FACEBOOK

Madarasék kapták a görögöket - Milánóban lesz a Final Four

Madarasék kapták a görögöket - Milánóban lesz a Final Four
hozzászólás, 2007.05.25.

A Honvéd a Pro Reccóval játszotta volna az Euroliga Final Four elődöntőjét, ha - a papírformának megfelelően - túljutott volna a görög Olympiakosz Pireuszon. A másik ágon Partizan Belgrad-Jug Dubrovnik mérkőzés lesz a döntőbe jutásért. A házigazdák az olaszok, ugyanis az idei, június 22-23-i Final Four helyszíne Milánó lesz.

A LEN vezérkara csütörtökön döntött az Euroliga idei négyes döntőjének helyszínéről és az elődöntők párosításról.

A június 22-i két elődöntő:

Olympiakosz Pireusz-Pro Recco és Partizan Belgrad-Jug Dubrovnik

Nem tudjuk, hogy "irányított" volt-e a sorsolás, de tény, hogy a tavalyi dubrovniki döntő két részvevője ezúttal is csak a végküzdelemben találkozhat egymással. vagyis a Pro Reccónak jó esélye van arra, hogy visszavágjon a tavalyi 9:7-es vereségért.

MADARAS NORBERT:

Valahogy számítottam erre, s ha lehetett volna, talán én is őket választom. Anélkül mondom ezt, hogy lebecsülném a görögöket, ezt nem is tehetem, hiszen oda-vissza verték a Honvédot. Milánónak is örülök, de azért rögtön hozzáteszem, hogy nekünk ez nem igazán hazai pálya. Inkább annak örülhetünk, hogy nem Belgrádba megyünk, ahol több ezer szerb drukkolna ellenünk. Ja, és még annyit: ez lesz a negyedik Final Four-om, jó lenne végre nyerni...

KÁSÁS TAMÁS:

Örülök,hogy végül nem Belgrádban rendezik a Final Four-t, az Olympiakosz veszélyes csapat, de ugyanez elmondható lett volna a Partizanról és a Jugról is.