatot ajánlanál a lövés illetve a labda felgyorsitasara vagy a lövőerő növelésére? Előre is köszi

Kedves sox! A klasszikus falazást ajánlom, és ha megoldható, akkor a fal felülete tükröződjön, hogy lásd hogy hogy lősz.

Csakahonvéd! (2008-03-19 17:09:22)
Szia Dumi! Igaz az, hogy Te és a Dani jöttök hozzánk jövőre? Sokan örülnének neki.. Üdv 

Nem valószínű. :-)

Bogi (2008-03-19 17:54:03)
Szia! Engem,mint leendő dietetikust érdekelne,hogy mennyire kell,illetve Te mennyire figyelsz oda az egészséges táplálkozásra?És van e lehetőségetek a csapatnál dietetikus segítségét igénybe venni?(pl:étrend összeállítás)Érdekel a sporttáplálkozás téma...jó kis szakdoga lenne belőle:P 

Az egyik központi probléma az étkezés, mert nagyon fontos lenne, hogy tudjuk, mikor és mit kéne ennünk. Úgyhogy én azt mondom, hogy kellene egy dietetikus hozzánk, de nincsen. Én magamat ismerve szoktam enni meccsek, illetve edzések előtt, az eddigi tapasztalataim alapján. Remélem majd csatlakozik egy dietetikus a klubhoz.

Zsoci (2008-03-19 18:48:57)
Szia Dumi! Lenne egy szakmai kérdésem hozzád: Egyik edző barátom azt mondta, hogy Te az utolsó olyan korosztályban vagy benne, amelyikben még a tehetség a fontos. Ugyanis a mostanában nagyon felmentek az árak az uszodákban. Sokszor már azoknak az embereknek a gyerekei mennek edzésre, akik többet tudnak fizetni, nem pedig a tehetségesek. Te mit gondolsz erről a helyzetről? 2. kérdésem: Ha sorozatban több meccsen nem lennél jó, sőt kifejezetten rosszul játszanál, akkor ebből a helyzetből hogyan vágnád ki magad? Mármint beszélgetnél az edződdel erről, vagy inkább saját magaddal "tárgyalnád meg" a dolgot? Sok szerencsét és kitartás kívánok Neked! 

Kedves Zsoci! 1. Elhiszem neked, hogy felmentek az árak ... de nem tudok róluk, viszont érintettek voltunk egy érdekes sztoriban tavaly, amikor az egyik utánpótlás edzőt pont azért küldték el, mert a szülők azt mondták, hogy nem tetszik ahogy a gyerekeivel viselkedik, mert túlságosan hangos volt. És ennek az lett az eredménye, hogy az edző ment, nem a gyerek. Tehát van benne valami, tényleg a pénz a fontos.
2. Hát volt az őszi szezonban egy ilyen helyzet és külső segítségeket kaptam a barátnőmtől, illetve sokaktól akik szeretnek engem és nem vízilabdáznak. Úgyhogy nem azzal volt a gond, hogy elfelejtettem vízilabdázni, hanem valami mással. Gondolok itt arra, hogy kicsit görcsössé vált a játékom. Azt a tanácsot adták, hogy csak simán vízilabdázzak, csak játsszak, mert tudok. És akkor végül "csak úgy" engedtem magam játszani, s máris jöttek a gólok újra. Az edzőmmel nem beszéltem meg. Köszönöm a jókívánságokat.

Nózika (2008-03-19 19:58:29)
Én csak jó egészséget és sok boldogságot kívánok Neked a szakmai és a magánéletedben egyaránt! Ja és nagyon helyesek vagytok a barátnőddel :-)Hopsz mégis egy kérdés! Mit szeretnél a szülinapodra??? 

Köszönöm szépen, Nózika. Mit szeretnék a szülinapomra? Fogalmam sincs, mindenem megvan.

Gábor (2008-03-19 23:19:14)
Szia Dumi! Vasas szurkolóként nagyon örültem a március 15-i győzelmeteknek,eddig idén a rangadókon gyengébben ment,de a lényeg /play off, Euroliga negyeddöntő és reméljük Final-four még csak most jön/ Én a Kotor ellen legalább 80 % esélyt adok a továbbjutásotokra,de nagyon oda kell figyelni!A négy között minden bizponnyal a Recco,a világ talán legjobb klubcsapata,az eszméletlenül erős Partizán Belgrád és a Dubrovnik vár majd Rátok/ A kérdéseim: 1./ Elképzelhetőnek tartod ,hogy akár az Euroligát is megnyerjétek ebben a mezőnyben? /tudom ,hogy Barcelonában lenne a Final Four,de a Partizán nagyon lobbizik,hogy megrendezhesse és 2002. óta mindig a hazai csapat nyert/ 2./ Szerinted a bátyád e szezon után már elszerződik külföldre? /Olaszország?/ 3./A Te szerződésed lejár most valamikor a nyáron? 4./ Milyen szabályokat változtatnál még a vízilabda látványosabbá tétele érdekében? 5./ Őszintén: Ti ott meccs közben,a játék hevében, fülvédőben mennyit hallotok,érzékeltek a szurkolásunkból? Ez tényleg segít a Komiban vagy a Kőérben mondjuk ahhoz képest,hogy Dubrovnikban 2000 néző drukkol ellenetek? Bocs a kicsit sok kérdésért. Előre is köszönöm a válaszokat! Sok sikert a magánéletedben és sportpályafutásodban egyaránt! Üdv.: Gábor 

1. Igen, abszolút esélyesnek látom magunkat. Mostanra már kiderült, hogy Barcelonában lesz a Final Four.
2. Hát ez még nem dőlt el, de a vívódásait nem osztja meg velem, úgyhogy én is majd csak akkor fogom megtudni.
3. Igen, augusztusig tart.
4. Ez is beszédtéma a vízipólósok között. Kicsit kisebbre kéne venni a pályát szerintem. Meg mondják azt is, hogy nagyobb kapu, kisebb labda. Talán a kisebb labda nem lenne butaság, nagyobb kapu szerintem nem kell. És talán az még jópofa lenne, hogyha öten lennénk csak.
5. Hogyne! Abszolút halljuk, hát persze nem azt, hogy mit kiabáltok, hanem azt a bődületes erőt, amivel buzdítotok minket, és ez mindig nagyon jól jön. Úgyhogy csak így tovább!

Dzsodzsó (2008-03-20 07:34:11)
Szia!Honnan jött a Dumi becenév?Te kezdtél el előbb pólózni, vagy Dani előbb kezdte?További sok sikert, és kívánom hogy jövőre már egy olimpiai aranyad is legyen az Eb arany mellé:D 

Anyukám adta körülbelül másfél éves koromban, mert sokat dumáltam, noha akkor még nem tudtam beszélni. Nagyjából egyforma korban kezdhettük Danival. Mind a ketten úszó oviba jártunk, ő elkezdett pólózni és amikor én annyi idős lettem, én is elkezdtem. De lehet hogy egyszerre kezdtük a pólót, tehát van 4 év fórom vele szemben. Nem emlékszem.
Köszönöm szépen.


donát (2008-03-22 17:07:20)
gratulálok neked és a csapatodnak első kérdésem mióta vagy olimpiai bajnok és nem szerentél atmenni az egri polosokhoz  

Kedves donát! 2008 óta.:-) A Vasasban jól érzem magam.

kramm (2008-03-20 09:37:45)
Hali! Lenne az pénz amiért leszerzôdnél egy szerb csapathoz?

Kedves kramm! Pillanatnyilag nem hiszem, hogy tudnának annyit ajánlani.

Lulu (2008-03-20 10:28:52)
Szia Dumi először is gratulálok a szombati meccshez!:-) Azt kérdezém mennyit és miben segített neked hogy a bátyáddal és más tapasztalt játékossal lehetsz együtt a válogatottban és a csapatban is? Gratulálok minden elért eredményedhez és sok sikert a jövő beliekhez.HAJRÁ VASAS mindörökké piros-kékek áléálé!

Kedves Lulu! Köszönöm szépen. Mindig sokat segít, hogyha sokat megélt, idősebb játékosokkal van körülvéve egy fiatalabb. Úgyhogy ezt magamról is elmondhatom. A többit meg köszönöm.

kerekperec (2008-03-20 11:05:06)
Csá Dumi! Te vagy a Császár a Komjádiban!:) 

Kedves vagy. Az biztos, hogy a vlv-n pedig te vagy.:-)

Bamako (2008-03-20 14:33:32)
Szia Dumi.....Hihetetlen tehetségedhez és eredményeidhez grat...Kérdésem:Mennyire ismered el azokat a játékosokat aki kiszolgálók,esetleg téged szolgálnak ki jó passzokkal???Vagy ennek az öltözöben adsz hangot?Recco komoly ajánlatot tenne eléd elfogadnád?Birnád Pino edzéseit?Válaszaidat elöre is köszi....Sok sikert!

Köszönöm kedves Bamako! Hát ugyanannyira fontosnak tartom a védőmunkát, a gólpasszt, vagy bármit, mint a góllövést, amit én képviselek. Tehát hogyha nem kapnám meg a labdát, akkor teljesen mindegy, hogy én hogy lövök. Nagyon fontos.
Ami a Recco esetleges ajánlatát illeti, bármilyen nagyképűen is hangzik, hiszen mégiscsak a világ jelenlegi egyik legjobb csapatáról van szó, de most nem annyira fogadnám el... Hogy bírnám-e Pino edzéseit?! Hát, hallottam, hogy nagyon sokat úsznak. Igazából úgy tűnik, hogy mindig alapoznak, majd egyszer beérnek. Nehéz lenne, az biztos.

hjcsol (2008-03-20 19:26:58)
Szevasz Dumi! Hajrá Vasas!!!! Kérdésem a jvárható jövőddel kapcsolatos, melyik csapatban fogsz szerepelni a következő évadban??? Remélem a Vasas tagja maradsz és idén is megnyerjük a bajnokságot és az Euroligát is!! További sok sikert a vizilabdában! H József (Hajrá Vasas, Angyalföld!!!)

Köszönöm szépen! Én is remélem, hogy a Vasasban.

Klárika (2008-03-20 19:55:48)
Szia Dumi! Először is sok sikert szeretnék kívánni az olimpiai felkészüléshez! Szívből remélem,hogy benne leszel a keretben,aki utazik. És,hogy valami izgalmasabbat is kérdezzek: Van ideálod? Mi az,aminek meg kell lennie egy lányban,hogy szóba jöhessen Nálad? Remélem válaszolsz! Szia:) 

Kedves Klárika! Köszönöm szépen. Hát..., van ideálom. Ez valami olyasmi, amit nem tudok elmondani.

dani (2008-03-20 20:35:37)
szia Dumi azt kérdezném ,hogy-hogy tudsz ilyen ütemtelenül lőni?hajrá vasas

Nem tudom. Egész egyszerűen ez csak így jön ki, lövésről lövésre.

tóth-dóri (2008-03-20 21:09:19)
Szia Dönci! Szereted ha egy lány sportol? Pl: röpi, kosár? :) 

Hát, talán ez az a két sport, amit még úgy nőiesnek tartok, de nem nagyon követem figyelemmel ezeket sem.

Cyteria (2008-03-21 01:52:29)
Drága! Igaz, hogy neked pedig én vagyok a kedvenced? :)

Igen, csak mióta Ürömre költöztél, letettem rólad.:-)

eger! (2008-03-21 08:27:41)
gratulálok eddigi szereplésedé 2 kérdésem lenne az első mióta polozol?hányszor győzött le az eger?

Ez két olyan kérdés, amit nem tudok pontosan válaszolni. De kb. hétévesen kezdtem pólózni, és kb. nyolcszor győzött le az Eger, mindenképpen 10 alatt.

straight talk (2008-03-21 09:26:34)
1) Mi az oka annak, hogy jövőre nem akarsz sem Te, sem Dani a Kásással együtt játszani a Vasas-ban? 2) Ha már elmész a Vasas-ból akkor miért nem külföldön hanem az Egeren gondolkodsz? 

Szó sincs arról, hogy nem akarok a Kásással együtt játszani, mert az előre mutatna, viszont úgy gondolom, hogy a Vasasban azon az oldalon nagyon erősek vagyunk. Nem megyek el a Vasasból valószínűleg.

Trooper (2008-03-21 11:33:46)
Hello Dumi! Ugye csak kacsa, hogy az olimpia után elhagyod a Vasast a bratyóddal együtt? Remélem a EL győzelemmel és a bajnoki, majd az olimpiai arannyal elégedett leszel, és maradtok! Mindörökké Angyalföld! (hátha egyszer az uszida is elkészül! :))

Ha ez így lesz, akkor biztos, hogy maradunk J

Imola (2008-03-21 17:14:55)
Szia Dumi!Gratulálok az eddig elért eredményeidhez!Nagyon tehetséges vízipólósnak tartalak!:D Egyik kedvencem is vagy?Kivel vagy el a legjobban a Vasasban és a válogatottban?Milyen együtt játszani Danival?Te is szoktál festeni mint a tesód vagy téged annyira nem érdekel?Mit jósolsz az idei évedre?Remélem ott leszel Pekingbe!!!:D Köszi előre is a válaszokat!Sok sikert a Vasasban és a válogatottban!:D 

Köszönöm kedves Imola! A Vasasban igazából Tóth Marcival beszélünk nagyon egy nyelvet, és a válogatottban is a fiatalabb generációval találom meg a közös hangot legkönnyebben pl. Kis Gáborral.
Ez egy örök kérdés Daninak is gyakran felteszik. Nem játszanánk együtt ha rossz lenne.
Érdekel a képzőművészet, festészet. Nekem nem szokásom festeni, de van olyan képe Daninak, amit együtt csináltunk.
Nem jósolok.

Veronika (2008-03-21 19:19:37)
Szia! Először is gratulálok a Domino elleni meccsetekhez. Szenzációsak voltatok. Aminek a legjobban örültem az volt, hogy végre nem a gólgyáros szerepében tetszelegtél hanem a mezőny játékban. Ahogy passzoltad a labdát Mihinek szenzációs volt! Nem jelent neked túl nagy terhet, hogy ilyen fiatalon ilyen komoly elvárások vannak veled szemben? Nem szeretném ha elszállnál magadtól sem azt, hogy összeroppanj. Ráadásul Sokszor összehasonlítanak Danival. Ez nem zavar téged? További sok sikert!!! HAJRÁ VASAS!!!!!!! :D

Köszönöm szépen, kedves Veronika!
Ezen is át kellett esnem, hogy letudjam, hogy teher a felelősség. Köszönöm, hogy aggódsz, nem szeretnék elszállni magamtól J Én még nem hallottam, hogy összehasonlítanának Danival, ezért nem is zavar.

MAJOR (2008-03-21 19:54:49)
hello!!te melyik klubba nevelkedtél föl?? 

Az  UTE-ban.

Ronaldinho (2008-03-21 20:40:43)
Szia Dumi! Sikerült elérned Ronaldót?:) 

Nem, elszaladt.

gábor (2008-03-21 22:31:06)
mióta van erődekbe szokik lenni szőnyeg???

Erődbe nem kell szőnyeg.

bianka (2008-03-22 15:13:07)
mekkora nyalósok vagytok!szeretlek dumi!! 

Csókollak!

Én (2008-03-22 23:13:11)
Hogy jutnak eszedbe a meccsen ezek az érdekes lemozgások? Begyakorolod,gondolkodsz rajtuk vagy csak ösztönönösen jönnek? 

Hát inkább az ösztöneimre hallgatok, de egyre finomabbra kell hangolni, hogy ne ismerjék ki.

Judit (2008-03-23 16:35:26)
Szia! Meddig van szerzödésed a vasasnál? Miért van az, hogy klubszinten sokkal közvetlenebb vagytok a szurkolokkal, mint a válogatottban? 

Hát, talán azért, mert családiasabb a légkör a klubban.

Ikszike (2008-03-24 12:03:47)
Drága Dumika! Örülök, hogy végre tőled is lehet kérdezni. Engem érdekelne ki a legjobb barátod? Hol szeretsz szórakozni? Milyen zemét kedvelsz és mért úgy kötöd meg a sapkát, illetve nem is kötöd, hanem nem tudom mit csinálsz vele, ahogy szoktad?:) És szerinted ki Magyarország legjobb edzője? Előre is köszi a válaszokat, boccs a sok kérdésért:) 

Kedves Ikszike! A legjobb barátomnak a gimiben megismert barátomat tartom, de ha a csapatra gondoltál, ismét a Tóth Marcit tudnám említeni, illetve kell, hogy említsem.
Nem szeretek szórakozni.
A fémzenét kedvelem.
Azért így kötöm meg, mert nem tudok a sapkára masnit kötni, cipőre tudok, de sapkára nem.
Nem tudom megmondani ki Magyarország legjobb edzője, mert nem dolgoztam sokkal.


KÁ (2008-03-24 13:29:38)
Szia Dumi! Hogy látod magad kb 50 évesen? Volt már olyan, amikor abba akartad hagyni a pólót? Kik azok körülötted, akiknek adsz a véleményére?

Kedves Ká! Remélem, kamatoztatni tudom majd azokat a gazdasági ismereteket, amelyekre most szert teszek. Esetleg valamilyen vállalkozást vezetnék, olyat, ami autókkal van összefüggésben, talán kereskedéssel összefüggőt.
Gyerekkoromban volt, hogy megsértődtem, s akkor abba akartam hagyni, de az két napig tartott.
Mindenki tud jó tanácsot adni, ezért érdemes mindenkit meghallgatni.

Dönci (2008-03-24 21:34:04)
Szia Dumi!Én is pólózom Debrecenben.Két kérdésem lenne:Hány évesen kezdtél vízilabdázni?Mennyi esélyt látsz az olimpiai csapatba való kerülésedre? Sok sikert!Köszi a válaszokat

Kedves Dönci! Hétévesen kezdtem vízilabdázni.
Én biztos, hogy megmutatom, hogy mit tudok, és a kapitány majd az utolsó pillanatban eldönti, hogy kell-e amit tudok, vagy nem.

dc (2008-03-24 23:57:27)
szia dumi, igaz hogy szentesre igazolsZ? a lampanal jobbra? 

Hát…Igen, de kizárólag akkor, ha nem büntetnek meg a piroson gyalog átkelve.

andi (2008-03-24 23:59:29)
szia dumi, te vagy a kedvenc jatekosom.. de azt szeretnem ha te lennel a kedvenc jatekom. remelem kijutsz az olimpiara sok sikert 

Köszönöm kedves Andi! Határeset a beírás, de köszönöm a jókívánságokat.

trapista (2008-03-25 00:01:13)
dénes, nagy tisztelője vagyok én is a kezilabdanak, remelem megnyeritek az olimpiat! hajra magyarok 

Kedves trapista! Nem értelek…

OCI :-) (2008-03-25 13:05:13)
Nagyon Sok Sikert és Kitartást szeretnék kívánni a céljaid eléréséhez! OCI 

Dumi: Csókollak drága barátom!

Okoska (2008-03-25 13:57:56)
Szia! Kedvencem vagy és gratulálok mindenhez... Kérdésem:Kedvenc kocsik?Kedvenc étel?Nöi ideál?Magadat elképzelve 18 év mulva??véleményed az ujpeströl?Egerröl? Szegedröl?? köszi elöre is ....üdv 

A kedvenc kocsikba inkább ne menjünk bele, végtelen számút tudnék mondani. Kedvenc ételt szintén. Ideál? Majdnem olyan, mint a kocsik...
18 év múlva? Valamilyen kereskedéssel, vállalkozással szeretnék pénzt keresni.
Az Eger az idén nagyon jól összeszedte a csapatát, nagyon profi mentalitású, hozzáállású csapatnak gondolom. A Szegedet kicsit kaotikusnak látom, de talán mindig is így volt. Az Újpest pedig az örök fiatal csapat, a jövő csapata...

Anita87  (2008-03-25 19:24:07)
Szia Dumi! Gratulálok az elért eredményeidhez és továbbbiakban is sok sikert kívánok Nektek! Az lenne az első kérdésem h mindig is a Vasasban szerettél volna játszani, vagy csak azért mert Dani is ott játszik? Milyen sportokat szeretsz még a pólón kívül és ezekben ki a kedvenc csapatod? Ha lenne egy felkérés valamelyik jobb külföldi csapattól, azonnal igent mondanál a felkérésre? Ha nem akkor mi minden tartana itthon? Előre is köszi a válaszokat és remélem hogy a közeljövőben jöttök majd Vácra a válogatottal, márcsak azért is mert Te még nem voltál és nagyon sok itt a szurkolód! Sok sok erőt és egészséget a továbbiakra! Anita

Nem volt ilyen vágyam, hogy a Vasasban játsszak, amikor átigazoltam, az azért történt, mert úgy gondoltam, hogy szakmailag előrelépés a Vasasba igazolni.
Tulajdonképpen minden sportot megnézek, de csak ad hoc jelleggel, tehát tévékapcsolgatás, és ha van valami jó kosármeccs, azt megnézem, focimeccset is meg tudok nézni, de mondjuk a Forma-1et és a rallit azt imádom, a rallit 24 órán át tudnám nézni.
Hát eddig nem mondtam igent, úgyhogy nem. Hogy mi tart itt? Az, hogy itthon sokkal jobb.
Nagyon nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat.

Nóra (2008-03-25 21:28:03)
A barátnőd az életed szerelme még mindíg? :) másnak nincs esélye? :P ez remélem nem necces kérdés és nem cenzúrázzák...úgyis sok lány csak ezért kiváncsi rád :D :P....tudjuk,hogy igen lesz a válasz,aztán nem...amugy sok sikert!

Kedves Nóra! Inkább megtartom magamnak a választ :-)

március13 (2008-03-26 19:18:16)
Szia Dumi! Hány éves korig lehet játszani a juniorok között? És mi lesz a tavalyi junior csapat játékosaival, ha már kiöregedtek ebből a korosztályból is? Mert a felnőtt válogatottba nyilván nem kerül be rögtön mindenki...:) Gratulálok a mai győzelemhez, és előre is Boldog születésnapot!:)

Azt hiszem 20 éves korig, én tavaly voltam utoljára junior.
Hát jó OB1-es játékosok lesznek belőlük, remélhetőleg.
Köszönöm szépen!


S.Vili (2008-03-27 15:40:11)
Szia, Dumi! Remélem pályafutásod végégig a VASASBAN maradsz bátyáddal együtt és így sokáig élvezhetjük fantasztikus tehetségedet . MInden meccseden ottvagyok a keménymagba és szurkolok érted és a csapatért... HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!!!!

Kedves S. Vili! Jajj, te vagy az Vili?! Köszi szépen, csak így tovább :-)

mano (2008-03-27 18:30:27)
Szia Dumi, szeretnék előre is nagyon boldog születésnapot kívánni! :D a kérdésem pedig az lenne, hogy ki a legnagyobb példaképed a vízilabdában vagy ha most nincs ki volt az? köszönöm sok sikert kivánok Neked, és csapatodnak;) 

Köszönöm szépen Manó! Hát az az igazság, hogy nagyon sok vízilabdázó játékából merítettem ihletet. Magyar, szerb, spanyol, olasz nemzetiségű játékosok is tartoznak ebbe a körbe és bármilyen meglepő, ha lemegyek egy másodosztályú mérkőzésre, ott is látok olyat, ami újat mutat, "megihlet".


Kedves vlv-olvasók!

Összességében tartottam ettől a kérdezősditől, de nagyon jó kérdéseket tettetek fel, köszönöm szépen. Maradjatok naprakészek velem kapcsolatban is a vlv-n keresztül!

5 régi hozzászólás

Ágikka hozzászólása
2008.04.02. 07:18

a fenébe pont akkor lehetet tőle kérdezni mikor nem voltam sem Mo-n,sem netközelbe! :(

g hozzászólása
g6002
2008.04.01. 19:44

A kérdezés lehetősége március 27-én lezárult, ezek már a válaszok...

Munich12 hozzászólása
2008.04.01. 19:32

Hogy lősz??

mari hozzászólása
mari6000
2008.04.01. 17:18

Hi!!!Do you want to play in Italy? Vieni a Posillipo!!!

merci hozzászólása
merci5999
2008.04.01. 16:49

szia dumi! szerinted milyen esélyetek van a komjádiban a Domino ellen?