FACEBOOK

Pro Recco-Vasas 11:10 - Nyilatkozatok

Pro Recco-Vasas 11:10 - Nyilatkozatok
hozzászólás, 2007.04.16.

Fordulatos, drámai izgalmakat hozó mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett a Vasas csapata Camogliban, Euroliga-csoportmérkőzésen. A piros-kékek meglepték a Reccót, valósággal repkedtek a vízben és többgólos előnyre tettek szert. A hazaiak folyamatosan zárkóztak fel, de a meccs első szakaszában végig a Vasas irányított. A feljavult Vujasinovics és a magyarok néhány pontatlansága elég volt ahhoz, hogy a hazaiak egyensúlyba hozzák a meccset. A pontszerzésre a végső dudaszóig volt esély, így a Vasas nem vallott szégyent. (Földi László, Pino Porzio, Steinmetz Barnabás, Hosnyánszky Norbert, Nagy Viktor, Steinmetz Ádám, Varga Dániel, Varga Dénes, Kásás Tamás és Madaras Norbert nyilatkozata:)

Földi László, a Vasas vezető edzője:

Az a legrosszabb így közvetlenül a meccs után, hogy nem csak a döntetlenre, hanem arra is volt esélyünk, hogy nyerjünk. Sajnos nem sikerült. Most egy kicsit szomorúak vagyunk, de sok időnk nincs szomorkodni, menni kell tovább, játszani a bajnokságban, a nemzetközi kupában, harcosan, ugyanolyan felfogásban, ahogy itt játszottunk.

Pino Porzio, a Pro Recco vezető edzője:

Örülök, hogy megvolt a csapatban az erő, hogy a nehézkes kezdés után reagáljon a fejleményekre. Egységesek maradtunk és visszavettük a kezünkbe a meccset, Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. A Vasas nagyon jól játszott, ez egy nagyszerű csapat, de mi is megmutattuk, hogy mit tudunk, még ha nagyon sokat kell is dolgoznunk ahhoz, hogy csúcsformába kerüljünk.

Steinmetz Barnabás csapatkapitány:

Egészen a végéig nyílt volt, vezettünk három góllal is, nyerhettünk volna szerintem így is, hogyha tovább tart egy vagy két perccel, de sajnos a játékidő az fix. Én büszke vagyok a csapatra, abszolút mindent megtettünk. Hibák voltak, de azok mindig vannak, sajnos a végén ők jöttek ki jól belőle. Úgy érzem, hogy végig egyenrangú ellenfelei voltunk a Reccónak. (Nézd meg a nyilatkozat videofelvételét.)

Hosnyánszky Norbert:

Nehéz mérkőzés volt. Nem játszottunk rosszul, kicsit sok gólt kaptunk, buta gólokat. Pechünk volt, úgy érzem. (Nézd meg a nyilatkozat videofelvételét.)

Nagy Viktor:

Sanszunk volt a győzelemre, nem éltünk vele. Nagyon sok ziccert kihagytunk. Sok fórt belőttek az elején, amiből ha néhányat kivédekezünk, más lehetett volna a mérkőzés menete. Sajnálom, mert nagyon nagy esély volt előttünk és nem éltünk vele. (Nézd meg a nyilatkozat videofelvételét.)

Steinmetz Ádám:

Csalódott vagyok, és nem elsősorban a mai vereség miatt, mert a Recco otthonában egy góllal kikapni nagyszerű eredmény, és ha hozzátesszük azt, hogy megvoltak a lehetőségek ahhoz, hogy akár meg is nyerjük a mérkőzést, akkor azt mondom, hogy ez nagyon jó és nagyon előremutató a jövő szempontjából. Az egész Euroliga-szereplést Egerben rontottuk el, ahol szintén egy góllal kikaptunk, és sajnos úgy néz ki, lehet, hogy ez a továbbjutásunkba fog kerülni. (Nézd meg a nyilatkozat videofelvételét.)

Varga Dániel:

Emelt fővel távozunk Reccóból. Ami az eredményjelző-táblán van, az akár fordítva is lehetne. Mindenképpen meg kell vernünk a Csehovot és bízom abban, hogy a Recco ugyanúgy játszik majd Egerben, mintha számára a csoportelsőség lenne a tét. (Nézd meg a nyilatkozat videofelvételét.)

Varga Dénes:

Személy szerint nagyon örültem, hogy ilyen hajtós meccset tudtunk játszani. Más módon volt kemény, mint a hazai meccsek, más megmérettetés is volt. Danival azt beszéltük, hogy igazából a döntetlen lett volna igazságos.

Kásás Tamás:

Borzasztóan kemény mérkőzés volt, ugyanúgy, mint Budapesten. Látszott rajtuk a meccs előtt és meccs közben is, hogy éhesek a győzelemre. Mindent megtettek a győzelem érdekében. Egy góllal megint mi nyertünk, nagyon örülök neki. Fárasztó mérkőzés volt, két hajtós csapat csapott össze, és hát óriási tétje is volt. Nagyon örülök, hogy sikerült. (Nézd meg a nyilatkozat videofelvételét.)

Madaras Norbert:

Nagyon nehéz volt, valami ilyesmire számítottam. A Vasas nagyon jól játszott, kevés hiányzott nekik ahhoz, hogy döntetlen legyen. Az én szempontomból persze örülök, mert ugye ezzel elsőként továbbjutottunk, és hát mégis megnyertünk egy ilyen nehéz meccset. Magamről annyit, hogy nehéz volt, jó, hogy túl vagyok rajta. A Vasas ellen mindig nehéz… (Nézd meg a nyilatkozat videofelvételét.)

x

Helyszíni élő közvetítésünk, gólonkénti frissítéssel:

Kovács Róbert szerezte meg a labdát az első ráúszásnál Madaras elől

0:1 - Vasas-emberelőny, Varga Dániel lövését Tempesti védi de utána, már egyenlő létszámnál Hosnyánszky betalál

0:2 - A Vasas következő támadását Steinmetz Ádám fejezi be

1:2 - Felugo a balszélről szépít

2:2 - Óriási Vasas-helyzet marad ki, a túloldalon Vujasinovics büntet

3:2 - Mangiante ziccerben ejt

3:3 - Végigjátszott emberelőny, Steinmetz Ádám fejezi be

3:4 - Emberelőny, Kincses közepről lő, Tempesti véd, de átcsúszik a labda a gólvonalon

3:5 - Varga Dani középről lő gólt

4:5 - Vujasinovics eredményes

4:6 - Emberelőnyből Tóth Márton bevágja

Az utolsó másodpercben Calcaterra ziccerben hibázik, vége az első negyednek.

Rendkívül jó a meccs, a Vasas hihetetlen akarással küzd.

5:6 - A negyed első emberelőnyét Angelini lövi be

6:6 - Hosnyánszky kihagyott emberelőnye után a túloldalon Mangiante behúzza

7:6 - Felesleges szabálytalanság után Recco-fór, Vujasinovics dobja be

7:7 - Steinmetz Barnabás óriási gólt lő leghátsó emberként

Félidő

7:8 - Csaknem a negyed felénél járunk már, amikor Varga Dumi emberelőnyben nagy gólt lő

8:8 - Madaras a center helyéről bepöccinti az erős beadást

9:8 - megúszott a Recco, Felugo kap hosszú indítást és a balszélről egyből bedobja

9:9 - Varga Dumi óriási gólt lő

Az egyik lámpatest kiégett, ezért percekig áll a játék

Véget ért a harmadik negyed.

Vujasinovics szabaddobásból beejti a labdát Nagy Viktor kapujába hat méterről, de nem adják meg, nem volt egyetlen ívű a mozdulat. Az olasz vezetők reklamálnak, áll a játék.

Steinmetz Ádám egy az egyben a kapussal szemben, kimarad.

10:9 - Madaras góljával újra a Recco vezet

10:10 - Steinmetz Ádi labdája becsorog

11:10 - Vujasinovics belövi az emberelőnyt

Még kimarad egy Vasas-emberelőny, Porzio 18 másodpercnél időt kér.

Öt másodperccel a vége előtt megint a Vasasnál a labda, időkérés.

Vége.

Pro Recco-Vasas 11:10 (4:6, 3:1, 2:2, 2:1)

Camogli, v: Klopper (holland). Vuletic (horvát)
Recco: Tempesti – Figlioli, Madaras 2, Mangiante 2, Kásás, Vujasinovics 3, Felugo 2, Angelini 2, Bettini, Calcaterra, Sottani, Sadovyy, Giacoppo.Edző: Giuseppe Porzio 

Vasas: Nagy V. – Heinrich, Kincses 1, Mátyás, Hosnyánszky 1, Tóth M., Kovács R., Kelemen, Varga Dániel 1, Varga Dénes 2, Steinmetz B. 2, Steinmetz Á. 3. Edző: Földi László

Gól – emberelőnyből: 15/7, ill. 13/5.

17 régi hozzászólás

Jázmina hozzászólása
2007.04.18. 13:05

Hát remélem lesz egyszer annyi hozzászóló, hogy a Fórum oldal beinduljon. Ez a Kemény Dénes párbeszéd-interjú nagyon tetszett, egyre jobbak vagytok! A fiúknak pedig sok erőt kívánok, tényleg nyomasztó lehet, hogy állandóan nyerniük kell(ene). Üdv

Ágó hozzászólása
2007.04.17. 13:54

Jázmina, A fórum aktivitása az oldal-látogatókon múlik, nem a szerkesztőkön. Ameddig kizárólag v. döntő mértékben a főoldalon teszi közé a többség a hsz-ét, addig nagyon nem lehet a fórum kommunikációt ösztönözni.

Ago hozzászólása
Ago732
2007.04.17. 13:45

Jázmina, A fórum látogatottsága az oldal-látogatókon múlik, nem a szerkesztőkön. Amíg mindenki döntően v. kizárólag főoldalra írja a hsz-ét, addig nem lehet ösztönözni.

Ágó hozzászólása
2007.04.17. 13:42

Jázmina, A fórum aktivitása az oldal-látogatókon múlik, nem a szerkesztőkön. Tehát ha mindenki a főoldalon hsz-el, nem is lesz élet a fórumon.

Kata6 hozzászólása
2007.04.15. 12:05

Gratulálok fiúk, Recco ellen a saját medencéjükben egy góllal kikapni, felér egy győzelemmel. Fel a fejjel, még nincs minden elveszve!!! HAJRÁ VASAS,ANGYALFÖLD!!!!!!!!!!!!!!!!

Jázmina hozzászólása
2007.04.15. 11:45

Kedves Szerkesztők! A VB alatt fedeztem fel ezt a honlapot és nagyon örültem neki, mert így napi szinten tudom követni a vizilabdás fiúk életét,teljesítményét. Minden elismerésem azoké akik minden nap hozzájárulnak a lap frissítéséhez. Van azonban egy kis hiányérzetem. Amikor ment a VB és utána is nagyon érdekelt mások véleménye, s amikor szerencsém volt elég sokat le is adtatok belőle.Úgy érzem nagyon megcenzúrázzátok, kitörlitek, levágjátok ezeket a hozzászólásokat. S az is zavar, hogy valamely hír után van beszúrva. Miért nem lehet pl. a Fórum rovat helyére ezt rakni, ami egyébként is nulla. Kicsit jobban kellene ösztönözni a kommunikációt!!!! és megteremteni ennek feltételeit, s főleg nem kitörölni és megvágni az egészet. Ha egy vizilabdás játékos esetleg ránéz a lapra lássa, hogy vannak rajongók, mik a véleményük, eljusson hozzájuk a biztatásunk, szeretetünk. Főleg ezzel lehetne rávenni őket, hogy jobban megnyíljanak, kicsit gyakrabban írják a bloggjukat. Szóval nem szeretném, hogy csupán hírlappá alakuljon ez az egyébként általam nagyrabecsült honlap. Kérlek gondolkodjatok el ezen és kívánom, hogy sokáig működjön ez a honlap, ha lehet a szurkolók nagyobb bevonásával. Üdv Jázmin

Linda hozzászólása
2007.04.15. 08:15

Nem baj!Akkor is a Vasas a legjobb!

Bálint hozzászólása
2007.04.14. 21:35

Ezt nem hiszem el:(...Megint egy rohadt gól és végig nyitott volt a meccs..és megint Vujasinovics...ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!...

Bálint hozzászólása
2007.04.14. 21:30

HHHH

bálint hozzászólása
2007.04.14. 21:28

Már vége kéne, hogy legyen a meccsnek. Mi a helyzet?

Kata6 hozzászólása
2007.04.14. 21:23

Tud már valaki végeredményt?

Anita  hozzászólása
2007.04.14. 21:07

Gólonként közvetítik..., csak elég sokat áll is a játék.

géza hozzászólása
2007.04.14. 20:55

ÁÁÁ, köszi.

Géza hozzászólása
2007.04.14. 20:53

Nem lehetett volna gólonként közvetíteni? Tűkön ülök. Egyébként Hajrá Eger (is)

Anita hozzászólása
2007.04.14. 20:39

Géza, a Címlapra menj! S frissítsd időnként!

G hozzászólása
G713
2007.04.14. 20:21

??

géza hozzászólása
2007.04.14. 20:20

Mi van? Nincs gól gyerekek! Hol a közvetítés?