FACEBOOK

BL-főtábla, A csoport: jön az FTC-Novi Belgrád - sok ismerőssel

BL-főtábla, A csoport: jön az FTC-Novi Belgrád - sok ismerőssel
hozzászólás, 2021.11.29.

A BL-főtábla negyedik fordulójában, kedden este a Novi Belgrádot fogadja a Fradi a Komjádiban. A zöldek még nem nyertek meccset ebben a BL-szezonban - igaz, vereségük sincs. Előzetesünk a programmal és nyilatkozatokkal:


BL-főtábla, A csoport

A BL-FŐTÁBLA TELJES MENETRENDJE

AZ ELSŐ FORDULÓBAN TÖRTÉNT (A CSOPORT)

A MÁSODIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT (A CSOPORT)

A HARMADIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT (A CSOPORT)

A csoport állása három forduló után:

1. Olympiakosz 7,
2. Brescia 7,
3. CNA Barceloneta 6,
4. Novi Belgrád 6,
5. FTC 3,
6. Jadran Split 3,
7. Radnicski Kragujevác 1,
8. Dinamo Tbiliszi 0 pont


Negyedik forduló

November 30., kedd
 (időpontok helyi idő szerint)

19.00 Dinamo Tbiliszi-Brescia
19.00 Jadran Split-Radnicski Kragujevác
19.15 Olympiakosz-CNA BArceloneta
20.30 FTC-Novi Belgrád (Komjádi) - LEN-stream

VARGA ZSOLT (FTC-Telekom Waterpolo) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"Nagyon szórakoztató meccset vívtunk mostanában ellenfeleinkkel a hazai bajnokságban és a BL-ben is. Most egy újabb hatalmas mérkőzés vár ránk, lehet, hogy az eddigi legnagyobb...

A Novi Belgrád ászai, Nikola Jaksics, Dusan Mandics és Dusko Pijetlovics világklasszisok, a legjobbak a saját posztjukon. Az atmoszféra azonban fantasztikus volt az uszodánkban, a Komjádiban, amikor két héttel ezelőtt az Olympiakoszt fogadtuk - biztos, hogy most is így lesz, úgyhogy nagyon jó meccsre számítok!"

VLADIMIR VUJASINOVICS (Novi Belgrád) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"Az elmúlt napokban nagyon kemény tornán vettünk részt, régiónk legjobbjai közé tartozó csapatokkal játszottunk (a Jadranska Ligában - a szerk) - öt nap alatt hat mérkőzést. Emiatt tényleg nem tudjuk, mennyi erőnk maradt. A következő ellenfelünk Európa egyik legjobb klubja az elmúlt három-négy évet tekintve. Bízunk abban, hogy jó meccset tudunk játszani, és persze, megpróbálunk nyerni."

DANIL MERKULOV (FTC-Telekom Waterpolo) a LEN sajtószolgálatának:

"Ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, mert bár a Novi Belgrád új csapat ebben a közegben, nagyszerű játékosokra épül. Alaposan fel kell készülnünk, és minden a védekezésünkön múlik majd - manapság ez a vízilabda legfontosabb része. Képesek vagyunk a győzelemre, hiszen jó formát mutattunk az elmúlt időszakban, ráadásul hazai pályán fantasztikus szurkolói támogatást élvezünk!"

NIKOLA JAKSICS (Novi Belgrád) a LEN sajtószolgálatának:

"Egy nagyon színvonalasan vízilabdázó csapat ellen játszunk. Igaz, hogy az első három fordulóban csak három pontot szereztek, de nem veszítettek mérkőzést. Nehéz helyzetben vannak, ezért fontos lesz számukra ez a találkozó. Kemény meccsre számítunk, de megvan a célunk és mindent megteszünk annak eléréséért. Ha esélyt kapunk arra, hogy kezdettől a saját ritmusunkban játsszunk, azt hiszem, a végén nyerni fogunk."


A B csoport mérkőzései szerdán lesznek, az OSC itthon játszik, a Marseille-t fogadja.