FACEBOOK

Az olasz bajnokság döntőjében a Pro Recco - Kásás-ötös

Az olasz bajnokság döntőjében a Pro Recco - Kásás-ötös
hozzászólás, 2007.05.30.

Szombat este biztosította helyét az olasz bajnokság döntőjében a Pro Recco. A csapat Bresciában is végig vezetett (Madaras Norbert szerezte az első gólt, ma ez volt az egyetlen találata), a meccs vége mégis izgalmas volt, a Brescia egyenlíthetett volna. A csapat legjobbja most Kásás Tamás volt, aki ötször talált a kapuba, s az ő - különlegesnek mondható - ötméteresgólja biztosította be a Recco végső sikerét. Részletek:

KÁSÁS TAMÁS:

 

Nagyon örülök, hogy nem kényszerülünk egy mindent eldöntő harmadik meccsre, így most van egy hetünk a döntő első találkozójáig. Azt hiszem nem kérdéses,hogy megérdemelten jutottunk be, az egész meccs folyamán 2-3-4 góllal vezettünk.

 

MADARAS NORBERT:

 

Jól kezdtünk, nem úgy, mint szerdán Camogliban. Volt 4:1 nekünk, meg talán 6:2 is, de onnan nem tudtunk  jobban ellépni. Volt néhány ítélet a javukra és ezekkel éltek is. Ezért még a vége is izgalmas lett, viszont azt végig éreztem, hogy most sokkal jobbak vagyunk náluk. Jó, hogy letudtuk az elődöntőt és készülhetünk a pénteki döntőre! Az ellenfél valószínűleg a Nápoly lesz.

- A mérkőzés a végén majdnem botrányba fulladt. Mi történt?

- Hát ez érdekes volt. Eggyel vezettünk, és ők elvesztették elöl a labdát, lefordultunk! 2 az 1 ellen, én voltam az egyik, egyedül úsztam a kapu felé, amikor a vízben egyszer csak az utamba akadt a 2 métert jelző bólya, aminek a medenece partján van a helye! Ekkor megállították a játékot. Ilyet én még nem láttam! Mint kiderült, az egyik bresciai játékos mérgében berúgta a medencébe. Csak mi éppen 2 az 1 ellen voltunk a kapujuk előtt… Szóval állt a játék egy ideig, majd végül kaptunk egy ötméterest - gondolom jogosan, bár azt hiszem, hogy a szabálykönyvben nincs erre vonatkozó fejezet :-)

Nézd meg Madaras Norbert gólját

Nézd meg Kásás Tamás első gólját

Nézd meg Kásás Tamás második gólját

Nézd meg Kásás Tamás harmadik gólját

Nézd meg Kásás Tamás negyedik gólját

Nézd meg Kásás Tamás ötödik gólját

Brescia-Pro Recco 11:13 (2:5, 3:2, 2:3, 4:3)

Brescia: Pastorino, Magalotti, Vittorioso 2 (1 ötméteres), Van der Meer, Presciutti 2, R. Calcaterra, Ciric 1, Foresti, Binchi, Barac 2 (1 ötméteres), Hinic 1, Rath 3, Caprani. Edző: Tempestini

Pro Recco: Tempesti, Giacoppo 1, Madaras 1, Mangiante, Kásás 5, Vujasinovic, Felugo 2, Angelini 1, Bettini 1, A. Calcaterra 1, Sottani 1, Deserti, Fiorentini. Edző: Pino Porzio

 

A Pro Recco két győzelemmel jutott be a bajnoki döntőbe, ahol ellenfele - akárcsak tavaly - a Posillipo lesz. A nápolyiak vasárnap idegenben is legyőzték a Savona csapatát, s az alapszakaszban elért magasabb pontszámuk miatt kedvezőbb helyzetből indulnak a három győzelemig tartó döntőben: az első mérkőzést otthon játszhatják. (Ez tavaly is így volt, de a Recco akkor Madaras és Szivós Márton vezérletével megnyerte a második nápolyi meccset majd Reccóban megszerezte a bajnoki címet.) 

1 régi hozzászólás

Norbinak hozzászólása
2007.05.28. 07:13

WP 22.7