FACEBOOK

Spanyolország-Magyarország 11:12 - DöNTŐBEN A CSAPAT! - Nyilatkozatok

Spanyolország-Magyarország 11:12 - DöNTŐBEN A CSAPAT! - Nyilatkozatok
hozzászólás, 2007.03.31.

Igazi dráma végén, hosszabbítás után, a legkisebb különbségű győzelemmel jutott a világbajnokság vasárnapi döntőjébe a magyar válogatott. A hihetetlen izgalmakat hozó mérkőzésen hol a magyar, hol a spanyol csapat vezetett, s mindkét gárda újra és újra talpra állt, amikor látszólag már vesztett helyzetbe került. A győzelemet a jó öszpontosítás és némi szerencse mellett játékosaink hatalmas rutinjának köszönhetjük. Kemény Dénes, Fodor Rajmund, Kiss Gergely, Biros Péter, Kis Gábor, Nagy Viktor, Varga Dénes, Madaras Norbert, Kásás Tamás, Szivós Márton, Molnár Tamás és Varga Dániel nyilatkozata:

Nézd meg az elődöntő összes magyar gólját. (Köszönjük a Magyar Televízió engedélyét!)

 

Szólj hozzá a meccs fórumában. 

 

KEMÉNY DÉNES:

 

A vártnál sokkal nehezebb volt, az elején elhúzhattunk volna, ha figyelmesebbek vagyunk a lövőhelyzeteinkben, de mivel ez nem így volt, és hátul is kaptunk egy-két, talán elkerülhető gólt, szoros maradt a meccs. Ezzel pedig nem csak a spanyolok, hanem a játékvezetők is kicsit vérszemet kaptak. Azért az feltűnő volt, hogy az utolsó negyedben és a két hosszabbításban 7:2 volt a kiállítások aránya, ilyen különbség nem volt a két csapat között. Az egész meccsen dupla volt a támadóhibák aránya. Igaz, ezt a fajta játékvezetést annyiban mindenképpen magunknak köszönhettük, hogy úgy érezték: van esetleg sansz… Nem jó jel a magyar-horvát előtt.

A csapatra visszatérve: néhány játékosnak nagyon össze kell szednie magát, mert ma nagyon halvány volt. Van 40 óránk arra, hogy felkészüljünk, és sikeresen megvívjuk a legfontosabb meccset.

 

- Minek köszönhető a mai győzelem?

 

Szerintem az akarat győzelme volt. Kritikus pillanatokban mindig tudtunk újítani. A spanyol csapat miatt sokan úgy gondolták, hogy sétagalopp lesz a mai meccs. Talán az is lehetett volna, hogyha az elején elkedvetlenítjük a kapusukat, csak sajnos nagyon-nagyon jó játékosaim is teljesen elbizonytalanodtak egy-két rossz lövés után, és ennek ára volt. Ezt most már nem nagyon engedhetjük meg magunknak. Azért, mert valakinek van egy rossz lövése vagy rossz megoldása, a meccs megy tovább, és úgy kell játszania, ahogy tud, nem pedig ettől legyengíteni a saját teljesítményét.

 

Ugyanakkor azért azt hozzá kell tegyem: én tudtam, hogy nagyon nehéz meccs lesz. Az nem véletlen, ha egy csapat minden világversenyen legalább elődöntős. Ez így volt Budapesten a Világkupán, a belgrádi EB-n, a kettő között, Athénban döntőt játszottak a Világligán. Most is eljutottak az elődöntőbe, s ez azt jelenti: ha valaki mindig ilyen meccseket játszik, valószínűleg oda való. Ebben a spanyol csapatban van néhány nagyon-nagyon jó játékos, sajnos ma nem tudtuk mindegyiket semlegesíteni. Egy részüket semlegesítettük, volt néhányszor szerencsénk is, kapufáknál, volt néhányszor balszerencsénk kapott gólnál, amikor nagyon-nagyon kevés hiányzott, hogy sikerüljön elhárítani.

 

És hát, mondom, nem nagyon értettem, hogy amikor elhúztunk az utolsó negyed előtt két góllal, miért kaptunk zsinórban négy hátrányt úgy, hogy azért annyit biztos produkáltunk mi is, hogy valamit megérdemeltünk volna, ehhez képest csak kontrák. Én megmondom őszintén, a bírópáros hallatán biztos voltam abban, hogy tisztességesek lesznek, és most egy kicsit úgy éreztem - nem azt mondom, hogy csaltak -, talán úgy gondolták, hogy majd ezt is el fogjuk bírni. Csak hát annál sokkal jobb ma ez a spanyol csapat, hogy ők ezt gondolhassák. Az egész világbajnokságon elég idegesítő a bíráskodás stílusa, ma volt először halvány jele annak, hogy nem csak a stílus idegesítő. Remélem, ez két nap múlva nem így lesz, mindenesetre úgy kell játszanunk, hogy a meccs elbírja.

 

- Mit szólsz a szerb-horvát meccshez?

 

- Nem láttam.

 

- És mit szólsz a végeredményéhez, azt talán hallottad...

 

- Hát most mit mondjak, hússzor mondtam az elmúlt három hónapban, amikor kérdeztek, hogy mi lesz a szerbekkel, nem biztos, hogy összekerülünk. Végig kell gondolni, valószínűleg volt valami alapja, ha én ezt ennyiszer mondtam.

 

- Mi a program a döntőig?

 

- Holnap egy edzéslehetőségünk van, azt kihasználjuk, azon kívül a szokásos. Ma este kicsit lazítunk, holnap reggeltől készülünk a döntőre.

 

FODOR RAJMUND:

 

Drámai küzdelem volt, kevésbé jó vízilabdával, inkább nagy akarattal. Örülök, hogy bejutottunk a döntőbe, mert volt-egy-két olyan momentum a rendes játékidő vége felé, hogy nem mi néztünk ki a döntő egyik részvevőjének. De hát, szokták mondani: minden jó, ha a vége jó. Örüljünk ennek, és én személy szerint külön is nagyon boldog vagyok, hogy egymást követő három világbajnokságon döntőt tudok játszani. Remélem, hogy az aranyból lesz több, mint az ezüstből, ha ennek a három vb-döntőnek a mérlegét nézzük majd a vb után...

 

- Milyen érzés volt kipontozódás után ezt a drámát a kispadról nézni?

 

Nagyon rossz. Tehetetlen az ember és ez jobban idegölő, mint amikor a vízben le tudja vezetni a feszültséget. Sajnálom, hogy bár három negyedet ki tudtam húzni egyetlen személyi hibával, de az utolsó negyedben a görög játékvezető gyorsan adott kettőt. Ez volt az a periódus, amikor az arány négy hátrány volt nekünk és nula fór a javunkra...

 

KISS GERGELY:

 

A mérkőzésnek az volt a nehézsége, hogy az elődöntőbe került négy csapat közül kettő, a szerb és a magyar úgy gondolta, hogy esélyesebb. A másik kettőnek nem volt veszíteni valója és ez a felszabadultság érződött a horvátokon és a spanyolokon is. A horvátok meg is lepték a szerbeket, mi pedig borotvaélen táncolva tudtunk nyerni a spanyolok ellen, akikkel szemben jobb helyzetkihasználással nagyobb arányú győzelmet arathattunk volna.

 

Szerintem a tudásunknak csak körülbelül a háromnegyedét, négyötödét adtuk ki magunkból, ami egy vb-elődöntőben nem a legjobb teljesítmény, de ma elég volt ahhoz, hogy hosszabbításban nyerjünk egy jól játszó, lelkes spanyol csapat ellen. Ha tudtuk volna hozni a legjobb formánkat, akkor valószínűleg magabiztosabban nyerünk. Ennél jobb kell a vb-döntőre, ha nyerni akarunk, úgyhogy most erre készülünk két napig.

BIROS PÉTER:

 

Az elején nem játszottunk valami fényesen, de azt hiszem, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Az elődöntőbeli győzelmet sajnos már nem adják könnyen, megszenvedtünk azért, hogy eljussunk a döntőig. Az utolsó két negyedben már elég jól játszottunk, az erőnket meg szerintem az bizonyítja, hogy akciógólokat lőttünk majdnem végig. A mainál csak jobbat várunk vasárnap.

 

KIS GÁBOR:

 

Számítottunk arra, hogy nekünk esnek, ez tehát nem ért minket váratlanul. Inkább az álmosságunk, amivel meglepetést okoztunk - saját magunknak is. Több mint két negyeden keresztül nem volt meg az a pörgés, az a lendület, ami általában jellemzi, és a végén most is jellemezte a csapatot. Most van másfél napunk elfelejteni, feldolgozni ezt a mérkőzést, és közben egy teljesen új válogatottra koncentrálni, mert a horvátok ellen így nem játszhatunk. Az biztos, hogy a mai mérkőzés nézőcsalogató volt, az ilyen meccsek jót tesznek a magyar vízilabdának is. Ez volt életem egyik legélménydúsabb meccse.

 

NAGY VIKTOR:

 

Minden meccsen úgy kell a kispadra ülni, hogy bármikor bevethető legyek, és számítani kell arra, hogy vízbe küldenek. Most is úgy ültem ott, hogy az elejétől kezdve felvettem a mérkőzés ritmusát. Örülök, hogy egy ilyen izgalmas mérkőzésen növelhettem a meccsrutinomat. Belülről nehéz meccsnek tűnt, de ez nem meglepő, harcias csapat ez a spanyol. Mivel magammal szemben kicsit maximalista vagyok, ezért azt mondom, hogy mehetett volna jobban is a játék, ennek ellenére nem panaszkodom, csak Molina találata piszkálja a csőrömet...

 

VARGA DÉNES:

 

Sima meccs volt :) Igazából gondoltuk, hogy felszívják magukat a spanyolok, hiszen nagy lehetőség kapujába kerültek. Ezzel szemben mi 80 százalékos teljesítményt nyújtottunk, nagyon álmosan játszottunk. Szerencsére amikor koncentráltunk és odafigyeltünk, akkor a kapura lövéseink bementek és a támadásainkban is volt fantázia. Sajnos néha a bírói ítéleteket nehezen lehetett követni, volt amikor mi folyamatosan kontrákat kaptunk, ők pedig folyamatosan fórokat, talán ennek is “köszönhető”, hogy voltak olyan periódusai a meccsnek, amikor zsinórban több gólt dobtak. A lényeg az, hogy sikerült, így most célegyenesben vagyunk...

 

MADARAS NORBERT:

 

Sajnos nagyon nehezen ment, de legalább megvan. 4:2-nél el lehetett volna menni, de nem sikerült. Egyébként végig fej fej mellett haladtunk, s közben már lehetett érezni, hogy a spanyolok ma nagyon jók. Most mindenki láthatta, hogy a világ élmezőnye nem csak két csapat, a magyar és a szerb.

 

KÁSÁS TAMÁS:

 

Borzasztóan nehéz volt, iszonyatosan elfáradtunk, én legalábbis nagyon. Talán volt benne egy picit egy olyan pszichés dolog, hogy amikor kiderült, hogy a horvátok megverték a szerbeket, nem tudtunk ettől elvonatkoztatni. Mivel a spanyolok ellen meg mi voltunk az esélyesek, szerettük volna ezt kikapcsolni, de lehet, hogy nem sikerült teljesen, talán emiatt is vált szorossá a mérkőzés. Ugyanakkor ez egy nagyon jó csapat, egyre jobban játszanak, tudtuk, hogy nem lehet őket félvállról venni, sőt. Athén óta a magyarok és a szerbek kiemelkedtek a mezőnyből, de ez a mostani vb jelzi: nem lesz ez így lesz. Főleg Pekingre, hiszen a spanyolok még rutinosabbak lesznek, a horvátok pedig már most nagyon jók. Mindenesetre az a lényeg, hogy bent vagyunk a döntőben és ez nagy dolog.

 

- A meccs fordulatairól mi maradt meg benned?

 

A fordulatokra nem nagyon emlékszem, ahhoz kellene aludni egyet, vagy visszanézni a meccset. Most csak az van bennem, hogy borzasztóan fárasztó és nagyon nehéz meccs volt. A hosszabbításban, azt hiszem, valamivel több erőnk maradt, vagy nagyobb szívünk volt, vagy talán egyszerűen rutinosabbak voltunk, ezért sikerült nyernünk. Kiszenvedtük, de senki nem számított könnyebb meccsre.

 

- A végén mennyire voltatok felszabadultak, hogy megvan a győzelem, milyen volt a hangulat?

 

- Örültünk, de nekem nem volt erőm erre se, kiültem a partra és ott elméláztam egy picit. Most ez a pihenőnap nagyon jól fog jönni megint, mert muszáj feltölteni az elemeket valahogy.

 

SZIVÓS MÁRTON:

 

Jó meccs volt, izgalmas... Nem sajnáltuk volna, ha könnyebben tudunk bejutni, de hát itt a világbajnokságon minden gólért, minden egyes mozdulatért, minden meccsért meg kellett szenvedni. Gondoltuk, hogy hasonló lesz. Ez a spanyol csapat nagyon jó.

 

MOLNÁR TAMÁS:

 

Nem játszottuk a legjobbunkat sajnos, de azt hiszem, érthető, hogy ilyen tétnél megremeg a kéz. Ezekben a helyzetekben nagyon jól segítettük egymást, ennek következménye volt, hogy a végén gyakorlatilag két perc alatt eldöntöttük a mérkőzést.

 

VARGA DÁNIEL:

 

- Unalmas volt, végig vezettünk, nem volt kérdéses, hogy ki nyer.

 

- Ez melyik meccs volt???

 

- Az új-zélandi, nem arról kérdezel? Na jó… Gondolom, nem én vagyok az első, aki azt mondja, hogy nem azért nyertünk, mert jól játszottunk, hanem mert jobban akartuk. Próbálom kerülni a közhelyeket, hogy a szív nyert és nem az ész vagy a taktika. Nem játszottunk jól, kimondottan rosszul ment, de egy csapat nagysága arról ismerszik meg, hogy amikor nem megy a játék, akkor is tud legalább olyan teljesítményt nyújtani, hogy nyerjen. Ez ma nekünk sikerült, hiszen nem sok játékost tudok mondani, aki jó formában volt, mégis valahogy kiszenvedtük a győzelmet. Borzasztó nagy akarással és csapatmunkával. Ha meglesz ugyanez az akarás és csapatmunka, és még egy kicsit jól is játszunk, akkor a döntőben is nyerni fogunk.

 

x 

 

A világbajnokság elődöntője. Élő közvetítés a Magyar Televízió adása alapján.

 

Az első spanyol emberelőnyt kivédekezzük

 

0:1 - a mi első támadásunk végén Molnár Tamás centerben csavarral húzza be a vízről

Nézd meg a gólt.

 

1:1 - Molina egyenlít

 

2:1 - Xavier Garcia átlő emberelőnyben

 

2:2 - Kiss Gergely nagy gólja messziről, a kapufa mellé

Nézd meg a gólt.

 

2:3 - Madaras Norbert kapásgóljával újra vezetünk!

Nézd meg a gólt.

 

Vége az első negyednek

 

2:4 - Madaras újabb óriási gólja

Nézd meg a gólt.

 

3:4 - Minguell a vízen csúsztatja be

4:4 - ötméteres

 

5:4 - Xavier Garcia góljával ismét a spanyolok vezetnek

 

5:5 - Szívós értékesíti gyönyörűen az emberelőnyt, a hosszúba vágja

Nézd meg a gólt.

 

6:5 - Molina újabb gólja

 

Kemény lecseréli Szécsit, Nagy Viktor azonnal óriásit véd, kétszer is

 

Félidő

 

7:5 - Martin egyedül maradt a jobbszélen, persze belövi

 

7:6 - Madaras el merte vállalni!

Nézd meg a gólt.

 

7:7 - Kis Gábor egyenlít

Nézd meg a gólt.

 

7:8 - Biros egyedül úszik a kapura és belövi!

Nézd meg a gólt.

 

7:9 - Kiss Gergely a rövidre, a kapufa mellé

Nézd meg a gólt.

 

Vége a harmadik negyednek

 

8:9 - labda nélküli kiállítás, Perrone azonnal belövi, először megadják, majd visszavonják, mert a spanyol edző előtte időt kért! Időkérés után végigjátszák az előnyt, már kiegészülünk, amikor Xavier Garcia belövi

 

9:9 - Ricardo Perrone Benedek kiállítása után belövi a hosszúba

 

10:9 - Molina nagyon messziről talál be

 

10:10 - végre előnyt kapunk, szenzációs figura után Biros lövi be

Nézd meg a gólt.

 

Hat másodperccel a befejezés előtt Kemény Dénes időt kér. Az utolsó két perc drámai izgalmakat hozott

 

Vége, kétszer 3 perc hosszabbítás következik

 

10:11 - Biros hozza el a labdát. A támadás során vele szemben szabálytalankodnak, a szabaddobást bevágja!

Nézd meg a gólt.

 

10:12 - sikerül becenterezni jobbról a két méteren álló Molnárnak, aki pöccint

Nézd meg a gólt.

 

11:12 - a spanyolok nagyon kijátszották az emberelőnyt, Perez fejezi be

 

Szünet

 

VÉGE!!!!! MEGVAAAAAAAAAAAN!!!

 

Spanyolország-Magyarország 11:12 (2:3, 4:2, 1:4, 3:1/ 1:2, 0:0) - hosszabbítás után

v: Caputi (olasz), Sztavropulosz (görög)

Spanyolország: Aguilar - Martin 1, R. Perrone 1, Molina 4, Minguell 1, Valles, F. Perrone. Csere: M. Garcia, Gallego, Piralkov, Perez 1, X. Garcia 3. Szövetségi kapitány: Rafael Aguilar

Magyarország: Szécsi - Kásás, Kiss G. 2, Benedek, Fodor, Biros 3, Molnár T. 2. Csere: Varga Dániel, Madaras 3, Varga Dénes, Szivós 1, Kis G. 1, Nagy V. (kapus). Szövetségi kapitány: Kemény Dénes

Gól - emberelőnyből: 12/4, ill. 10/5

Ötméteresből: 1/1., ill. -

Kipontozódott: Madaras (26.p.), Minguell (30.p.), Fodor (31.p.)

97 régi hozzászólás

HaaS hozzászólása
HaaS392
2007.04.01. 01:31

Hajrá! Legyen már nyolc óra:)!

Lindi hozzászólása
2007.03.31. 18:25

Üdv Mindenkinek! Szerencsémre a magyar válogatott összes meccsét sikerült megnéznem. Véleményem szerint a bírókról és a játékvezetés stílusáról teljesen felesleges beszélni. Nem lehet mindent rájuk kenni, őket okolni. Tény, hogy elég érthetetlen felfogásban bíráskodnak, de nem csak a mi mérkőzéseink alkalmával. Ahogy egy nagyon okos ember mondta, "a lényeg úgyis az eredményjelző táblán van" (ezek Kemény Dénes szavai voltak). Szóval azt mondom, hogy nem szabad a játékvezetéssel törődni, a lényeg, hogy holnap reggel minimum egy góllal többet mutasson az eredményjelző tábla a magyar férfi vízilabda válogatott javára. A csapat nagysága abban mutatkozik meg, hogy egy ilyen meccsen is helyt tud állni, és ha már az ész fel is adta, a szív akkor is húz előre. És nem csak magukért, hanem értünk is játszanak, az összes magyarért! És ezért igen hálásak vagyunk Nektek Fiúk! Az biztos, hogy a horvátok nem fogják könnyen adni a bőrüket! Mindent bele! Egy ország szurkol Nektek holnap reggel! De ha esetleg mégsem nyernénk, akkor is a mi Fiaink vagytok! Ugyanúgy büszkék vagyunk rátok és továbbra is szeretünk benneteket! És gratulálok az eddig elért eredményetekhez! HAJRÁ MAGYAROK!

Adri hozzászólása
Adri367
2007.03.31. 16:51

Feri! Társadalombiztosítás szakon államvizsgázom, szakmai, jogi és gazdasági tételekből. Úgyhogy a holnapi döntő után nekem is szurkolhattok majd. Hajrá fiúk!!!

Lindi hozzászólása
2007.03.31. 14:05

Üdv Mindenkinek! Szerencsémre a magyar válogatott összes meccsét sikerült megnéznem. Véleményem szerint a bírókról és a játékvezetés stílusáról teljesen felesleges beszélni. Nem lehet mindent rájuk kenni, őket okolni. Tény, hogy elég érthetetlen felfogásban bíráskodnak, de nem csak a mi mérkőzéseink alkalmával. Ahogy egy nagyon okos ember mondta, "a lényeg úgyis az eredményjelző táblán van" (ezek Kemény Dénes szavai voltak). Szóval azt mondom, hogy nem szabad a játékvezetéssel törődni, a lényeg, hogy holnap reggel minimum egy góllal többet mutasson az eredményjelző tábla a magyar férfi vízilabda válogatott javára. A csapat nagysága abban mutatkozik meg, hogy egy ilyen meccsen is helyt tud állni, és ha már az ész fel is adta, a szív akkor is húz előre. És nem csak magukért, hanem értünk is játszanak, az összes magyarért! És ezért igen hálásak vagyunk Nektek Fiúk! Az biztos, hogy a horvátok nem fogják könnyen adni a bőrüket! Mindent bele! Egy ország szurkol Nektek holnap reggel! De ha esetleg mégsem nyernénk, akkor is a mi Fiaink vagytok! Ugyanúgy büszkék vagyunk rátok és továbbra is szeretünk benneteket! És gratulálok az eddig elért eredményetekhez! HAJRÁ MAGYAROK!

Lindi hozzászólása
2007.03.31. 14:01

Üdv Mindenkinek! Szerencsémre az magyar válogatott összes meccsét sikerült megnéznem. Véleményem szerint a bírókról és a játékvezetés stílusáról teljesen felesleges beszélni. Nem lehet mindent rájuk kenni, őket okolni. Tény, hogy elég érthetetlen felfogásban bíráskodnak, de nem csak a mi mérkőzéseink alkalmával. Ahogy egy nagyon okos ember mondta, "a lényeg úgyis az eredményjelző táblán van" (ezek Kemény Dénes szavai voltak). Szóval azt mondom, hogy nem szabad a játékvezetéssel törődni, a lényeg, hogy holnap reggel minimum egy góllal többet mutasson az eredményjelző tábla a magyar férfi vízilabda válogatott javára. A csapat nagysága abban mutatkozik meg, hogy egy ilyen meccsen is helyt tud állni, és ha már az ész fel is adta, a szív akkor is húz előre. És nem csak magukért, hanem értünk is játszanak, az összes magyarért! És ezért igen hálásak vagyunk Nektek Fiúk! Az biztos, hogy a horvátok nem fogják könnyen adni a bőrüket! Mindent bele! Egy ország szurkol Nektek holnap reggel! De ha esetleg mégsem nyernénk, akkor is a mi Fiaink vagytok! Ugyanúgy büszkék vagyunk rátok és továbbra is szeretünk benneteket! És gratulálok az eddig elért eredményetekhez! HAJRÁ MAGYAROK!

Zsu hozzászólása
Zsu360
2007.03.31. 14:00

A VILÁG LEGJOBB VIZILABDA VÁLOGATOTTJÁNAK! Fiúk, hiába sikerült ezen a meccsen kicsit döcögősebbre az út a győzelemig, a lényeg akkor is az, hogy újra, most is Ti diadalmaskodtatok!!! Egy csapat erejét nem csak szakmai tudása adja, hanem az összetartás és Ti ebből mindig jelesre vizsgáztok. Szívből gratulálok Kemény kapitány úrnak is! Vasárnap reggel az egész ország drukkol ÉRTETEK! Meglesz az, már a megszólítással is erre céloztam :)))

Bagoly hozzászólása
2007.03.31. 13:17

Remélem a döntőben végre korrekt bíráskodás lesz! Kicsit jobban kell majd figyelni támadásban és védekezésben is! Nem lesz könnyű a horvátokkal a döntőben, de remélem a fiúk vigyázni fognak az idegeinkre és szívinfarktus veszélyre! Jó lenne egy nyugisabb döntő vasárnap! Hajrá Magyarok!

Péter hozzászólása
2007.03.31. 13:17

Kedves MIREN! A másokra kenésre szeretnék még reagálni. Mielőtt ilyeneket írsz méghozzá általánosságban szerintem először néz szét a saját portádon. Szerintem a másokra kenénésnek a vereséget a bírókra áthárításának és a meccs alatt a bírók terrorizálásának legnagyobb és leggusztustalanabb mestere RATKO RUDICS. HAJRÁ MAGYAROK!!!

Andrea hozzászólása
2007.03.31. 13:12

Gratulálok a csapatnak a győzelemnek.Nagyon izgalmas, idegtépő meccs volt (nem is bírtam ülve végig nézni).Még a meccs után is alig tudtam magamhoz térni.A spanyolok jól játszottak mitagadás,de amit a magyar csapat tud az egyedülálló ebben a sportágban.Végig tudtam, hogy mi nyerünk.Rendkívüli ebben a csapatban a győzniakarás, az erő, a végletekig való kitartás és a csapatösszetartás.Fantasztikus az, hogy mindig van 1-2 olyan játékos a csapatban,aki hogyha a többieknek nem is megy olyan jól a játék, ő magára veszi a terhet és húzza magával a többieket.Külön gratuláció Biros Péternek, aki mint oly sokszor már, most is óriásit játszott!!!! Illetve minden elismerés Keméy Dénesnek! A horvátok elleni döntő nem lesz könnyű, de meg tudjátok csinálni,sikerülni fog!Szurkolok nektek!MEG LESZ AZ AZ ARANY!TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!HAJRÁ KEMÉNY LEGÉNYEK!

Antimod hozzászólása
2007.03.31. 12:58

Halálra izgultam magamat a kollégáimmal együtt a munkahelyen! Óriási volt együtt fellélegezni, hogy sikerrel vettétek az akadályt, és ismét vb-győztes lehet a magyar csapat! Imádom, hogy az ilyen kiélezett meccseket rendszerint a mieink nyerik meg. Ebben van az igazi erő, a lelki tartalékokban. Hajrá és mindent bele továbbra is!

Andrea hozzászólása
2007.03.31. 12:23

Gratulálok az egész válogatottnak!Nagyon idegtépő, izgalmas meccs volt (nem is bírtam ülve végig nézni), de egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy nem mi nyerünk.A spanyolok jól játszottak ugyan, de ti ismét megmutattátok , hogy a magyar csapat a legjobb. Egyedülálló a győzniakarásotok,a csapatösszetartásotok és az erő ami árad belőletek, ahhoz, hogy a végsőkig kitartsatok, illetve, hogy minden meccsen van 1-2 olyan ember, aki ha kevésbé is megy a jól a többieknek a játék, ő vállára veszi a terhet és húzza magával a többieket.Külön gratuláció Biros Péternek, aki ismét óriásit játszott és minden elismerés a kapitánynak. A horvátok elleni meccs nem lesz könnyű, de meg tudjátok csinálni.Szurkolok nektek!MEG LESZ AZ AZ ARANY,Ti VAGYTOK A LEGJOBBAK!HAJRÁ KEMÉNy LEGÉNYEK!

Anna hozzászólása
Anna353
2007.03.31. 11:57

A tesómék is kinn szurkolnak és láttam őket a tv-ben! Amúgy nagyon izgalmas meccs volt

bogi70 hozzászólása
2007.03.31. 11:57

Gyönyörű volt és hátborzongató. Most kezdünk megnyugodni otthon..Tartsatok ki és együtt énekelhetjük a himnuszt, mert ez JÁR NEKTEK !!! :-)) Ha mindenki így akarna és küzdene, ahogy TI !!!...HAJRÁ MAGYAROK !!!!!

Évi hozzászólása
Évi350
2007.03.31. 10:59

A spanyol nyelvű El País oldalán olvastam cikket az elődöntőről és habár ők is érzik, hogy igen kiélezett meccsen maradtak alul, ennek ellenére nagy elismeréssel beszélnek a "mindenható" (így írták) magyar csapat játékáról. Ez nagyon sportszerű a részükről.

István hozzászólása
2007.03.31. 10:35

Fiúk! Higgyétek el, hogy nekünk az olyan meccsek is tetszenek, mint amilyen a sidney döntő volt. Akkor is örülünk a góloknak, ha már vagy hattal vezetünk...így viszont csontig lerágom a körmeimet. Hajrá magyarok!!!!

Tibi hozzászólása
Tibi348
2007.03.31. 09:34

Irány a döntő! Játékban jobbak vagyunk, erővel bírni fogjuk, de gyenge teljesítmények nem fognak beleférni! Mindent bele fiúk!

Zsolt hozzászólása
2007.03.31. 06:56

Sziasztok! Van egy jegyem a dontore akit erdekel hivjon a +61211398503 szamon Udv

Katalin Hosszu, New York hozzászólása
2007.03.31. 02:34

Tudod Miren, egy embernek mindenkor kell annyi tisztelettel viseltetni az embertársai iránt, hogy tudja, mit jelenthet ki! De belőled csupán az írigység beszél, mert nagyon jól tudod, hogy a legjobbak a MAGYAROK! A spanyolok erősek, jó csapat, de a bírók helytelen, pontosabban igazságtalan döntései nélkül nem lőnek 11 gólt! S ez akkor is így van, ha ez nem tetszik neked!

Tibi hozzászólása
Tibi343
2007.03.31. 01:25

Mirenről meg az a véleményem, hogy egy honfitársunk szórakozik, akinek nincs jobb dolga mint provokálni.Miren ébredj fel barátom, hajrá magyarok!!!

Tibi hozzászólása
Tibi342
2007.03.31. 01:23

a döntőt már otthon nézhetem,jó volt újra megnézni a gólokat, tényleg szuper a csapat,ésszel játszik.nem kell izgulni, simán legyőzzük a horvátokat, majd figyeljétek meg, hogy teljesen szétesettek lesznek, meg fogja bénítani őket a magyar csapat mitosza. ki kell használni ezt fiúk, az elején menjetek el legalább 4 góllal, és utána csak vigyázni kell az előnyre.Hajrá magyarok!!!

koog hozzászólása
koog341
2007.03.31. 00:10

Gratulálok az egész válogatottnak! Mellesleg megjegyezném - Miren hozzászólását olvasva - jó lenne már leszámolni ezekkel az össznépi sztereotípiákkal. A hazafias érzelem sok mindent kihoz az emberből, de ez alapján megítélni/elítélni bárkit/bármit merő badarság. Ne egymás vélt vagy valós szokásaival dobálózzunk, hanem a labdával. Én speciel örülök, hogy a horvátokkal kell megküzdenünk! Záráképpen: győzzön a jobb! :)

H.Kata hozzászólása
2007.03.31. 00:10

Sziasztok! A hosszabításba nagyon jók voltatok szerencsére sikerült a gyözelem.Halál ideges voltam. A birók nagyon sokat itéltek ellenünk. Remélem a döntő a horvátok ellen jobb lesz,mert jobban fogtok játszani meg koncentrálni,és nagyobb különbségü gyözelem lesz. Üdvözlök mindenkit és mindent bele Magyarok szorit az egész ország értetek.

Dorcsi hozzászólása
2007.03.30. 23:58

Gratulálok fiúk!Remélem érzitek azt a rengeteg energiát amit a "hazai vizekről" küldünk felétek, de hát érzitek, hisz megcsináltátok ma is, mint ahogy mindig! Egyetértek Varga Dániellel ez a csapat valóban attól igazán óriási és egyedülálló, mert ha rosszul is megy a játék, a szerencse is elkerül és már a végletekig rezeg a léc, mindig van egy-két olyan játékos aki a kritikus pillanatban vállára veszi a többieket és húzza magával.Fantasztikus az az erő,ami árad belőletek, példamutató az összetartásotok, újra és újra minden elismerés a kapitánynak is érte.Köszi, hogy a "mi csapatunk" vagytok!Hajrá vasárnap!

Bercike hozzászólása
2007.03.30. 23:43

Na, látom koránkelős vasárnapom lesz.. :-))))) LÉgyszi nyerjétek meg, hogy utána még nyugodt lélekkel visszadőlhessek egy kicsit :-)))) köszi!

Zoli hozzászólása
Zoli336
2007.03.30. 23:39

Semmi másokra kenés. Ez nem a legjobbunk volt és kész. Pont az a fantasztikus, hogy egy nagyon jó spanyol csapat ellen nyertünk egy kevésbé jó játékkal, és mellékesen megjegyzendő a vége felé nekik adott előnyök száma is, ami csak nehezítette a helyzetet. Kűzdelemből, akarásból és rutinból a végére jeles volt a vizsga! Gratulálció a horvátoknak, izgalmas lesz a menet vasránap.

Balin hozzászólása
2007.03.30. 22:46

..... Gyerünk tovább!

cwk hozzászólása
cwk334
2007.03.30. 22:25

Nyugi sracok. no flame, no offense

Gábor hozzászólása
2007.03.30. 22:11

Osi! "Csendesen jegyzem meg",nem voltunk szarok... Miren! Gondolom horvát vagy,ezért először is gratulálok a szerbek legyőzéséshez.A MÁSOKRA KENÉS NEM A MAGYAROK SAJÁTOSSÁGA,ha megnézed a negyedik negyed és a hosszabbítás kontra és kiállítás-arányát,egyértelmű hogy a bírók az amúgy tényleg nagyszerű spanyol csapatot támogatták a végén.Ha vasárnap minket "csak ennyire támogatnának" /sajnos valószínűleg nem fognak/ izgalommentesen verjük meg a a jelenlegi remek horvát csapatot /tényleg nagyon jó a csapatotok/ REMÉLEM AZ ÜNNEPLÉS ELMARAD ZÁGRÁBAN BÁR LEHET "SZOMORÚ" ÜNNEPLÉS IS,MERT AZÉRT AZ EZÜST IS SZÉPEN CSILLOG...

Gábor hozzászólása
2007.03.30. 22:00

Kedves Miren! Gondolom horvát vagy ezért először is gratulálok a szerbek legyőzéséhez és a döntőbe jutáshoz. A csak egy gólos győzelmünket nem kenjük a bírókra /ez NEM A MAGYAROK SAJÁTOSSÁGA / de ha az utolsó negyedben és a hosszabbításban megszámolod az emberfórok és kontrák arányát, akkor egyértelmű,hogy a végén a játékvezetők az amúgy nagyszerűen játszó spanyolokat segítették.Ha a döntőben minket így "segítenének" izgalommentesen nyernénk vasárnap még akkor is ha olyan nagyszerű ez a mostani horvát válogatott /tényleg az/.Remélem az ünneplés elmarad Zágrábban bár lehet "szomorúan" ünnepelni,mert az ezüst is szépen csillog...

Viki hozzászólása
Viki329
2007.03.30. 21:37

Gratulálok a győzelemhez!!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!! Ti vagytok a legjobbak!!!!!!!! :)))))

osi hozzászólása
osi326
2007.03.30. 21:27

Csendesen jegyzem meg szarok voltunk. A játékosok nyilatkozatai 75-80 %-ról szólnak, tehát egyet értenek velem. Miren a hülyéket szard le !

judit hozzászólása
2007.03.30. 21:18

Szóval ... a hozzászólásokat olvasva a fél országot az intenzív osztályra küldtétek. De megérte! Hajrá az aranyért!!! Ha ne adj' Isten nem sikerülne, akkor is Ti vagytok a legjobbak. Nagyon-nagyon drukkolok!

Satya hozzászólása
2007.03.30. 20:59

A szívem majd kiugrott, a döntőt simábban kellene hozni, mert nem fogom bírni a feszültséget! Hajrá! Magyarok!

Mse hozzászólása
Mse323
2007.03.30. 20:51

Sajna, munka volt, nem láttam, de már végigolvastam az összes fellelt cikket, és vasárnap aztán bizti semmi nem akadályozhatja meg a meccs végigdrukkolását. Szóval, ez is szép volt, de még azért hajráhajrá!:-))

Laci hozzászólása
Laci322
2007.03.30. 20:50

Hat ez hihetetlen volt:)Kolozsvaron sajnos nem foghato m1 , ugyhogy maradt online kozvetetites.Jarkaltam fel-ala-es lestem a kepernyot.Azert vasarnap ne ijesztegessetek minket:), hiszen a vegen ugyis ti nyertek:)Mindenesetre, hihetetlenul nagy ez a csapat.Hajra!!!!

Doro hozzászólása
Doro321
2007.03.30. 20:44

Gratulalok fiuk, csak igy tovabb, egy orszag buszke most ratok!!!

Miren hozzászólása
2007.03.30. 20:37

A megosztás mega másokra kenés a magyarok sajátossaga,remélem nem kell a birokra háritani mindent.Es vasárnap super el?adas lesz.Amugy gratulalok afiuknak,de nem mindenki magyar aki szeret vizilabdát.

Szabó Feri hozzászólása
2007.03.30. 20:30

Németországból ahol élek, figyeltem az el?dönt?t a spanyolokkal. Sajnos csak online. Hát nagy vólt az izgalom és persze az öröm a végén. Hajrá Magyarok !!Remélem vasárnap meglesz az els? magyar aranyérem és persze azt is remélem hogy a német TV vagy az EUROSPORT majd közvetiti a mérközést.....

Árpi és a család hozzászólása
2007.03.30. 20:16

Nagyon izgultunk értetek, Biros Petinek kötélidegei vannak! Csak így tovább!!!

peti hozzászólása
peti315
2007.03.30. 19:41

Gratulálok és köszönjük nektek! Nem adtátok fel egy pillanatig sem és ez meghozta a sikert. Igazi csapatmunka volt. Most nem ment mindenkinek, de a győzelem a lényeg! Vasárnap az egész ország nektek szurkol majd! Hajrá fiúk!

bgyuszi hozzászólása
2007.03.30. 19:35

Miren, remélem ezt nem gondoltad komolyan. Ha igen, akkor húzd el a csíkot amilyen gyorsan csak lehet! Aki ellendrukker, az hazaáruló! HAJRÁ MAGYAROK!

Viki hozzászólása
Viki313
2007.03.30. 19:33

Gratulálok az egész csapatnak,örülök h Nagy Viktor is játéklehetőséget kapott!!Vasárnap nem szeretném h szivroham kerülgessen:-)De innen könnyű irogatni tudom!!HAJRÁ MAGYAROK!!

Watson dr. hozzászólása
2007.03.30. 19:19

Remélem Miren, vasárnap este ugyanezt írod ide, hogy sokkal jobbak voltak a horvátok, csak valami miatt a gólokat ha összeszámoljuk... De félre a tréfával (s örülök, hogy ideírtad a véleményed, remélem horvát vagy, mert akkor ez nagyon haveri bejegyzés, ha nem....???), jobbnak is kell lenni.

Donoba hozzászólása
2007.03.30. 19:09

Gratulálok fiúk,ügyesek voltatok!!(majd meg haltam, olyan izgalmas volt) Egy egész ország szorít nektek vasárnap!! HAJRÁ MAGYAROK!

Béla hozzászólása
2007.03.30. 19:08

Nem kellene annyit a bírókkal foglalkozni, az soha nem vezet sehova. Egy meccsen az van, amit a bíró ítél, sok esetben a javunkra is tévedtek. A döntőben a horvátok az utolsó pillanantig kűzdeni fognak, csak a játékra szabad öszpontosítani, hogy ne a bírókra kelljen fogni az esetleges kudarcot...hajrá!!!

Z. Ernő hozzászólása
2007.03.30. 18:57

Fantasztikus meccs volt! Amivel sokszor megvádolják a magyar csapatokat, pont arra rácáfolva hoztuk a meccset: tudtunk kűzdeni a végsőkig, annyira akartuk, hogy meglett a nagyon jó napot kifogó és magas szinvonalon játszó spanyolok ellen. Az nem kérdés, hogy mi vagyunk játéktudásban a legjobbak, de naná, hogy kűzdeni is tudunk a végsőkig, mostmár higgye el minden hitetlenkedő szurkoló!:-) Biros Peti megint hatalmasat vizilabdáztál, évek óta lenyűgöz, hogy az ilyen fontos meccseken mennyire tudod hozni magadat. GRATULÁLOK FIÚK!!!!

Jolly hozzászólása
2007.03.30. 18:49

Sajnos nem tudtam élőben követni, de felvettem és utólag végignéztem.:) Pokolian nehéz, de szuper mérkőzés volt!! Gratula a győzelemhez! Kicsit kevesebb izgalom is elég lenne a döntőben..., de az aranyat sem nyerhetjük meg könnyedén (szinte biztos)! Mutassátok meg mennyivel jobbak vagytok! HAJRÁ FIÚK!!

Gejza hozzászólása
2007.03.30. 18:48

Hát igen Zágrábban is élnek magyarok... Ők biztosan nagyon fognak örülni remélhetőleg.

Miren hozzászólása
2007.03.30. 18:33

jobbak voltak a spanyolok,csak hát sajna nem használták ki amit a bírokkal odaadtunk.remélem a végső győzelem és ünneplés nem marad el Zágrábban.

Kriszti hozzászólása
2007.03.30. 18:30

...gyerekek én ezt nem mertem nézni! :-) Gratulálok!!! De a döntő ne legyen ennyire izgalmaaas!!!

tibi hozzászólása
tibi304
2007.03.30. 18:30

kint vagyok németországban egy kiállításon és egy standon a 3.negyed végéig tudtam csak követni a meccset,mert utána már nem volt internet , de végig biztos voltam benne, hogy megnyerjük. Ez a csapat erős mentálisan, vasárnap is jobbak leszünk. Jó lenne ha minden játékos megmutatná hogy mi is a magyar virtus. Nem kell izgulni fiúk, annyi munka van ebben a csapatban, hogy ennek ki kell jönni. Úgy kellene játszani, mintha egy ob1 helyosztó lenne, flegmán, és akkor nem lesz gond. hajrá magyarok!!!

Zsu hozzászólása
Zsu303
2007.03.30. 17:34

Hát fiúk ti vagytok a legjobbak ez nem vitás! Egy ország büszke rátok!

Watson dr. hozzászólása
2007.03.30. 17:33

El kell hinnetek is, hogy győzni fogtok, s akkor megy majd. Igaza van a Mesternek, ha valami nem megy, nem kell beszarni és meakulpázni, hanem nyomni kell, mint a süket, megfeledkezve a kudarcról. Nehéz ez, tudom, de csak ez segít, mert kevés idő alatt kell regenerálódni. Én hiszem, hogy a horvátok ellen könnyebb lesz. Majd meglátjátok :) Ja és köszönöm! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! :)

Erka hozzászólása
Erka301
2007.03.30. 17:25

Heroikus,krimibe illő meccs volt!! :D Az érem visszakerül jogos tulajdonosaihoz,ez biztos!! :D HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

Gejza hozzászólása
2007.03.30. 17:23

Hát ez mák volt a javából, 1-2 emberke mélyen a tudása alatt játszott ezzel baromira megnehezítette a többiek dolgát. Majdnem szétestem annyira izgalmas volt ez. Persze a spanyolok nagyon szépen felkészültek belőlünk, ezzel a kőkemény emberfogással egyszerűen nem tudunk mit kezdeni jól ellesték a szerbektől. Boruljunk le Perez előtt no és persze a horvátok előtt is a szerbek biztos megbüntettek volna minket megint sajnos. Azért hajrá magyarok meglehet az arany ha összekapják magukat a fijúk!

Zsoci hozzászólása
2007.03.30. 17:09

Elöször is GRATULÁLOK A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK!!! én úgy kezdtem el a rádióban hallgatni a mecset,hogy elötte hallottam, hogy a Horvátok megverték a Szerbeket. Ezek után már bármit el tudtam képzelni... A mecs nagyon jó volt,kell néha ilyen, ez csak jót tesz a sportnak,hogy nem csak a döntő izgalmas,mert olyankor derül ki,hogy kik az igazán jó játékosok. Nálunk minenki nagy játékos. És megvan,bent vagyunk a döntőben, és most csak ez számít. HAJRÁ MAGYAROK!!!!

krisztián hozzászólása
2007.03.30. 17:08

kint voltunk a háznál, ment a meló, földmunka, gépek minden... 10:10-nél mondtam srácok - minden megáll, most a MECCS FONTOSABB. Mikor megvolt, mindenki ordított. és aztán tudtuk meg, hogy nem a szerbekkel kell játszanunk elsején.... hát ezt kár lett volna kihagyni! Szép volt!!!! Hajrá!!!

Laci hozzászólása
Laci297
2007.03.30. 17:08

Gratulálok a fiúknak. Valóban a szív és az akarat győzelme volt. De azért elgondolkodtató Kásás és Benedek góllövő teljesítménye. A döntőben ennél sokkal több kell, de ezt a Kemény Dénes is tudhatja. HAJRÁ MAGYAROK !!!

Moncsó hozzászólása
2007.03.30. 16:52

Gratulálunk. Nagyon izgalmas volt, nem tudom mi lesz a döntön. Jók voltatok. Gratulálok Kemény Dénesnek is. Vasárnap veletek leszünk lélekben. Szorítunk, TI vagytok a legjobbak!Hajrá Magyarok!

wogboy hozzászólása
2007.03.30. 16:50

nem jatszunk jol de nyerunk s ez a lenyeg !

Feri hozzászólása
Feri294
2007.03.30. 16:45

Miből államvizsgázol adri? Gratulálok a fiúknak!

Feri hozzászólása
Feri293
2007.03.30. 16:45

Miből államvizsgázol adri? Gratulálok a fiúknak!

Feri hozzászólása
Feri292
2007.03.30. 16:45

Miből államvizsgázol adri? Gratulálok a fiúknak!

Feri hozzászólása
Feri291
2007.03.30. 16:44

És miből államvizsgázol adri?

Feri hozzászólása
Feri290
2007.03.30. 16:44

És miből államvizsgázol adri?

Feri hozzászólása
Feri289
2007.03.30. 16:44

És miből államvizsgázol adri?

Eszter hozzászólása
2007.03.30. 16:11

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!! A vasárnap is a Tiétek lesz!!!!!

Kata hozzászólása
Kata287
2007.03.30. 16:00

Gratulálok,pusszantok mindenkit!!!

András hozzászólása
2007.03.30. 16:00

IGAZI CSAPAT vagytok!!! Csak így tovább...nem láttam minden meccset, de ami a nyilatkozatokból lejött az alapján a bírók finoman szólva sincsenek a helyzet magaslatán. Ne foglalkozzatok velük, játszátok a saját játékotokat!!! HAJRÁ!!!

Adri hozzászólása
Adri285
2007.03.30. 15:58

Hát, azt hiszem idegileg felkészültem az államvizsgámra, ezek után meg sem fog kottyanni:-) Én 1 percig sem akartam elhinni, hogy nem fog sikerülni a döntőbe jutás, és a lényeg, hogy magatokról is higgyétek el, képesek vagytok nyerni, ti vagytok a legjobbak, de a horvátokat nem szabad lebecsülni, igen jól játszanak, ezzel szembe kell nézni. Nem lesz könnyű meccs, de meg lehet mutatni a világnak, hogy mi vagyunk a legjobbak. És ne felejtsétek el, hogy sok minden a fejben dől el. Hajrá fiúk!

Lac hozzászólása
Lac284
2007.03.30. 15:57

Megfáradva, megöregedve, hamuszürke arccal és heveny szivritmuszavarral, de lassacskán azért mostmár alászálló vérnyomás-értékekkel és pulzussal üldögélünk itt az irodában a kollégákkal és örülünk. Öt évet elvettetek az életünkből, ezt kár lenne tagadni, de mégsem haragszunk (a tetű bírókra annál inkább, már vártuk, mikor dől ki a víz a medencéből, annyira lejtett a pálya néha). A horvátokkal azért, ha kérhetnénk, nem feltétlen kellene majd elhitetni, hogy pariban vannak velünk, és akkor nem is lesznek. Mert még egy ilyen meccs, és abba belehalok. Az életem a kezetekben, legyetek óvatosak, kérlek Benneteket! Előre is köszönöm, üdvözlettel Laci és kollégái

György hozzászólása
2007.03.30. 15:56

Ez nagyon nagy volt!!!!!

szent  hozzászólása
2007.03.30. 15:55

Gratulálok Kemény Dénesnek hogy ilyen helyzetben is helyre tudta tenni a magyar csapatot mint fejben mint lélekben.hajrá magyarok irány a döntő

Adri hozzászólása
Adri281
2007.03.30. 15:55

Hát, azt hiszem idegileg felkészültem az államvizsgámra, ezek után meg sem fog kottyanni:-) Én 1 percig sem akartam elhinni, hogy nem fog sikerülni a döntőbe jutás, és a lényeg, hogy magatokról is higgyétek el, képesek vagytok nyerni, ti vagytok a legjobbak, de a horvátokat nem szabad lebecsülni, igen jól játszanak, ezzel szembe kell nézni. Nem lesz könnyű meccs, de meg lehet mutatni a világnak, hogy mi vagyunk a legjobbak. És ne felejtsétek el, hogy sok minden a fejben dől el. Hajrá fiúk!

Teo hozzászólása
Teo279
2007.03.30. 15:49

Sajnos megint nem láttam a meccset (munka), de így is nagyon szurkoltam a fiúknak. GRATULÁLOK! De azért remélem a vasárnapi meccs simább lesz, bár az ellen, aki meg tudja verni a szerbeket (még ha rossz napot is fogtak ki), nem lesz könnyű. Vasárnap mindent bele és hajrá, és ti vagytok a legjobbak!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!

gyula19983 hozzászólása
2007.03.30. 15:47

Gratulálok de azért ennyire nem kellett volna szoros meccset játszani!De a lényeg hogy megvan és most már a döntöben kell megmutatnotok hogy mit is tudtok!Hajrá mindent bele a döntöben is veletek vagyunk.

Robur hozzászólása
2007.03.30. 15:35

Szerintem a szerbek az újfajta bírói felfogás miatt is estek vissza. Nem engedik a bírók a brusztot, a verekedést, rögtön nem megy nekik annyira, nem tudnak elég helyet csinálni maguknak. Ez pedig gyönyörű meccs volt, kár, hogy nem a döntő volt, mert akkor világszerte sokkal többen nézték volna, mint majd a magyar-horvátot. Az összefoglaló alapján a horvátoknak iszonyatos lövőerejük van, a zóna valószínűleg nem működhet ellenük, a centereik pedig erősek, vérbeli bekk nélkül nagyon nehéz lesz. Kiderül majd, ki járt jobban a közös felkészüléssel... Szorítunk! Azért köszönjük meg Pereznek is a döntőt, ajtó ablak volt kezén a labda és kipördült belőle, x-nél pár másodperccel a vége előtt. Ha az a momentum nincs, akkor megyünk a levesbe.

Emese hozzászólása
2007.03.30. 15:34

Huhh nagyon izgalmas meccs volt, lerágtam a fél kezemet. H A J R Á !!!!!!! Ti vagytok a legjobbak.

Shreki hozzászólása
2007.03.30. 15:27

Sajna a munka veget csak az online közvetites soraibol izgultam. HAJRA FIUK! PS: Mar nagyon varom a videok feltölteset, remelem lesznek

Évi hozzászólása
Évi273
2007.03.30. 15:24

Megint úgy jártam, mint a legutóbbi olimpiai döntővel: a felénél kikapcsoltam a tévét, mert nem bírtam idegekkel, aztán meg tűkön ültem, hogy végre lássam az ismétlést. :) Szívből gratulálok a győzelemhez! Ha nem lennék részrehajló, akkor is azt mondanám, hogy ez a csapat érdemli az aranyat! :)

sezret hozzászólása
2007.03.30. 15:23

hát, én idegroncs lettem a meccs végére... ez tényleg csak egy hajszálon múlt. pedig jobbak voltunk a spanyoloknál. hát, nagy nagy gratula, és nagy kalappal vasárnapra!!

Katalin Hosszu hozzászólása
2007.03.30. 15:22

A legforróbb kézszorítás mindenkinek Fiúk! Nagyon szoros küzdelem volt, de a végeredmény a lényeg! Egyértelmű: Ti vagytok a jobbak! Csak így tovább, mert a horvátokkal folytatott döntőmérkőzés érzetem szerint még ennél is szorosabb lesz! Vigyázzatok magatokra, s mindent bele!

Krisztina hozzászólása
2007.03.30. 15:20

Gratulálunk Fiúk! Nagyon izgi volt a meccs. Kezem, lábam remegett a meccs végén. Ti vagytok a legjobbak. Veletek leszünk a döntőben. Benedek Tibor! Jó újra látni a válogatottban.

ANDI hozzászólása
ANDI269
2007.03.30. 15:19

IDEGTÉPŐ MECCS VOLT NÉG MINDIG KIVAGYOK INFARKTUS 3!!! AGYVÉRZÉS 2!!! FIÚK NAGYON NAGYON JÓ VOLT VASÁRNAP SZORITUNK ÉS ITTHONRÓL ÜVÖLTÜNK!!!!! HAJRÁ MAGYAROK

kikarzion hozzászólása
2007.03.30. 15:14

Srácok, fantasztikus volt a meccs, némi szívrohammal, de túléltük. HAJRÁ A HORVÁTOK ELLEN!!!!

Regi hozzászólása
Regi267
2007.03.30. 15:11

Atyám! Majd meg haltunk, úgy izgultunk, de megvan! Otthon megnézem videóról az egészet, most csak rádiózhattunk a melóhelyen! Fantasztikus a csapat, mindent bele, irány a győzelem!!!!

Marika hozzászólása
2007.03.30. 15:05

Gratulálok fiúk! Csodálatos volt a küzdeniakarásotok, ti vagytok a jobbak. Remélem a döntő ehhez képest simább meccs lesz. Az eddigi könnyebb meccsek után kellett egy ilyen szoros is, hogy fel tudjátok szívni magatokat. A döntőben veletek leszünk. Csak így tovább!

steve hozzászólása
2007.03.30. 14:56

Istenek vagytok!!!!!!

dürmann hozzászólása
2007.03.30. 14:53

ISTENEK.....

Anikó hozzászólása
2007.03.30. 14:52

Kedves Vizilabda Válogatott! Még egy ilyen idegtépő meccs, és Nektek számláztatom ki a vizitdíjamat, ha szívinfarktust kapok! Gratula, szorítok értetek a döntőben is! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Tomi hozzászólása
Tomi262
2007.03.30. 14:48

Most már tudom: ti vagytok a legjobbak! Irány a döntő!

Flóra hozzászólása
2007.03.30. 14:39

IGEEEN! VÉGRE VÉGE VAN! SZUPEREK VAGYTOK! GRATULÁLOK! Majdnem szívrohamot kaptam! Csak legyen meg a vasárnapi meccs is! De meglesz, én tudom! Bízom bennetek! HAJRÁ MAGYAROK!

Anita hozzászólása
2007.03.30. 14:33

IIIGEEEEEEEEEEEEN! :))) Oh, ne okozzatok ennyi izgalmat! Gratulálok! Veletek leszünk a döntőben is!!! Sok-sok puszi mindenkinek!

Hűha hozzászólása
2007.03.30. 14:33

AZTAMINDENIT!!!!!!!!!!!!

Noémi hozzászólása
2007.03.30. 14:31

Szép volt Fiúk! Ti vagytok a legjobbak!

Anita hozzászólása
2007.03.30. 14:23

Ez az! Gyerünk! Ti vagytok a jobbak!

Anita hozzászólása
2007.03.30. 14:14

Gyerünk Fiúk! Most jön a hosszabítás! Meg tudjátok csinálni!