FACEBOOK

BL-kedd jön: Szerbiában játszik a Fradi

BL-kedd jön: Szerbiában játszik a Fradi
hozzászólás, 2021.11.08.

A BL-főtábla második fordulójában A Radnicski Kragujevác vendége az FTC. Előzetesünkben a csoport keddi programja és a két vezetőedző nyilatkozata:


A BL-FŐTÁBLA TELJES MENETRENDJE

AZ ELSŐ FORDULÓBAN TÖRTÉNT


A BL-főtábla A csoportjának 2. fordulója

19.00 Jadran Split-Dinamo Tbiliszi
19.45 Novi Belgrád-Olympiakosz
20.30 Brescia-Barceloneta
20.30 Radnicski Kragujevác-FTC - LEN-stream

VARGA ZSOLT (FTC-Telekom Waterpolo) vezetőedző a vlv-nek:

- Egymásután jönnek most már a nehéz meccseink, most fog majd kiderülni, hogy hol tartunk, mi az elvégzett munka eredménye. Bízom a csapatomban és abban, hogy mindaz, amit dolgoztunk, meghozza a gyümölcsét.

Jó csapat ellen szállunk medencébe, a Novi Belgrád ellen két és fél negyedig teljesen egyenrangú ellenfelek voltak, náluk lesz a meccs, biztos, hogy számíthatunk könnyű mérkőzésre. Volt videónk, elemeztük őket, ismerjük is a legjobb játékosaikat, náluk van Milos Csuk, Vrlics, Ukropina és egy-két nagyon ügyes fiatalra is figyelnünk kell.

Ami a mi csapatunkat illeti: Német Toni nem is utazott velünk a kézsérülése miatt, vannak további kérdőjelek is, remélem, mindenki bevethető lesz.

UROS SZTEVANOVICS (Radnicski Kragujevác) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"A Ferencváros az elmúlt két szezonban a legnagyobb sikerek részese volt, egyszer megnyerte a BL-t és a következő évben is döntőt játszott. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy hat évnyi szünet után az első hazai meccsünkön ilyen csapatot láthatunk vendégül. Rendkívüli módon tiszteljük a Ferencvárost, de ahogy minden hazai mérkőzésünk előtt elmondom: győzni szeretnénk itthon, a szurkolóink előtt."

A B csoport mérkőzései (köztük az OSC meccse) szerdán lesznek.