FACEBOOK

Tovább gurul az egri gőzhenger

Tovább gurul az egri gőzhenger
hozzászólás, 2007.09.28.

A lisszaboni Euroliga-selejtező torna második napján, délelőtt a szlovén Olimpia Ljubjanát győzte le nagy gólkülönbséggel az Eger csapata. Kiss Csabáék pénteken még egyszer vízbe szállnak, este a holland Polar Bears Ede lesz az ellenfél.

Szécsi Zoltán arról tájékoztatta a vlv-t, hogy álmos, fáradt mérkőzésen, nagyon akaró és küzdő ellenféllel szemben ismét sima győzelmet aratott az Eger. A Ljubljana elleni mérkőzés nem volt annyira gazdag látványos gólokban, mint a csapat csütörtök esti meccse, de a győzelem (12:12-es fórarány mellett) egy pillanatra sem forgott veszélyben.

Kiss Csaba nyilatkozata az Eger eddigi két mérkőzéséről:
Mostanra már túl vagyunk két meccsen, mondhatjuk, hogy majdnem a két legkönnyebb ellenféllel. Komolyan vettük a mérkőzéseket, megtiszteltük az ellenfelet azzal, hogy nem vettük félvállról őket és azért lesznek még komolyabb meccsek is a hétvégén. Mindez az eredményen is látszik, de nagyon nehéz felpörögni egy ilyen mérkőzésen. A 6 kapott gól a Ljubljana ellen egyértelműen figyelmetlenségből adódott, amit a későbbiekben majd nem engedhetünk meg magunknak. De kezdésnek - úgymond bemelegítésnek - jók voltak az eddigi találkozók. Este a hollandokkal játszunk, ami szerintem egy picivel erősebb lesz. A fokozatosságot tekintve a holnap esti lesz a legerősebb és valószínűleg vasárnap a törökök ellen pedig reggel kell egy olyan mérkőzést játszanunk, amelyen tényleg ismét oda kell figyelnünk, mert ők azért erősebbek lesznek, mint az eddigi ellenfeleink. 
Eger-Olimpia Ljubljana 20:6 (6:1, 5:0, 4:4, 5:1) G.: Varga II. Zsolt, Kiss Cs., Kovács G., Biros 3-3, Kis G., Feltham, Decker Á. 2-2, Matajsz és Császár

Este:

Eger-Polar Bears Ede (holland) 18:3 (4:1, 3:1, 7:0, 4:1) G.: Binder, Biros, Kis G. 3-3, Decker Á., Feltham 2-2, Császár, Kiss Cs., Matajsz, Nyéki, Kovács G.

További pénteki eredmények:

Brescia-Polar Bears Ede 20:4 (4:1, 5:0, 6:2, 5:1)

CN Da Amadora (portugál)-Galatasaray (török) 1:26 (1:7, 0:5, 0:8, 0:6)

Címkék:
Eger Euroliga