FACEBOOK

Rejtély a díjátadón - A Magyar Kupa-győzelem kulcsa!

Rejtély a díjátadón - A Magyar Kupa-győzelem kulcsa!
hozzászólás, 2021.12.14.

Érdekes epizódja volt a Magyar Kupa szombati döntőjét követő díjátadásnak, hogy másodpercekkel a kupa átvétele után Varga Dénes, a győztes FTC csapatkapitánya belenyúlt a serlegbe és kivett belőle egy kulcsot, amit látványosan a magasba emelt. Mi volt ez?? Utánajártunk:




A vlv fotóján jól látszik a kulcs, amelyet a serleg rejtett. Sok mindenre gondoltunk, a legvalószínűbbnek az tűnt, hogy a kulcs egy Ferrari ajtaját nyitja és a kocsi a versenysorozat győztesének szóló méltó ajándék. Egy nappal a győzelem után fel is tettük az iméntiek megerősítését célzó kérdésünket Varga Duminak. A játékos vette a lapot, lakonikus válasza ez volt:  "A parkolóban nem láttam egyetlen Ferrarit sem..."

Tovább nyomoztunk hát, és mint a szövetség illetékesétől megtudtuk, a kis baki oka teljesen prózai volt: a játékvezetők öltözőjének kulcsát biztos helyen akarták őrizni, amíg tart a döntő és az igaz, hogy a serlegnél nem nagyon lehetett biztosabb hely szombat délután a soproni uszodában... A kupaátadás előtt elfeledkeztek erről a kis akcióról, így került a serlegből Dumi kezébe a sporik öltözőkulcsa.

Még szerencse, hogy a BENU Magyar Kupának jelenleg nincs akkora presztízse, hogy a trófea ünnepélyes átadása után azonnal pezsgőznének belőle a győztesek...


A MAGYAR KUPA SOPRONI NÉGYES DÖNTŐJE A VLV-n:

A vlv szerkesztősége az olvasók segítségével tartja fenn magát. Kérjük, lépjen be támogatóink közé. RÉSZLETEK

ELŐZETES

ELŐDÖNTŐK: FTC-VASAS 14:10, OSC-Szolnok 11:15

DÖNTŐ: FTC-SZOLNOK 12:9

FOTÓGALÉRIÁK:

FTC-VASAS MK-ELŐDÖNTŐ - VLV_KÉPEK

OSC-SZOLNOK MK-ELŐDÖNTŐ - VLV-KÉPEK

FTC-SZOLNOK KUPADÖNTŐ - VLV-KÉPEK

A KUPADÖNTŐ UTÁNI ÜNNEPLÉS - VLV-KÉPEK