FACEBOOK

Elődöntőben a magyar csapat

Elődöntőben a magyar csapat
hozzászólás, 2007.08.11.

Olyan nagyon nem szórtuk meg Kínát, de hát jövőre Pekingben az olimpia, jó lesz velük jóba lenni... Sima győzelemmel elödöntőben a csapat, ott pedig újra Ausztrália legjobbjai várnak ránk. Tudomásunk szerint mostantól élőben is látható a hátralévő két magyar meccs a Sportklubon, de azért szeretettel várunk továbbra is mindenkit. Már csak azért is, mert ha igaz, msn-kapcsolatban leszünk Kásás Tamással, aki folyamatosan, negyedenként elküldi számotokra a kommentjeit. Tudósítás, videók a kínai meccsről:

Kína-Magyarország 6:13 (2:4, 2:4, 1:2, 1:3)

Berlin, v: Simion (román), Turcotte (kanadai)

Kína: Ge – Liang, Qiu, Yu 1, Yang Wang 1, Jun Li, Bin Li, Yong Wang, Tan, Xie, Han 3, Beiming Wan 1, Huang. Szövetségi kapitány: Miroszlav Trumbics

Magyarország: Nagy V. – Varga Dániel, Madaras 3, Gór-Nagy 1, Hosnyánszky 2, Szivós 3, Kiss G. 2, Kiss Cs. 2, Fodor, Hárai, Kis G., Molnár T., Baksa (kapus). Szövetségi kapitány: Kemény Dénes

Gól emberelőnyből: 7/2, ill. 6/3

Ötméteresből: 1/1, ill. –

Kipontozódott: Gór-Nagy (27. p.)

Technikai hiba miatt ma nem dúskálkodunk videonyilatkozatokban, de meccsjeleneteket sikerült viszonylag szép számmal rögzíteni.

Kemény Dénes meccs utáni nyilatkozata:

Nehéz volt, mert nem hittük el, hogy nehéz lehet. Az elején saját problémáinkkal voltunk elfoglalva, túlságosan könnyelműek voltunk, aztán viszont túl magabiztosak. A helyzetkihasználásunk lehetett volna jobb is, és esetenként hátul is elszunyókáltunk.

Kis Gábor nyilatkozata:

Tipikusan olyan mérkőzés volt, ami nehéz szokott lenni. Nagyon motivált kínaiak a torna esélyesével játszottak és ebből egy jó kis meccs kerekedett. Holnap nehezebb dolgunk lesz az ausztrálokkal szemben, igaz, a torna első napján megvertük őket 15:8-ra. A védekezésünkön javítanunk kell, Kína ellen enyhén szólva nem volt száz százalékos, de javítani is fogunk. Azt várom, hogy a döntőbe Magyarország és Szerbia kerül be. Tavaly a belgrádi Európa-bajnokság döntőjében vesztettünk, most szeretnénk visszavágni.

Miroszlav Trumbics, aki egy hónapja a kínai válogatott szövetségi kapitánya:

Ez jó eredmény a számunkra. Természetesen realisták vagyunk és azzal is tisztában kell lennünk, hogy a magyarok nem játszottak teljes erőbedobással. Mindezekkel együtt nagyon elégedett vagyok a csapatommal. A védekezésünk jó volt, játékosaim kellően agresszívan, ugyanakkor óvatosan játszottak. Ez volt az eddigi legjobb teljesítményünk a tornán. Nem produkáltunk nagy ugrást, de egy kicsit léptünk előre - ez is a mottónk a következő hónapokra, egészen az olimpiáig.

Kemény Dénes az ausztrálokról...

Nagy Viktor nyilatkozata

Meg nem adott ötméteres



Labdaszerzés után előnyt kapunk, de kimarad



Gór-Nagy Miklós gólja



Varga Dániel labdát lop



Kimaradt emberelőny

x

Élő közvetítésünk a Vodafone Magyarország segítségével:

Nézzük, mire megyünk a világ legnépesebb országával. Adunk nekik annyi előnyt, hogy Benedek, Szécsi, Biros és Varga Dumi nem kergeti őket az őrületbe, ugyanis nincsenek nevezve a meccsre. A mérkőzés és ezzel együtt élő közvetítésünk 17.30-kor kezdődik.

Az első mérkőzésen Ausztrália 9:6-ra legyőzte Romániát, így újra velük kerülünk majd össze az elődöntőben. (A csoportban hét góllal győztük le őket...)

Megtörtént a bemutatás. Érdekesség, hogy Benedek és Biros távollétében Molnár Papesz a csapatkapitány.

Varga Dani hozza el a labdát. Az első ziccer kimarad, igaz, Papesznek csak a keze volt kint a vízből, amikor lőtt.

A következő támadásnál Kiss Csaba lövését védi a kapus. (Ne kívánjátok, hogy a nevét leírjam.)

Kiss Csaba pattint egyet a vízre, máris vezetünk (0:1).

Han váratlan lövése Nagy Viktor mellett utat talál  a kapuba (1:1).

Tan egyedül megúszik, ziccer, kapufa!

Madaras labdája a hálótartó vasról pattan ki a mezőnybe (1:2).

Kiss Gergely lövése a kapufáról pattan a kapus háta mögé (1:3). (Már jobban állunk, mint a szerbek tegnap ilyenkor, mert ők csak 2:1-re hozták az első negyedet Kína ellen...)

Kiss Gergely ejtése éppenhogy csak hozzáér a kapufához, de ettől a labda a gólvonalra pottyan.

Ötméteres ellenünk. Wang kapufára dobja, de a kipattanót bepöcköli (2:3).

Gyors válasz Hosnyánszkytól (2:4).

Vége az első negyednek.

Hosnyánszky hozza el, Szivósé a negyed első gólja, szép centerféle megoldás volt (2:5).

Hárai kiállítása után Wang lő át (3:5).

Kimaradt emberelőny.

Újabb emberelőny, Kiss Csaba belövi (3:6). (Amikor a kínaiak felállnak középkezdéshez, hallani Kiss Gergő hangját: Gyerekek ébresztő van mindenkinek!)

Használt a figyelmeztetés, Hosnyánszky hosszú passzt ad a két méterre beúszó Madarasnak, aki pöccint (3:7).

Szivós szemfüles gólja, a kapufánál pöckölte be a lecsurgó labdát (3:8).

Han egyedül marad, be is lövi (4:8).

Sapkaigazítás, 53 másodperc a negyedből.

Fodort kiállítják - már másodszor. Időkérés. Varga Dani ellopja a labdát (meglesz videón).

Szünet. Térfélcsere. (Baksa a kapuban.)

Madaras hozza el a labdát. Hosi lő, szöglet.

Kiss Gergő megúszik. a kapus véd.

Emberelőny, Gór-Nagy értékesíti (4:9).

Gór-Nagy kiállítása után a balszélről Han lövi be (5:9).

Madaras kiállítása után megszerezzük a labdát (üdvözlöm az asszonyokat :-)

Madaras lövését blokkolják.

Kiss Gergő bejátszása Papesznek, de a húzás nem sikerül.

Gyönyörű gólt lövünk, Hosi a balszélről feljátssza a labdát, Szivós kétméteren nyújtózkodik egyet és az ujjbegyével el is éri, bepöcköli (5:10)

Vége a harmadik negyednek.

Kínai labdaelhozatal. Gór-Nagy kiállítása után Yu azonnal bedobja (6:10).

Madaras lövése beviszi a kapust, igaz, kis termetű (6:11).

(Baksa van a kapuban.)

Gór-Nagy harmadik hibája, kipontozódott.

Labdát szerzünk, előnybe kerülünk, de kihagyjuk.

Most Kiss Gergő lő "Madaras-gólt" (6-12).

Hosnyánszky váratlanul lő hátulról, a labda a gólvonal előtt zúdul a vízre, védhetetlen (6:13).

VÉGE!

x

További eredmények, statisztikák, a Világliga hátralévő programja

112 régi hozzászólás

hugo hozzászólása
hugo3248
2007.08.11. 18:10

Sziasztok! Nagyon izgalmas volt a Szerb-Német meccs!!! A Németek majdnem behuzták a meccset,megvolt az esélyük!!!!!! A végén megremegett a kéz!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!

Imrek hozzászólása
Imrek3201
2007.08.11. 12:56

Kedves Katalin! Próbáld meg frissíteni az oldalt, másrészt ha csoportok végeredményére gondolsz akkor az már többet nem változik, ezért vannak ugyanazok a pontszámok, mert vége a csoportkörnek, s ez fel is van írva, hogy végeredmény, az elődöntő meg az 5.-8. helyért párosítás oda van írva. Azért változtak a gólszerzők meg a gólok, hiszen a góllövőlista a 4. forduló (negyeddöntő) utáni állapotot jelenti. Ez már tegnap este 11-kor fent volt. Üdvözlettel, Imrek

Sziszi  hozzászólása
2007.08.11. 11:19

A Hiradó.hu azt irja,hogy 17-órai kezdettel kezdődik a Magyar mérkőzés. Csere történt a németek későbbre rakták a saját mérkőzésüket a Szerbekkel.A szerkesztő tud valamit erről?Akkor ,hogy alakul az rtlsport klub közvetítése?

Katalin Hosszu, New York hozzászólása
2007.08.11. 01:21

Szeretném megkérdezni a vlv.hu szerkesztőitől, hogy a szuperdöntő eddigi statisztikáit nem kéne kiírni? Mert azon semmi változtatás nem történt a tegnapi nap óta, ugyanazokat a pontszámokat látom, csak a gólszerzők helyezésén és a gólok számán módosítottak. Remélem, holnap már a fenti hiányosságok is pótolva lesznek, amit előre is köszönök!

g hozzászólása
g3197
2007.08.10. 21:36

Volt 6:4 is, és Kanadának labdája volt a 6:5-höz, de nem sikerült...

Katalin Hosszu, New York hozzászólása
2007.08.10. 21:31

Sajnos minden drukkolásom ellenére 10:6 lett a végeredmény Szerbia javára! De idegességemben rosszul írtam fel a web oldal címét. Helyesen: http://www.waterpolo-world.com Ez csak azért jó, mert a mérkőzés bár nem látható, de azonnal kiírja az eredményeket. Szóval marad Szerbia ellenfélnek vasárnap! Most aztán mindent bele KEMÉNY LEGÉNYEK, HAJRÁ FIÚK! Rajtatok lesz minden valamire való magyar szeme!

Katalin Hosszu, New York hozzászólása
2007.08.10. 21:15

Otthoni idő szerint 21:11-kor a Szerbia-Kanada mérkőzés állása 8:4! Életemben nem szurkoltam még így másik ország csapatának, mint most Kanadának! De megyek vissza a http://www.waterpolo-com-ra, mert mindjárt kezdődik a negyedik negyed! Hajrá Kanada!

szmzs hozzászólása
szmzs3194
2007.08.10. 20:37

No, én kinn voltam a meccsen. Láttam mindent, bár ne láttam volna. Mert jó-jó ez az eredmény, de a mutatott teljesítmény kevés lesz holnap-holnapután. Tudom, hogy nagyon durva a lebonyolítás (6 nap - 6 meccs), de szerintem ez a pontatlanságot nem menti. És nem az eredmény miatt. DE! A lényeg, hogy hogy születik azaz eredmény. Mert számomra akár a vereség is elfogadható - hiszen ez sport, és bármi megtörténhet -, de csak ha jó a játék. És hát ennyi rossz passzt..., régen láttam. És remélem, ma utoljára. Mert ha ezüst is lesz a vége, rendben. DE LEGYEN AZ JÓ JÁTÉKKAL, hogy emelt fővel távozhasson a verseny végén a CSAPAT, mert TI ennél sokkal-sokkal többet tudtok!!! Úgyhogy ha ez a mai nem szándékos volt, akkor HALLÓ FIÚK, ÉBRESZTŐ! VERSENYEN VAGYTOK! Márcsak két meccs van hátra, azt ki kell bírni! Sajnálom, hogy kevés a magyar szurkoló, de akik ott vagyunk, megteszünk mindent. (Elnézést Kapitány, bocs Marci, most visszanéztem, jól írtam le fonetikusan a neveket, szegény szpíker hiányozhatott egy-két óráról, mikor az olvasást tanították! Talán holnap.)Akik meg tehetik, szurkolók, magyarok, tessék kijönni az uszodába, mert szükség van a drukkolásra, buzdításra - lehetőleg azonos szektorból! Elnézést, ha kicsit haragos lett ez a hozzászólás, de ez nem az a "haragszom Rád", hanem a "haragszom Érted" üzenet. (Remélem, érthető a különbség, és hogy az üzenet is eljut a címzettekhez.) Viszlát holnap az uszodában. HAJRÁ, MAGYAROK!!! szmzs

Sziszi  hozzászólása
2007.08.10. 20:17

Maci71 Igazad van.Sokan veled vagyunk! Holnaptól azonban ha minden igaz lesz közvetítés ! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 19:51

Kisvacak: Paff helyzet. Csaba nagy játékos, bármikor feláll a padlóról. Lásd: VB, gyakorlatilag nem is kapott lehetőséget a bizonyításra. Mind a négy játékosra lehet számítani, mind a négynen képesek meccsről meccsre gólokkal elkápráztatni a Nagyérdeműt. Ha jól tudom, a tavalyi kimaradásának az oka, az volt, hogy ő védekezett "leggyengébben". (Mostanában, nem az Ő nevét hallom emlegetni...) Kíváncsi leszek...

maci71 hozzászólása
maci713191
2007.08.10. 19:42

Bocsi gyerekek csak most értem haza, nagyon örülök, hogy győztünk!!! GRATULÁLUNK és persze köszi a közvetítést!!! Nem szabad párhuzamot vonni a két csapat gólkülönbségei között! A Szerbek nagyon jók, de MI VAGYUNK ENNEK A JÁTÉKNAK A MESTEREI! A Szerbek kemények, gyorsak, ügyesek, mindent tudnak, de mit ér ez a szakma művészei ellen?? Nem becsüljük le Őket, de Ők tanulták, és tényleg jól megtanulták, de nekünk ez az életünk, ebben születtünk, a lételemünk.... hogy győzhetnének ellenünk?? Lehet, hogy a meccsen több gólt dobnak, de legyőzni akkor sem tudnak minket, mert nekünk akkor is Ők a győztesek!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!! És igen Sziszi, ha nem közvetítik a meccseket, a leveleimmel öngyilkosságba kergetem a csőcselék magyarmédiát....

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 19:00

Zsu, készséggel elhiszem, csak kérlek mondd meg, miért gondolod így?

Katalin Hosszu, New York hozzászólása
2007.08.10. 19:00

Idegességemben az előbb elfelejtettem kiírni a nevemet, mintha egy e-mail tárgya lenne, csak annyit írtam: none Gratulálok a győzelemhez, de ahogy a szerbek elpáholták Kínát, ez bizony messze alatta maradt! Ne sértésnek vegyétek, amit mondok, hisz én csak szeretetből tudok bírálni, emellett féltelek is benneteket! Ha egyáltalán megnézitek ezeket az üzeneteket - mármint a napi menetrend szerint van még rá energiátok! -, akkor igazán érezhetitek, hogy mindenki, aki itt üzeneteket küld, az nemcsak szeret, tisztel, de félt is titeket! Ami azt hiszem érthető az ARANYOS-EZÜSTÖS KEMÉNY LEGÉNYEK ESETÉBEN! Hajrá fiúk! A szerbek elleni mérkőzésen pedig tényleg mindent bele! Apait-anyait, s az egész családét, hetedíziglen visszavezetve! Azt kívánom nektek, amit a lányomnak szoktam versenyek előtt: kéz és lábtörést, s a kínai össznépi termés egyéves mennyiségét - és mindig dobogó lett a vége! Mégpedig nem akármilyen fokon! HAJRÁ FIÚK! TI VAGYTOK A MI BÜSZKESÉGÜNK, AKIK CSAK DICSŐSÉGET SZEREZNEK NEKÜNK, MAGYAROKNAK!

Zsu hozzászólása
Zsu3188
2007.08.10. 18:52

Nem akarok elkeseríteni senkit de a sportklub programjában a holnapi meccs nem élő,csak a vasárnapi!

Cs hozzászólása
Cs3187
2007.08.10. 18:46

Mi történik az utolsó negyedben?

Fanni hozzászólása
Fanni3186
2007.08.10. 18:43

Szép volt fiúk!

A. hozzászólása
A.3185
2007.08.10. 18:42

Köszönjük! B.nevében is

Dia hozzászólása
Dia3184
2007.08.10. 18:39

Remélem igazatok van és tényleg nem kell aggódni a mai gól arány miatt. Vasárnap biztos nem engedhetjük meg magunknak a sok kapufás és kihagyott helyzetet!!! Nem kell több második hely!!!! Hagyjuk meg a szerbeknek!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!! HAJRÁ FIÚK!!!!!

tomi hozzászólása
tomi3183
2007.08.10. 18:37

Jó hát ha az életünk múlt volna rajta biztos hogy meg tudjuk őket verni vagy húsz góllal.

Sziszi  hozzászólása
2007.08.10. 18:37

A és B holnap is várunk benneteket! HAJRÁ MAGYAROK !!!!!

asdf hozzászólása
asdf3181
2007.08.10. 18:36

Szép volt fiúk!!!Holnap végre láthatjuk a meccseteket!!

Timi hozzászólása
Timi3180
2007.08.10. 18:34

Szép volt Gart!!!!!!!!

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:34

Őszintén sajnálom Kiss Csabit, a világ BÁRMELYIK válogatottjában kétkézzel kapkodnának utána, remek játékos, de szegénynek három ilyen zsenivel kell megküzdenie az utazásért, mint Tibor-Gergő-Norbi... Nagyon kemény...

Powermokus hozzászólása
2007.08.10. 18:33

Na meg most már megnyugodhatsz, hogy megnyertük a meccset :p

Timi hozzászólása
Timi3177
2007.08.10. 18:33

Muszáj lesz Keménynek lenniük ,mert a szerbek nem fognak töketlenkedni az tuti biztos

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 18:33

Hosi fantasztikusan lő :) áhh, hogy nem látjuk...

Powermokus hozzászólása
2007.08.10. 18:32

Kár aggódni a mai gyengébb gólarány miatt. Nemes egyszerűséggel a mai a "pihenőnap".

Kismos hozzászólása
Kismos3174
2007.08.10. 18:32

HÁT TALÁN HA MINDENKI AKI KIVÁNCSI RÁ H KI KINEK A FELESÉGE ÉS KI VAN ITT? OLVASSÁTOK VISSZA AZ ÜZIKET AZTÁN MEGTUDJÁTOK! A LÉNYEG AZ H ITT VANNAK! hAJRÁ MAGYAROK ISMÉT!

B. hozzászólása
B.3173
2007.08.10. 18:30

A. én lelépek! Beragadt az F5

Dia hozzászólása
Dia3172
2007.08.10. 18:30

Én nagyon remélem hogy vasárnap igazán Kemény lesz ez a csapat. Nagyon sok a kimaradt helyzet. Biztos hogy így lesz esélyünk nyerni a szerbek ellen, akik ütnek, rúgnak, és "vért isznak"? Remélem hogy igen!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!! GYERÜNK FIÚK!!!!

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:29

Azért ez milyen már :D kínai vízilabda :D :D de esélyes, hogy Pekingre nagyon rákészülnek :) Úgyhogy most igazán nyújthatnánk nekik annyi segítséget, h megmutassuk nekik, a nagyok ezt hogy csinálják :)

Barbee hozzászólása
Barbee3170
2007.08.10. 18:29

szerintem a Kiss Gergelynek a felesége!!! De én nem tom csak ugy tipp.... hát ha megmondja nekünk:)

Kisberger hozzászólása
2007.08.10. 18:29

HAJRÁ MAGYAROK!

B. hozzászólása
B.3168
2007.08.10. 18:28

Mi van Ancsival?

Lilly hozzászólása
Lilly3167
2007.08.10. 18:27

Hajrá Laci :)!

oati hozzászólása
oati3166
2007.08.10. 18:27

Nem jellemző a taktikázás a játékunkra. Ha megy péppé verünk bárkit, ha nem megy szenvedünk. Az biztos hogy a szerbek legyőzéséhez ennél több kell.

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 18:27

KÖSZÖNÖM :)

djtesla hozzászólása
2007.08.10. 18:26

dehogy altatnak, Kína ijesztően jön fel minden sportban

none hozzászólása
none3163
2007.08.10. 18:25

Mi az ördög történik megint? Mintha megtorpanna a lendületünk! Igaza van Kiss Gergelynek! Ébresztő fiúk, egy olyan gyenge csapattól mint kína, nem volna szabad az első két negyedben négy gólt beengedni! Ez a lendület kevés lesz a szerbek ellen vasárnap! Hajrá fiúk, hajrá Kemény legények! De ne csak a nevetek legyen kemény, hanem a küzdeni akarásotok is! Nem volna jó olyan véget megérni, mint Melbourne-ben volt! Ezért még egyszer HAJRÁ, MINDENT BELE FIÚK! Szorítunk nektek a világ minden tájáról, itt vagyunk veletek!

A. hozzászólása
A.3162
2007.08.10. 18:25

Puszi Ancsi

Sziszi  hozzászólása
2007.08.10. 18:25

A nem buktatok le nagyon büszkék vagyunk a férjetekre és örülünk neki ,hogy itt vagytok velünk. Hajrá Magyarok !!!!

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 18:25

Norbi nagy formában van :)

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:24

András! :) no igen, nem lehet egyszerű, és közben filmezni is próbál... :) + a fotók... ha elég gyorsan és vakon gépel az ember, megoldható :)

G hozzászólása
G3158
2007.08.10. 18:23

A szerintem a Norbi barátnője, vagy nem?!

Timi hozzászólása
Timi3157
2007.08.10. 18:22

Hugo igazad van. olyanok mint az olasz focisták ALTATNAK

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:22

"B.: A! lebuktunk" :) Jó helyen vagytok itt, csupa szeretet és drukkolás :)

asdf hozzászólása
asdf3155
2007.08.10. 18:22

A szerbeket is így szórják vagy ezt csak a mi tiszteletünkre?

Ági hozzászólása
Ági3154
2007.08.10. 18:21

Legyen igazad Hugó! Remélem ez van a háttérben!!

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 18:20

Hajrá Marci :) Ki van a kapuban?

hugo hozzászólása
hugo3152
2007.08.10. 18:19

Szerintem taktikáznak a fiuk,nem kell mindent megmutatni a szerbeknek

András hozzászólása
2007.08.10. 18:18

Köszönöm a választ a kérdésemre. Nehéz lehet a feladat, mivel nálam a szurkolás és az egyidejű internetelés és adatrögzítés összeférhetetlen.

B. hozzászólása
B.3150
2007.08.10. 18:18

A! lebuktunk

Timi hozzászólása
Timi3149
2007.08.10. 18:17

Hajrá Fiúk!!!Marci nagyon ügyi vagy!

vizililiom hozzászólása
2007.08.10. 18:17

A fiúk nagyon jók és Kemény Dénes a szakma egyik legnagyobbja, ha nem a legnagyobb! Ilyen időtávon az élvonalban harcolni - és csak néha kisebb botlással, - nem könnyű, ezért ezt a csapatot és a kapitányt is a legkiválóbbaknak megjáró tisztelet és szeretet megilleti. Hajrá MAGYAROK!!!!

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:16

András! egy vlv munkatárs (gondolom a főszerk.) kint van a helyszínenen, onnan nyomja fel a netre a közvetítést :)

Kisberger hozzászólása
2007.08.10. 18:14

ÜDV MINDENKINEK, KICSIT KÉSVE JÖTTEM! MENNYI AZ ÁLLÁS?

Sziszi  hozzászólása
2007.08.10. 18:13

Köszi hajrá Rajmi!!! Akkor A ki a férje?

B. hozzászólása
B.3144
2007.08.10. 18:13

Az asszonyok is üdvözölnek Téged! :)

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:13

És akkor A? Gergő?? :D :D Örülünk nektek! Nélkületek nem tartanának itt a fiúk, a csapat!

bowie hozzászólása
bowie3142
2007.08.10. 18:13

nálunk mindig kiállítás van?

Barbee hozzászólása
Barbee3141
2007.08.10. 18:13

Gratulálok Neked B és hát persze Rajminak is!Nagyon szép gyereketek van:) és amugy midnenkinek:)

András hozzászólása
2007.08.10. 18:12

Ez a közvetítést valaki által telefon történik az uszodából, vagy adja valami német csatorna műholdról ?

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:11

Akárki is (ez ugye elég privát :), igaz ami igaz, mint közszolgálatinak, a királyi tévének KÖTELESSÉGE lenne adni ezt a világversenyt is! Nézettségi mutatóktól teljesen függetlenül kötelessége lenne.

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 18:09

Na végre, Miki! :) Mindent bele!

A.... hozzászólása
A....3137
2007.08.10. 18:09

Szia B.! Te is itt vagy? :) Puszi A

-------- hozzászólása
2007.08.10. 18:09

Rajmi a férje b-nek

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:09

Akkor még1x az élő közvetítésről: vlv-n a program szerint ez a mai meccs a 14-es, holnap a 14-es győztese 18.30-kor játszik, sprotklub linkelt (http://www.sportklub.tv/programme/08/11) műsora szerint holnap 18.30-kor adja a VL elődöntőt. Ennyit lehet tudni. HAJRÁ FIÚÚÚÚK!

Sziszi  hozzászólása
2007.08.10. 18:07

B.ki a férjed ?

B. hozzászólása
B.3133
2007.08.10. 18:04

Féltem őt ahányszor csak vizben játszik vagy utazik a csapattal mivel a férjem! És a Magyar Televizió még arra sem képes, hogy adja a meccsüket!

Gabi hozzászólása
Gabi3132
2007.08.10. 18:03

Hajrá Magyarok!!!!

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 18:02

Barbee, hogyhogy milyen élő közvetítés?

djtesla hozzászólása
2007.08.10. 18:01

Figyeljétek meg ez a Kína Pekingre benne lesz a 8ban

Barbee hozzászólása
Barbee3129
2007.08.10. 18:01

Nem azért de elég gáz hogy a sok foci meccs közé egy olyan dolgot is be tudtak szurni ami esetleg érdekli a angy közönséget! nehogy véletlenül megdöljön a nézettségi rekord! majd vigyáznunk kell rá!!!

c hozzászólása
c3128
2007.08.10. 17:59

en ugy tudom az elodonto nem lesz elo, csak a donto. VLV-n lesz elo.

Timi hozzászólása
Timi3127
2007.08.10. 17:59

Biztos az ami már megtőrtént, de bizzunk benne.

Barbee hozzászólása
Barbee3126
2007.08.10. 17:58

kisvacak milyen élö közvetítés? Ki nem félti öket Gyuszu? Nekem a szivem csücskei!!!

Timi hozzászólása
Timi3125
2007.08.10. 17:58

Rajmi csak óvatosan!!!!!

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 17:58

Sziszi, azt mondja Sportklub, azt mondja vlv, szval ha ezek után nem élő lesz... :)

Sziszi  hozzászólása
2007.08.10. 17:57

Az biztos,hogy élő lesz?

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 17:56

Miért marad egyedül Han??? :-/ HAJRÁ FIÚÚÚK :D :D

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 17:55

Itt az élő közvetítés: http://www.sportklub.tv/programme/08/11

Gyuszu hozzászólása
Gyuszu3120
2007.08.10. 17:54

Kösz Barbee.A magyarok a vizilabda braziljai.Néha túl finomak.Féletem őket.

hugo hozzászólása
hugo3119
2007.08.10. 17:54

Port.hu!

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 17:54

MARCIIII!!! :D :D

Timi hozzászólása
Timi3117
2007.08.10. 17:53

A sport klub tv műsorába be van írva

Sziszi  hozzászólása
2007.08.10. 17:52

Hugo te hol találtad a holnapi élő közvetíést?

asdf hozzászólása
asdf3115
2007.08.10. 17:52

Jól van elől minden rendben!!

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 17:50

Na, csak ne lődözzenek át :) Védekezz!!!!

hugo hozzászólása
hugo3113
2007.08.10. 17:49

Hát,a védekezésünk nem tul jó,ennél több kell a szerbek ellen!

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 17:48

A védekezés nem az igazi... Mióta lőnek át a kínaiak?? :D

asdf hozzászólása
asdf3111
2007.08.10. 17:48

a szerbek itt megálltak nm kell több gól!!!:DHajrá fiúk!!!

Timi hozzászólása
Timi3110
2007.08.10. 17:46

Hajrá Marci!!!!!!!!

SZISZI hozzászólása
SZISZI3109
2007.08.10. 17:45

Reméljük az rtl-sport klub nem ver át bennünket,ha igen irunk az igazgató Úrnak ugye Maci71

hugo hozzászólása
hugo3108
2007.08.10. 17:42

Na,most mi van? Szünet?

hugo hozzászólása
hugo3107
2007.08.10. 17:42

Na,most mi van? Szünet?

2-4 hozzászólása
2-43106
2007.08.10. 17:41

MAR

2-3 hozzászólása
2-33105
2007.08.10. 17:41

2-3

Barbee hozzászólása
Barbee3104
2007.08.10. 17:38

Neked is puszi Gyuszu:)

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 17:37

Hát, igen a balosok :) hajrá, hajrá

Gyuszu hozzászólása
Gyuszu3102
2007.08.10. 17:36

Puszi mindenkinek.

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 17:35

HAJRÁ MAGYAROK! Jeeeeeeeee, Kiss Csaba :) Ez az :)

Barbee hozzászólása
Barbee3100
2007.08.10. 17:33

Én is nagyon remélem hogy holnaptól látjuk! nekem hála istennek van ilyen csatornám! De ha esetleg nem lenne akkor is teljes körü szolgáltatást tudunk kapni mondjuk csak kép nélkül! Köszönöm a képeket! Már eddig csak azok hiányoztak nekem:)

Kisvacak hozzászólása
2007.08.10. 17:31

"Ne kívánjátok, hogy a nevét leírjam" :D :D

Szilvi hozzászólása
Szilvi3098
2007.08.10. 17:31

Hajrá fiúk!!! Mindent bele!:)

Fanni hozzászólása
Fanni3097
2007.08.10. 17:30

Mindent bele fiúk! HAJRÁ MAGYAROK!

hugo hozzászólása
hugo3096
2007.08.10. 17:30

hello! Holnaptol élöben közvetiti a sportklub!!!!!!!!!!! Holnap 18.30 Vasárnap 15.00 HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!

Ram hozzászólása
Ram3095
2007.08.10. 17:30

Hajrá fiúk!!!!!

Barbee hozzászólása
Barbee3094
2007.08.10. 17:30

Már csak egy perc és indül a menet! Hajráááá----> mi tuti hogy jol fogunk szórakozni ( a VLV és a Vodafone-nak köszönhetöen)Hajrá MAGYAROK!

Ági hozzászólása
Ági3093
2007.08.10. 17:28

A Sport Club közvetíti, vagy van azóta valami változás? Sajnos nekem pont ez a csatorna nincs meg!

Gica hozzászólása
Gica3092
2007.08.10. 17:26

Hajrá Magyarok!!!

Mandarinna hozzászólása
2007.08.10. 17:23

Sziasztok! Bízom benne, hogy holnaptól látjuk is...

SZISZI hozzászólása
SZISZI3090
2007.08.10. 17:20

Sziasztok!Mindjárt kezdődik,és holnaptól már láthatjuk is ha minden igaz. Ugye? HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!