FACEBOOK

Újra együtt a válogatott - elkezdődött a felkészülés

 Újra együtt a válogatott - elkezdődött a felkészülés
hozzászólás, 2007.06.25.

Orvosi javaslatra, illetve kérésre két játékos, Steinmetz Ádám és Kásás Tamás nem vesz részt a Világliga-programban - jelentette be Kemény Dénes szövetségi kapitány hétfő délelőtt, amikor a magyar válogatott megkezdte a felkészülést a Világliga-tornára a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában.

Az első edzésen nem volt ott Madaras Norbert sem, aki vasárnap este még a klub hivatalos évzáró vacsoráján ünnepelte a Pro Recco (és saját) szenzációs évét. (Információink szerint a balkezes játékos marad a Reccónál, a pletykaszinten hatalmas erőkkel meginduló játékosmozgás a Recco vezetőinek tájékoztatása szerint nem érinti a klub magyar játékosait.)

 

 

 

Kemény Dénes a vlv.hu-nak elmondta, hogy most egy olyan jellegű munka kezdődik, ami az elmúlt hónapokhoz képest mindenkinek lényeges változást jelent. A kapitány nagyon reméli, hogy aki feldobott állapotban kezdi meg a közös munkát, az „fent is marad”, aki pedig kicsit fásultan, kissé „pókerarccal” érkezett, hamarosan szintén feldobódik.

 

A csapat csütörtökön Cegléden barátságos mértkőzést játszik Németország válogatottjával, így a következő napokban nem az alapozás, hanem a formába hozás, a frissítés a feladat.

 

- Ennek a most következő hét hétnek a fő „értelme”nagyobb részt már az olimpiai felkészülés, és kisebb részben a mérkőzésről mérkőzésre való jó szereplés. Nyilvánvaló, hogy mi bármilyen állapotban vagyunk, bármire is készülünk, amikor a bíró a sípjába fúj, és elindul egy mérkőzés, ameddig az tart, győzni akarunk. Igyekszem a most 17-esre szűkült keret minden tagjának ebben a hét hétben (amennyiben hét hét lesz, tehát elegendően jól szerepelünk ahhoz, hogy bejussunk a Világliga berlini döntőjébe), minél több lehetőséget adni. Egyrészt hogy információhoz jussak róluk, másrészt, hogy fejlődhessenek, javulhassanak, már a jövő évi jó szereplés érdekében.

 

A szigeten készülő keret:

 

Baksa László, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán - kapusok, Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Csaba, Kiss Gergely, Madaras Norbert (kedden csatlakozik a többiekhez), Molnár Tamás, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes - mezőnyjátékosok.

 

A csapattagoknak kiosztott, a következő időszak programját tartalmazó tájékoztató:

 

7 régi hozzászólás

Anita'78 hozzászólása
2007.06.27. 08:06

Kedves Noémi! Ezt akár nekem címezted, akár nem, én veszem magamra! További jó szurkolást mindenkinek!

kismano hozzászólása
2007.06.26. 20:58

Jobbulást kívánok Tamásnak és Ádámnak, a többieknek pedig sok sikert!

Sanka hozzászólása
Sanka2161
2007.06.26. 20:23

Hajrá Magyarok, Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!

Sanka hozzászólása
Sanka2160
2007.06.26. 20:22

Hajrá Magyarok, Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!

SZATHMÁRI NOÉMI hozzászólása
2007.06.26. 15:42

ANITA, TE MINDIG UTÁNOZOL MÁSOKAT! KEVÉS AZ IQ?!NE MÁSOLGASSD MÁR MÁSOK GONDOLATAIT, AZ ENYÉMET MEG FŐLEG NE!KÖSZ!

Kriszti hozzászólása
2007.06.26. 10:16

Tamás és Ádám mielőbbi gyógyulást kivánok!

Anita'78 hozzászólása
2007.06.25. 19:12

Sajnálom, hogy Tamás és Ádám nem vesz részt a Világligán! Még egyszer gratulálok mindkettőjüknek, s klubcsapatjaiknak a bajnoki győzelmekhez:) és jobbulást kívánok! Vigyázzatok magatokra Fiúk!