FACEBOOK

Kilenc góllal nyerte a Recco a sztálingrádi csatát

Kilenc góllal nyerte a Recco a sztálingrádi csatát
hozzászólás, 2007.12.20.

ENGLISH VERSION // Folytatta európai diadalútját, s az Euroliga főtábláján a harmadik csoportmeccsét is magabiztosan nyerte a címvédő, a Pro Recco csapata. A három magyar válogatott játékossal felálló olasz bajnok az egykori Sztálingrádban győzött fölényes magabiztossággal, és természetesen vezeti csoportját. A magyarok közül Madaras háromszor, Benedek egyszer volt eredményes. Madaras Norbert telefonnyilatkozata Volgográdból:

Madaras Norbert:

Az első negyed volt nehéz, akkor még tartották magukat, sőt, 1:0-ra vezettek is. Aztán, szinte a szokásos, elfáradtak, mi meg fokozatosan elhúztunk. A végére teljesen szétestek, s ez minden posztra érvényes, a kapusuknak az elején még voltak védései, aztán a vége felé egyre kevesebb. Úgy érzem, jól ment a játék, két negyednyit voltam vízben, összesen négy lövésem volt, abból három gól lett.

A fárasztó kirándulásról (már hétfőn elutaztak Reccóból) csütörtökön indulnak haza Norbiék, várhatóan péntek hajnalban érkeznek vissza Reccóba, de aznap este, az edzés után már indulnak is Firenzébe, a szombati bajnoki meccs színhelyére.

Euroliga, B csoport, harmadik játéknap:

Volgográd (orosz)-Pro Recco (olasz) 6:15 (1:3, 2:4, 1:3, 2:5) G.: Madaras, Deserti 3-3, Udovicsics 2, Giacoppo, Vujasinovic, Angelini, Felugo, Benedek, Calcaterra, Fiorentini

A D csoportban:

Posillipo (olasz)- Partizan Belgrád (szerb) 11:10 (3:3, 2:1, 2:3, 4:3)