FACEBOOK

BL-főtábla: itthon kezd az OSC

BL-főtábla: itthon kezd az OSC
hozzászólás, 2021.10.26.

Tavaly nem sikerült a feljutás, most viszont megkezdheti BL-főtáblás szereplését az új OSC. A B csoport szerdai programja mellett Varga Dániel nyilatkozatát is közöljük előzetesünkben:


A BL-FŐTÁBLA TELJES MENETRENDJE

AZ A CSOPORT (FTC) KEDDI PROGRAMJA


BL-főtábla, B csoport, 1. forduló (időpontok helyi idő szerint):

Október 27., szerda

19.00 Marseille-Pro Recco

19.00 Jug Dubrovnik-Hannover

19.00 OSC-Steaua Bukarest - DigiSport 2

Jegyár 2.000.- Ft., (14 éves kor felett. Védettségi és személyi igazolvány szükséges!)

20.00 Crvena Zvezda-Spandau 04


VARGA DÁNIEL (OSC-Újbuda) vezetőedző a vlv-nek:

- Szerdai ellenfelünkről van a legkevesebb információnk, mivel ebben a szezonban még nem játszottak nemzetközi mérkőzést. Tudjuk, hogy voltak változások a keretükben és azt is, hogy számos rutinos, sokszoros román válogatott játékosuk van. Részben konkrét információk hiányában, de egyébként is inkább magunkkal foglalkoztunk az elmúlt napokban. A múlt szerdai meccs után volt egy viszonylag nagyobb pihenőidőszak, amibe beékelődött az UVSE elleni bajnoki. Ezzel lezártuk az előző időszakot és most újat kezdünk, olyat, amely egészen december 22-éig tart. Nem lesz könnyű, bárki is az ellenfél a soron következő mérkőzéseken, győzni szeretnénk, de azzal is tisztában vagyok, hogy lehetnek nehéz pillanataink.

Mindenesetre a szerdai mérkőzésen kötelező a három pont megszerzése, s azt is szeretném, hogy további tapasztalatok begyűjtésével folytatódjon a csapat fejlődése.

- Hogy álltok? Van-e beteg, sérült?

- Nincs, szerencsére.

- Van-e bármilyen további mondanivalód?

- Már a szezon eleje óta érzem különböző visszajelzésekből, hogy egyre nagyobb figyelem övezi az OSC csapatát és ez a legutóbbi hazai mérkőzésünkön a nézők számában is megmutatkozott. A csapat nevében mondhatom: nagyon örülnénk, sokat jelentene nekünk, ha minél többen kilátogatnának a szerda esti mérkőzésre is. Várunk szeretettel minden OSC-szimpatizánst és a vízilabda iránt érdeklődő nézőt!

MANHERCZ KRISZTIÁN (OSC-Újbuda) a LEN sajtószolgálatának:

"Tavaly az Eurokupában játszottunk, idén már elértük az első célt: felkerültünk a BL-főtábla színpadára. Arra készülünk, hogy szerdán a Steaua ellen győztes startot veszünk ebben a sorozatban."